سلام خدمت مهندس حمید عزیز و دوستان گرامی که زحمت میکشند تا به بقیه هم کمک کنن تلاشهای مهندس حمید و همه دوستان قابل ستایش و تقدیر وتشکر هست
در خصوص اپراتوری با این سیستم :
۱-پایین بودن ولتاژ باعث حذف ذرات میشه یعنی ولوم دیسک عالی کار میکنه و از طرفی پایین بودن ولتاژ باعث تحریک پذیری توسط سنگهای بزرگ و کشش به سمت اونها و همچنین سمت چاله و چاه حتی پر شده میشه و درحد لانه موش من باهاش گرفتم در عمق ۵۰ سانتی با فرکانس ۵۵۰۰ بدلیل نداشتن فیلتر فرکانسی
۲-وضعیت ارگونومی و بالانس جعبه از همه چیز در این مدار مهمتره
۳-تنظیم فرکانس هر فلز با این مدار تا ۳۰۰ هرتز بالا و پایین تفاوتی نداره
۴-با این مدار در فرکانس ۵ تا ۷ کیلوهرتز همه چیز پیدا میشه(پوکه فشنگ برنجی مثل برنو و خفیف و اینها و اعم از ابزار الات فضانوردی
سیم و سنجاق، میخ اهنی ،سرب، که بیشترین قفل و کشش نیرو را فلز سرب داره به حدی که حتی باد شدید هم نمیتونه سیستم را منحرف کنه من این تجربه را روی ۵۰ گرم سرب دارم که در بالاترین ارتفاع کوه با وجود وزش باد شدید سیستم قفل کرده بود همونجا روی سرب و بدون ۱ سانت خطا از فصله ۱۰۰ متری شکارش کرد خودم تعجب کردم
) بجز طلا و نقره که بحث فرکانس بسیار گسترده هست و یکی از دوستان نحوه محاسبه فرکانس هر فلز بر حسب هر منطقه جغرافیایی را گذاشتن که طبق تجربهای که من با این سیستم دارم فرکانس ها همه دقیق بودن از ایشون هم تشکر میکنم معذرت میخوام اسم ایشون را فراموش کردم
۵-وضعیت استقرار دست باید ۹۰ درجه کنار بدن جوری که تنفس کردن روی سیستم تاثیر نذاره
۶-بعد از روشن کردن سیستم باید با هر فرکانس ۱۰ دقیقه روشن بزارین تا خط سیگنال و تشدید یا رزونانس کامل بشه و بعد بدون حرکت جاروبی بذارین سیستم خودش حرکت کنه در این حین بدون توجه به وضعیت محیط فقط چشمتون به سیستم باشه تا حواستون پرت نشه این خیلی مهمه ارامش و تمرکز
۷-
فرکانس مس قدیمی ۳۲۰۰ هست با این سیستم
فرکانس برنج یا مفرغ قدیمی هم ۷۴۰۰ هست
تست طلا و نقره فقط روی زمین تست کردم
طلا ۴۶۰۰ تا ۵۰۰۰
نقره و آلومینیوم ۶۰۰۰ تا ۶۵۰۰
۸- بعد از پیدا کردن خط سیگنال و حرکت بسمت اون باید تا جایی پیش برین تا دستگاه به سمت بدن برگرده و بعد با حرکت جاروب کردن میشه نقطه را گرفت بهد از گرفتن نقطه باید بالای نقطه از ۴ جهت شمال و جنوب و شرق و غرب دستگاه برگرده بسمت نقطه هدف
۹-حرکت این دستگاه به طرف خط سیگنال بصورت تیک تاکی عقربه ساعت هست نه بصورت شلاقی اکثر حرکتهای شلاقی مربوط به میدانهای بزرگ مغناطیسی زمین مثل برخی سنگها و چاله و چاه هست بدلیل ولتاژ پایین انتنها .
قبل از کار با این سیستم حتما کل تاپیک را بخونین
این تجربیات ۱ سال بنده با کار باین سیستم بود
موفق باشین