خواهش میکنم.
متوجه نشدم شما بر اساس کدوم بخش از عرایض من تصمیم به پیاده سازی چنین پروژه فضایی گرفتین؟!
کار به سنس هدف و مسائل کاوش هم نداشته باشیم چیزی که مد نظر شماست اصلا سیستم ساده ای نیست و چالش اون در بخش الکترونیکی و نیاز به انواع قطعات و ماژولهای مخابراتی و فرکانسی بمراتب بیشتر از یک برنامه و الگوریتم هست. البته در بخش پردازش هم نیاز به ادواتی نظیر DSP و اسپکتروم آنالایزر در حد چند گیگاهرتز وجود داره که چیزهای ساده و در دسترس و ارزانی نیستن.
اما در هر صورت اصل داستان ؛ ایده درست هست. اگر ایده مبنای علمی صحیح و معتبری داشته باشه و مطمئن باشیم جواب میده ارزش داره هر میزان هزینه و وقت و انرژی روی اون صرف بشه. مشکل اینجاست اکثر این ایده ها از اساس ایراد دارن! یعنی فرض بر چیزی گذاشته میشه که در واقعیت وجود نداره یا اصلا ربطی به کار ما نداره.
در مورد ایده شما چند نکته عرض کنم شاید بهتر متوجه بشین.
1- وجود طیف کامل امواج در یک نقطه خاص حتی با یک متر کنارش هم فرق داره! یعنی اینجور نیست شما کل امواج محیطی رو ملاک بالانس بگیرین و توقع داشته باشین در یک منطقه یکسان باشه. سطح کلی امواج نه تنها متر به متر تغییر میکنه بلکه با تغییر زاویه آنتن یا سنسور گیرنده هم کلا همه چیز عوض میشه و شما هیچ بالانسی بر اساس طیف کامل امواج محیط نمیتونین ایجاد کنین.
2- قبلا عرض کردم طبق تستهای من سیگنال رادیویی حاصل از تخلیه الکتریکی بار یون در زمین که بصورت پالس سوزنی هست عملا طیف فرکانسی در محدوده چند ده کیلوهرتز تا چند صد مگاهرتز رو در بر میگیره. اگر هم این طیف فرکانسی تا محدوده گیگاهرتز گسترش داشته باشه حداقل با ابزار من قابل مشاهده نبوده.
3- تاجاییکه دانسته های من اجازه میده باید عرض کنم بنظر من نور لیزر و یک سیگنال رادیویی اثر خاصی روی هم ندارن! یعنی نمیشه انتظار برهمکنش خاصی در برخورد بین نور لیزر و یک موج رادیویی رو داشت. فکر میکنم با ایجاد شرایط آزمایشگاهی این موضوع براحتی قابل تست هست.
4- شما بارها از مدولاسیون و دمدولاسیون نام بردین. فقط یک نکته رو متذکر بشم که اگر ایده این باشه که مثلا فرکانس مخصوص هدف روی موج حاملی سوار بشه باید توجه کنین هدف دمدولاتور نداره و نمیتونه دمولاسیون انجام بده!!! لذا همون موج حامل اصلی که به هدف برخورد میکنه ملاک کار هست نه موج دومی که روی اون سوار شده. بحث مدولاسیون وقتی معنی داره که در گیرنده دمولاتور مخصوص به اون هم طراحی شده باشه. اهداف و اصولا طبیعت دارای چنین قابلیتی نیستن. البته اینها همه بر این فرض هست که قبول کنیم فرکانس مخصوص هدف جهت سنس الکترونیکی از راه دور وجود داره در صورتیکه عرض کردم حداقل تا الان چنین چیزی اثبات نشده. یعنی نه در علم فیزیک مبحثی مربوط به این قضیه هست و نه تستهای میدانی چنین چیزی نشون میده.