نویسنده |
پیغام |
milad.n28
تاریخ عضویت: چهارشنبه 6 مهر1401 - 10:55am پست: 20 محل اقامت: آذربایجان
|
ممنون از توضیحات و راهنماییتون استاد@};- بله یکم وسواسی هستم تا جاییکه از هرکدوم از مدارهای انالوگ انجمن دوسه تا ساختم با قطعات مختلف الانم انداختمشون گوشه اتاق به این نتیجه رسیدم با قطعات طلا هم بسازی اونارو بازم ثبات و پایداری مناسبو ندارن من تی ال رو با بهترین قطعات هم ساختم اصلا تفاوت محسوسی ندیدم با مدار قبلی ولی مدار شمارو یه بار دیگه که با قطعات مناسب ساختم تفاوت چشمگیری داشت و کاملا نیازمو برطرف کرد ولی احساس میکنم بازم قطعات مرغوب میشه جایگزین کرد که فوق العاده بشه اینم عکس خازنهای 2.2و مقاومتهایی که میگفتم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 14 اردیبهشت1402 - 1:47pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
hamid_54 نوشته است: درود بر شما مهندس حمید مهندس جان برای خازن عدسیهای فلز جواز خازن ام کا تی استفاده کنیم بهتره یا نه عدسی بهتره خواهش میکنم. بارها توضیح دادم کاربرد خازنها متفاوت هست. برای خازنهای 100 نانو فقط باید از عدسی یا مولتی لایر استفاده کنین. اما خازن 2.2 میکرو با توجه به نقشی که در مدار داره داستانش کاملا فرق میکنه.
|
پنج شنبه 14 اردیبهشت1402 - 2:18pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
milad.n28 نوشته است: ممنون از توضیحات و راهنماییتون استاد@};- بله یکم وسواسی هستم تا جاییکه از هرکدوم از مدارهای انالوگ انجمن دوسه تا ساختم با قطعات مختلف الانم انداختمشون گوشه اتاق به این نتیجه رسیدم با قطعات طلا هم بسازی اونارو بازم ثبات و پایداری مناسبو ندارن من تی ال رو با بهترین قطعات هم ساختم اصلا تفاوت محسوسی ندیدم با مدار قبلی ولی مدار شمارو یه بار دیگه که با قطعات مناسب ساختم تفاوت چشمگیری داشت و کاملا نیازمو برطرف کرد ولی احساس میکنم بازم قطعات مرغوب میشه جایگزین کرد که فوق العاده بشه اینم عکس خازنهای 2.2و مقاومتهایی که میگفتم خواهش میکنم. بخش قابل ملاحظه از تفاوتی که میفرمایین به طراحی مدار و فیبر اون بستگی داره و همینطور هر چه تعداد قطعات مدار بیشتر باشه بخصوص در مدارات آنالوگ نمیشه به نتیجه ایده آل رسید. مثلا در مدار TL12000 حداقل از نظر طراحی بهتر فیبر جای کار زیادی وجود داره و البته با توجه به تاثیر گذاری آیسیهایی نظیر 555 و تعدد سایر قطعات آنالوگ هرگز نمیشه به نتیجه مشابه در مدار دیجیتال دست پیدا کرد چون اصولا خیلی از بخشها در مدار فلزجو بعهده میکرو و به صورت دیجیتال هست که هیچ نوع مدار آنالوگی از نظر دقت و ثبات امکان رقابت با اون رو نداره. در مورد خازنهایی که تصویرش رو گذاشتین هر 3 قابل استفاده هستن. اما بین MKT و WIMA سخت میشه پیش بینی کرد که کدومش ممکنه بهتر باشه بخصوص که ولتاژ کار هر دو مناسب هست. لذا باید با وسواس تست بگیرین بلکه متوجه تفاوت بشین.
|
پنج شنبه 14 اردیبهشت1402 - 2:33pm |
|
|
asad135959
کاربر حرفه ای
|
سلام با تشکر از شما بابت راهنمایی
|
پنج شنبه 14 اردیبهشت1402 - 5:10pm |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
حمید جان سلام یه اشتباه لپی در مداری که برای یکی از دوستان ساختم به وجود اومد و اونم این بود که بعد از این همه کار با فلزجو و این همه فعالیت در انجمن به صورت ناخواسته و ناخوانا بودن رگلاتور ۷۸۰۵ از رگلاتور ۷۸۰۸ استفاده کردم و بقیه ماجرا فقط هم یه بار روشن کردم حالا آیسی ۳۲۸ یا السیدی نمیدونم به نظرتون عیب پیدا کرده باشن یا نه در واقع چون خوانا نبود فکر کردم ۷۸۰۵ هستش بعد از روشن کردن و دو به شک بودن از مدار خارج کردم و با دادن ولتاژ متوجه شدم ۷۸۰۸ هستش
خدايا مددی کن
|
پنج شنبه 14 اردیبهشت1402 - 9:32pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خسته نباشین! میکرو و ال سی دی رو که خدا بیامرزه! بقیه سالم هستن تا ببینیم در عملیات بعدی چقدر تلفات میدین!
|
پنج شنبه 14 اردیبهشت1402 - 11:46pm |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
غضنفر نوشته است: حمید جان سلام یه اشتباه لپی در مداری که برای یکی از دوستان ساختم به وجود اومد و اونم این بود که بعد از این همه کار با فلزجو و این همه فعالیت در انجمن به صورت ناخواسته و ناخوانا بودن رگلاتور ۷۸۰۵ از رگلاتور ۷۸۰۸ استفاده کردم و بقیه ماجرا فقط هم یه بار روشن کردم حالا آیسی ۳۲۸ یا السیدی نمیدونم به نظرتون عیب پیدا کرده باشن یا نه در واقع چون خوانا نبود فکر کردم ۷۸۰۵ هستش بعد از روشن کردن و دو به شک بودن از مدار خارج کردم و با دادن ولتاژ متوجه شدم ۷۸۰۸ هستش قطعاً هم اتمگا 328 و هم نمایشگر 2در16 سوختن چون طبق دیتاشیت حداکثر ولتاژ کاری اتمگا328 حدود 5.5 ولت و نمایشگر هم 5 ولت هست
|
پنج شنبه 14 اردیبهشت1402 - 11:53pm |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: خسته نباشین! میکرو و ال سی دی رو که خدا بیامرزه! بقیه سالم هستن تا ببینیم در عملیات بعدی چقدر تلفات میدین! دقیقاً متاسفانه حدود 400 هزار تومان خرج افتاد رو دستش
|
پنج شنبه 14 اردیبهشت1402 - 11:56pm |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
یعنی وقتی بهش فکر میکنم بهش خندم میگیره از این که ابزار تست هم دم دستم بود ولی اصلا مغزم هنگ بود انگار البته چهارصد که عددی نیست مهم نیست ،ممنون دوستان
خدايا مددی کن
|
جمعه 15 اردیبهشت1402 - 8:21am |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
با درود خدمت اعضای محترم انجمن خواستم یه تجربه اشتراک بذارم اونم اینکه اگه بعد از منتاژ قطعات مدار و تست ولتاژهای 12 و 9.5 و5 ولت قبل از نصب میکرو نمایشگر و بعدش با نصب میکرو و نمایشگر هیچ صدا و تصویری نداشتین مشکل فقط از کریستال 20 مگاهرتز هست تعویض کنید درست میشه
|
دوشنبه 18 اردیبهشت1402 - 8:47am |
|
|
|