نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
حمزه جان مطلبی که شما فرمودین که خب طبیعتا درسته! نکته جدیدی نداره جز اون 60 سانت که شاید جای بحث داشته باشه! نمیدونم کلا قبلا مگه فکر میکردین باید جور دیگه باشه؟! اصولا در مواقع عادی آنتن مخالف بسمت هدف گردش میکنه ولی اگر هدف قوی باشه هر دو آنتن به سمتش گردش میکنن! قضیه به همین سادگی هست. ضمن اینکه نوع واکنش آنتنها برای افراد مختلف دقیقا یکسان نیست. پس فرمول قطعی و دقیق نمیشه داد.
|
پنج شنبه 7 شهریور1392 - 4:43pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
حمید نوشته است: حمزه جان مطلبی که شما فرمودین که خب طبیعتا درسته! نکته جدیدی نداره جز اون 60 سانت که شاید جای بحث داشته باشه! نمیدونم کلا قبلا مگه فکر میکردین باید جور دیگه باشه؟! اصولا در مواقع عادی آنتن مخالف بسمت هدف گردش میکنه ولی اگر هدف قوی باشه هر دو آنتن به سمتش گردش میکنن! قضیه به همین سادگی هست. ضمن اینکه نوع واکنش آنتنها برای افراد مختلف دقیقا یکسان نیست. پس فرمول قطعی و دقیق نمیشه داد. مهندس حميد عزيز نخير مطمئن بودم كه بايد اينجوري باشه.متاسفانه دوستان اين رو هم قبول ندارن و بايد برم بصورت علمي مدرك و سند بيارم كه والله بخدا اينجوري هستش.در مورد سادگي قضيه مشكلي نيست ولي من چيزي رو قبول دارم كه منطق و علم قبولش داشته باشه.تمام اين مطالب هم جنبه ي آموزشي داره و مي تونه براي كساني كه تازه دارن كاره خودشون رو شروع مي كنند مناسب باشه.تو اين قسمت كه كسي نيست مطالب درست آموزشي بياره ما داريم تمام تلاشمون رو مي كنم تا يه چيز ياد بگيريم و يه چيز ياد بديم.يا علي...........
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
پنج شنبه 7 شهریور1392 - 4:51pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
به نظر من بهترین فاصله برای آنتنها 20 سانت یا کمتره که هر دو با هم واکنش نشون میدن، میشه گفت دقت تو این حالت بالاتره یا بهتره بگم دقت دو برابره نسبت به فاصله 30 به بالا که انتن دورتر واکنش نشون میده، واکنش دو انتن مطمئن تره نسبت به یک انتن، نظر شما چیه؟ دوستان! لطفا تست کنید و نتایج در اختیار دیگر دوستان قرار بدین موفق باشید
|
پنج شنبه 7 شهریور1392 - 9:01pm |
|
|
pagan
|
دوستان اگر واقعا ردیاب به جای طلا اکسید آهن رو هم سنس می کنه باید به چشم یک صفت مثبت بهش نگاه کرد، همونطور که توی فلزیاب جدید مهندسین عزیز سعی کردن تا با اندازه گیری وزن هدف اون رو حذف کنند فکر می کنم شما هم بتونید از یک تیکه آهن اکسید شده که قبلا ازش مطمئن شدید برای حذف ذرات و به عنوان فلز تست استفاده کنید دست کم اینکه همه می دونیم 500 گرم طلا در دسترس ما نیست و حملش خطرناک پس بهتره از نیم کیلو آهن اکسید شده استفاده کنید تا خیلی راحت اهداف کوچکتر رو حذف کنید، آیا میشه روی این موضع حساب کرد؟ تا به حال کسی امتحان کرده؟
|
پنج شنبه 7 شهریور1392 - 10:10pm |
|
|
juyande
|
pagan نوشته است: دوستان اگر واقعا ردیاب به جای طلا اکسید آهن رو هم سنس می کنه باید به چشم یک صفت مثبت بهش نگاه کرد، همونطور که توی فلزیاب جدید مهندسین عزیز سعی کردن تا با اندازه گیری وزن هدف اون رو حذف کنند فکر می کنم شما هم بتونید از یک تیکه آهن اکسید شده که قبلا ازش مطمئن شدید برای حذف ذرات و به عنوان فلز تست استفاده کنید دست کم اینکه همه می دونیم 500 گرم طلا در دسترس ما نیست و حملش خطرناک پس بهتره از نیم کیلو آهن اکسید شده استفاده کنید تا خیلی راحت اهداف کوچکتر رو حذف کنید، آیا میشه روی این موضع حساب کرد؟ تا به حال کسی امتحان کرده؟ بنظرمن حرف شما تا اندازه ای میتونه درست باشه چون دستگاه طلای جدید رو با اکسید آهن اشتباه میگیره و ممکنه در مورد طلای قدیمی صادق نباشه. به هر حالاز اونجا که فرکانس فلزات جدید و قدیم به خاطر اکسید شدن قدیمیها و شکل گرفتن هاله دور اونا باهم متفاوت است دوستان میتونن منطقه هابی رو که قبلا" زدن و بهش مشکوک هستن رو با تست یک تکه آهن زنگ زده که دستگاه اونو با طلا اشتباه میگیره رو ردیابی کنن و نتیجه رو به اشتراک بزارن.
