انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 5:12am

پاسخ به موضوع  [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 632 , 633 , 634 , 635 , 636 , 637 , 638 ... 655  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

طلا نوشته است:
iran zamin نوشته است:
:D ممنونم جناب مهندس X_X اخه هر چی سیم درست کردم نشد ۲ تا بیست ثانت هم زدم نشد ^:)^

سلام دوست خوبم شما عکس مدار رو اینجا بفرست تا ایراد رو بررسی کنیم اینجور مشخص تره که زود ایراد برظرف میشه :YMPEACE:

سلام ممنون عزیزم محبت دارین چشم

غریب و تنها کسی است که دوستی نداشته باشد امام علی(ع)

پنج شنبه 8 تیر1402 - 11:41am
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
مشکل شما ربطی به اون دو تکه سیم نداره. باید در اطراف اسیلاتور و ترانزیستور 2 دنبال ایراد بگردین.

مهندس جان کریستتل را خارج کردم و بدون خازن و سیم الان سیستم بعد از ۱۰ ثانیه شروع به بوق زدن میکنه و چراغ ها بترتیب کم کم روشن میشن کریستال هم که بزارم باز همینجوریه

پنج شنبه 8 تیر1402 - 11:43am
مدیر کل
مدیر کل

عرض کردم بدون کریستال باید ولتاژ مورد اندازه گیری نزدیک صفر باشه! کجا گفتیم وضعیت بوق و چراغ رو بررسی کنین؟! :D بوق و چراغ به تنظیم ولوم آستانه بستگی داره و در شرایط مختلف بسته به تنظیم ولوم میتونه فعال بشه. نقطه ولتاژ تنظیمی جایی هست که نه ربطی به ولومها داره و نه آیسیهای 358 اثری روی اون میذاره.

پنج شنبه 8 تیر1402 - 1:18pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: سانفرانسیسکو
مهندس بحث oamp که فرمودید جای کار خاصی نداره _ حالا با حساب اگه طبقه اول دوم و سوم هم عملیات تقویت سیگنال را بدرستی انجام بدن، ایا از بخش دیودی زنر 1n4148 به بعد، مقاومتها 3.3 کیلو، ترانزیستور اخر و خازنهای 100 نانو انتهای مدار گیرنده تاثییری در دقت و کیفیت ولت خروجی دارن؟ هدف اینه بتونم بهترین دقت انالیز رو داشته باشم اگه قطعه ای جا برا بهبود داره راهنمایی بفرمایید

ممنون از لطف فراوان شما @};-

درود

پنج شنبه 8 تیر1402 - 3:36pm
مدیر کل
مدیر کل

اگر بخوایم اونطور حساب کنیم که تمام قطعات جای کار دارن و باید محاسبه دقیق تر و آزمون و خطاهای زیادی بشه. ولی تاثیر زیادی نداره.

پنج شنبه 8 تیر1402 - 6:25pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
عرض کردم بدون کریستال باید ولتاژ مورد اندازه گیری نزدیک صفر باشه! کجا گفتیم وضعیت بوق و چراغ رو بررسی کنین؟! :D بوق و چراغ به تنظیم ولوم آستانه بستگی داره و در شرایط مختلف بسته به تنظیم ولوم میتونه فعال بشه. نقطه ولتاژ تنظیمی جایی هست که نه ربطی به ولومها داره و نه آیسیهای 358 اثری روی اون میذاره.

X_X :D ممنون مهندس جان بله درست فرمودین گفتم شاید وضعیت مدار نامطلوب بوده؛ وضعیت ولتاژ با کریستال و بدون کریستال که بدون خازن و سیم باشه ۰.۰۳ ولت هست ولی بصورت تک سیم یکسره یا با خازن های ۱پیکو ۴.۲۰ هست که با تعویض ترانزیستور ۱و۲ با پسوند Bc550c از ۴.۷۹ به ۴.۲۰ اومد مابقی ترانزیستور ها bc550ck هست توی تصویر معلومه جای ترانزیستور های ۱و۲ مسیرهاش پاک شده و مجبور شدم با سیم لحیم بزنم به هم
برای افزایش ولتاژ حتی ۱۵ سانت سیم ۱ میل هم پیچیدم به هم ولی ولتاژ هیچ تغییری نکرد البته پشت فیبر مقداری سیم لحیم اضافی داره کثیف کاری شده بنظرتون یک فیبر و سیستم جدید بسازم بهتره یا این فیبر قابل درست شدن هست؟

پنج شنبه 8 تیر1402 - 8:09pm
مدیر کل
مدیر کل

اگر بدون کریستال ولتاژ حدود صفر هست درسته. اگر هم با کریستال و بدون قسمت خازنهای یک پیکو یا سیم ولتاژ حدود صفر هست کاملا درسته. بنابراین مشکل شما از قسمت جاگذاری سیم هست! نمیدونم چطور تصور کردین باید طول سیم رو افزایش بدین؟! اون دو تکه سیم هر چه بلندتر باشن ولتاژ بیشتر میشه! برای اینکه ولتاژ کمتر و قابل تنظیم داشته باشین باید سیم کوتاه تر یا نازک تر استفاده کنین و بعلاوه تمیزی مونتاژ بخش اسیلاتور تا ترانزیستور 2 هم مهم هست. زیر فیبر رو خوب تمیز کنین.

جمعه 8 تیر1402 - 1:13am
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
اگر بدون کریستال ولتاژ حدود صفر هست درسته. اگر هم با کریستال و بدون قسمت خازنهای یک پیکو یا سیم ولتاژ حدود صفر هست کاملا درسته. بنابراین مشکل شما از قسمت جاگذاری سیم هست! نمیدونم چطور تصور کردین باید طول سیم رو افزایش بدین؟! اون دو تکه سیم هر چه بلندتر باشن ولتاژ بیشتر میشه! برای اینکه ولتاژ کمتر و قابل تنظیم داشته باشین باید سیم کوتاه تر یا نازک تر استفاده کنین و بعلاوه تمیزی مونتاژ بخش اسیلاتور تا ترانزیستور 2 هم مهم هست. زیر فیبر رو خوب تمیز کنین.

مهندس جان مدار درست شد و طبق فرمایشات شما کانلا اون قسمتهای فیبر که فرمودین را تمیز کردم و مشکل حل شد؛ ولتاژ را داشتم تنظیم میکردم خواستم طول سیم را بلندتر کنم تا ولتاژ بیاد روی ۳.۵ سیم را عوض کردم و خواستم مسیرشو تمیز کنم که حواسم نبود مدار را خاموش کنم و نوک پنس به پایه ترانزیستور ۱ که متصل به کریستال هست بر خورد کرد و بدنه پنس هم به منفی مدار خورد و یک جرقه زد و مجدد ولتاژ اومد روی ۰.۰۳ ترانزیستور ۱ را عوض کردم ولی کریستال نداشتم جایگزین کنم ایا کریستال را عوض کنم درست میشه ؟ یا قطعه دیگری هم خراب شده؟

یکشنبه 11 تیر1402 - 10:43am
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشین.
بله در اون بخش فقط احتمال آسیب به ترانزیستور 1 و کریستال وجود داره.

یکشنبه 11 تیر1402 - 1:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
خسته نباشین.
بله در اون بخش فقط احتمال آسیب به ترانزیستور 1 و کریستال وجود داره.

ممنون مهندس جان سلامت باشین @};- خیلی محبت کردین سایه‌ی تان مستدام :x

یکشنبه 11 تیر1402 - 1:30pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 632 , 633 , 634 , 635 , 636 , 637 , 638 ... 655  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 76 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure