نویسنده |
پیغام |
علی
کاربر فعال
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 11:48pm پست: 64 محل اقامت: ایران
|
انسان های موفق همیشه به دنبال فرصتی برا کمک به دیگران میگردند انساهای ناکام همیشه میپرسند چی به من میرسه؟
|
چهارشنبه 6 شهریور1392 - 1:07pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
علی آقا مدار رو ندیده که نمیشه نظر داد ! ولی چیز بدی نباید باشه چون مدار دیجیتاله و از میکرو هم استفاده شده ، حالا بستگی داره به برنامه ریزی میکرو که فایل هگزش اصل باشه یا دمو ، به ظاهر که مدار خوبی میاد ، موفق باشی
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 6 شهریور1392 - 1:46pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان علی جان اگه دستگاهت اصل آلمان باشه خوبه البته قیمتش رو نگفتی؟ فقط دقت کن الان شرکتهای ایرانی هم این دستگاه رو جعل کرده و به قیمت پایین میفروشن که اصلا کارایی نداره. یاعلی
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
چهارشنبه 6 شهریور1392 - 2:18pm |
|
|
علی
کاربر فعال
|
bina نوشته است: سلام دوستان علی جان اگه دستگاهت اصل آلمان باشه خوبه البته قیمتش رو نگفتی؟ فقط دقت کن الان شرکتهای ایرانی هم این دستگاه رو جعل کرده و به قیمت پایین میفروشن که اصلا کارایی نداره. یاعلی قیمت رو دستگاه باطری نداره گفتم 1 تومن ببینم چی میگه
انسان های موفق همیشه به دنبال فرصتی برا کمک به دیگران میگردند انساهای ناکام همیشه میپرسند چی به من میرسه؟
|
چهارشنبه 6 شهریور1392 - 6:36pm |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
سلام علی جان این دستگاه که گذاشتی بدل نمونه اصلی مدارش دو تکه و خیلی قدرتمنده اینی که شما گذاشتین فلزیاب px15000هستش که دیجیتالیش کردن عمرا بالای یه متر بتونی باهاش چیزی در بیاری...خلاصه به نظر من مفت گرونه بیخیالش شو داداش
|
چهارشنبه 6 شهریور1392 - 9:03pm |
|
|
علی
کاربر فعال
|
كرمي نوشته است: سلام علی جان این دستگاه که گذاشتی بدل نمونه اصلی مدارش دو تکه و خیلی قدرتمنده اینی که شما گذاشتین فلزیاب px15000هستش که دیجیتالیش کردن عمرا بالای یه متر بتونی باهاش چیزی در بیاری...خلاصه به نظر من مفت گرونه بیخیالش شو داداش سلام آقای کرمی مدارش دو تیکه هست اگه عکس نگاه کنید متوجه میشید شما با هاش کار کردید
|
پنج شنبه 6 شهریور1392 - 1:06am |
|
|
كرمي
استادیار
|
من با لامینوس کار کردم داداش این مدار لامینوس نیس.. مدار اصلی ریختش با این متفاوته
|
پنج شنبه 7 شهریور1392 - 7:12am |
|
|
كرمي
استادیار
|
علی جان دستگاه اصلی تعداد زیادی آی سی فلزی داره ..حتی جنس ولومای مولتی ترنش مشخص میکنه که آلمانیه
|
پنج شنبه 7 شهریور1392 - 7:17am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
كرمي نوشته است: علی جان دستگاه اصلی تعداد زیادی آی سی فلزی داره ..حتی جنس ولومای مولتی ترنش مشخص میکنه که آلمانیه از جناب آقای کرمی بابت این راهنمایی ارزنده به دوستمون آقا علی و همینطور دوستان دیگر در این انجمن دوستانه و صمیمی ، تقدیر و تشکر میکنیم .. موفق باشید
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 7 شهریور1392 - 8:22am |
|
|
علی
کاربر فعال
|
مهدی نوشته است: كرمي نوشته است: علی جان دستگاه اصلی تعداد زیادی آی سی فلزی داره ..حتی جنس ولومای مولتی ترنش مشخص میکنه که آلمانیه از جناب آقای کرمی بابت این راهنمایی ارزنده به دوستمون آقا علی و همینطور دوستان دیگر در این انجمن دوستانه و صمیمی ، تقدیر و تشکر میکنیم .. موفق باشید منم از مهندس کرمی تشکر ویژه میکنم مهندس یه سوتی تو مدارش پیدا کردم روی آی سی بزرگه فارسی نوشته 1/16 بعد همجاش لیبل و مهر آلمانه خدایی خیلی تمیز کپی کرده
|
پنج شنبه 7 شهریور1392 - 10:28pm |
|
|
|