|
جمعه 7 شهریور1392 - 2:09am |
|
|
bahram
|
سلام : ضمن تشکر از حمزه عزیز بخاطر مشارکتها و مسایل اموزشی که با بچه ها در میون میزارن و سپس بخاطر فعال نگه داشتن موضوع از سایر عزیزانی هم که در مباحث شرکت میکنند ممنونیم وسپاسگذار .اقا مهدی عزیز .دستان .....دیگر عزیزان که جای خود دارند من بشخصه در مورد انتنها مطالب تصاویر حمزه رو تجربه کردم . فقط باید متذکر بشم که خود من اگر دستهام به عرض شونه هام باز باشند حدود (35-40) در کنار نقطه فقط انتن سمت مخالفم حرکت بطرف موضع داره و اگر فاصله دستهام رو کم کنم دقت کارم پایین میاد حتی وقتی که جفت انتن حرکت میکنند احساس میکنم انتن پویایی لازم و واقعی رو نداره.....
|
جمعه 7 شهریور1392 - 2:27am |
|
|
hamze2000
استاد
|
explorer نوشته است: به نظر من بهترین فاصله برای آنتنها 20 سانت یا کمتره که هر دو با هم واکنش نشون میدن، میشه گفت دقت تو این حالت بالاتره یا بهتره بگم دقت دو برابره نسبت به فاصله 30 به بالا که انتن دورتر واکنش نشون میده، واکنش دو انتن مطمئن تره نسبت به یک انتن، نظر شما چیه؟ دوستان! لطفا تست کنید و نتایج در اختیار دیگر دوستان قرار بدین موفق باشید دوستان اين اعداد مربوط به فاصله ها رو زياد به خودتون ديكته نكنيد.اگه جسم و يا بار بزرگ باشه مطمئن باشيد از30تا50متري هم آنتن ها رو باهم بطرف خودش مي كشه.من اين موضوع رو تست كردم.اكه بار كم و يا كوچيك باشه همون 60سانت اپراتور رو مطمئن ميكنه
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
جمعه 8 شهریور1392 - 9:56am |
|
|
hamze2000
استاد
|
bahram نوشته است: سلام : ضمن تشکر از حمزه عزیز بخاطر مشارکتها و مسایل اموزشی که با بچه ها در میون میزارن و سپس بخاطر فعال نگه داشتن موضوع از سایر عزیزانی هم که در مباحث شرکت میکنند ممنونیم وسپاسگذار .اقا مهدی عزیز .دستان .....دیگر عزیزان که جای خود دارند من بشخصه در مورد انتنها مطالب تصاویر حمزه رو تجربه کردم . فقط باید متذکر بشم که خود من اگر دستهام به عرض شونه هام باز باشند حدود (35-40) در کنار نقطه فقط انتن سمت مخالفم حرکت بطرف موضع داره و اگر فاصله دستهام رو کم کنم دقت کارم پایین میاد حتی وقتی که جفت انتن حرکت میکنند احساس میکنم انتن پویایی لازم و واقعی رو نداره..... بهرام جان شما لطف داريد.بهترين فاصله بين آنتن ها بطور دقيق 32سانت هستش.در مورد حركت آنتن ها هم هميشه آنتن مخالف جهت رو نشون ميده.بعد از 8دقيقه كار كردن ردياب در صورت نزديك شدن به بار و يا بزرگ بودن بار بعد از3الي 5ثانيه هر دو آنتن بطرف هدف كشيده ميشن كه اين يكي از دلايل مهم در بودن بار هستش.بهرام جان شما باز هم به تمرينات خودتون ادامه بديد تا ايشالله با آنتن و ردياب چفت و هماهنگ بشيد.موفق باشي
|
جمعه 8 شهریور1392 - 10:03am |
|
|
hamze2000
استاد
|
[quote="pagan"]دوستان اگر واقعا ردیاب به جای طلا اکسید آهن رو هم سنس می کنه باید به چشم یک صفت مثبت بهش نگاه کرد، همونطور که توی فلزیاب جدید مهندسین عزیز سعی کردن تا با اندازه گیری وزن هدف اون رو حذف کنند فکر می کنم شما هم بتونید از یک تیکه آهن اکسید شده که قبلا ازش مطمئن شدید برای حذف ذرات و به عنوان فلز تست استفاده کنید دست کم اینکه همه می دونیم 500 گرم طلا در دسترس ما نیست و حملش خطرناک پس بهتره از نیم کیلو آهن اکسید شده استفاده کنید تا خیلی راحت اهداف کوچکتر رو حذف کنید، آیا میشه روی این موضع حساب کرد؟ تا به حال کسی امتحان کرده؟[/ بهترين پاسخ به اين سوال تست اون هستش.دوست خوبم تستش كنيد و نتيجه رو هم اعلام كنيد تا ديگران هم استفاده كنند
|
جمعه 8 شهریور1392 - 10:29am |
|
|
اشکان
کاربر فعال
|
با درود دوستان فکر کنم فاصله ی بین دستها برای هر کسی به یک اندازه بهتر جواب بده پس نمیشه گفت چون برای من 25 سانت فاصله آنتنها بهتر حرکت میکنن برای همه این اندازه جواب میده ، بهتره بیشتر روی مساله حجم و تغییر ولوم تمرکز کنیم ، البته تست آهن زنگ زده رو هم انجام بدیم تا به امید خدا به یک روش کاری برای این ردیاب برسیم . به امید موفقیت برای همه
|
جمعه 8 شهریور1392 - 11:50am |
|
|
|