نویسنده |
پیغام |
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
nader76 نوشته است: جیپ چطوره ؟
من برای کوه میخوام میگن سریع به ..... میره (چپ میشه). جیپ سریع چپ میشه...بابا پاترول هر چی میخوای توی کوه و دشت و بیابون و خیابون برونش هیچیش نمیشه...
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
شنبه 2 شهریور1392 - 11:47am |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
نادر جان نادر شدی ؟ خواستی ماشین بیابون بخری فقط تویوتا لنکروز بگیر پاترول زود واشر سر سیلند میسوزونه من دو تا داشتم مصرفشم بالاست. تویوتا لنکروز مدل دو در اگه گیر بیاری که معرکه اس .دو در نه باری نمیدونم دیدی یا نه. اولویت دوم هم یه آهو میتونه باشه تمیزش حرف نداره فقط یه کم بزرگه ولی خدای بیابونه.زیر پاش نرم تر از پاترول و تویوتاست.لذت رانندگی تو بیابون رو با این ماشین میفهمی. البته یه تحقیق بکن خواستی بخری خبر بده.
|
شنبه 2 شهریور1392 - 1:16pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
پیشنهاد من دو کابین هست به ترتیب اول تویوتا بعد ...
|
سه شنبه 5 شهریور1392 - 7:54pm |
|
|
بهرنگ
کاربر حرفه ای
|
من از ماشین های قدیمی خوشم میاد ولی وقتی رفتم بنگاه ماشین نظرم عوض شد فردا شب میرم شاید یک ماشین شیک در حد 200 تومن بگیرم
|
سه شنبه 5 شهریور1392 - 10:15pm |
|
|
شایان
کاربر حرفه ای
|
ایرانی ها در اون دنیا !!!!
میگن یه روز جبرئیل میره پیش خدا گلایه میکنه که:آخه خدا؟ این چه وضعیه آخه؟ ما یه مشت ایرونی داریم توی بهشت که فکر میکنن اومدن خونه باباشون! بجای لباس و ردای سفید، همشون لباسهای مارکدار و آنچنانی میپوشن! هیچکدومشون از بالهاشون استفاده نمیکنن، میگن بدون بنز و بیامو جایی نمیرن! اون بوق و کرنای من هم گم شده، یکی از همینها دو ماه پیش قرض گرفتش و دیگه ازش خبری نشد! آقا من خسته شدم از بس جلوی دروازه بهشت رو جارو کردم. امروز تمیز میکنم، فردا دوباره پره از پوست تخمه و هسته هندونه و پوست خربزه! من حتی دیدم بعضیهاشون کاسبی میکنن و هاله های بالاسرشون رو به بقیه میفروشن!
خدا میگه: ای جبرئیل! ایرانیان هم مثل بقیه، فرزندان من هستن و بهشت به همه فرزندان من تعلق داره. اینها هم که گفتی خیلی بد نیست! برو یه زنگی به شیطان بزن تا بفهمی مشکل واقعی یعنی چی!
جبرییل زنگ میزنه به جناب شیطان. دو سه بار میره روی پیغامگیر تا بالاخره شیطان نفس نفس زنان جواب میده: جهنم. بفرمایید؟
جبرییل میگه: آقا خیلی سرت شلوغه انگار!
شیطان آهی میکشه میگه: نگو که دلم خونه. این ایرانیها اشک منو در آوردن به خدا! شب و روز برام نزاشتن! تا روم رو میکنم اینطرف، یه آتیشی دارن اونطرف به پا میکنن! تا دو ماه پیش که اینجا هر روز چهارشنبه سوری بود و آتیش بازی!...حالا هم که .... ای داد!!! آقا نکن! جبرییل جان من برم... اینها دارن آتش جهنم رو خاموش میکنن که جاش کولر گازی نصب کنن
كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن
( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )
|
چهارشنبه 5 شهریور1392 - 12:52am |
|
|
احسان
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 14 خرداد1392 - 11:29am پست: 312 محل اقامت: لرستان
|
نادر جان به نظرمن الاغ بگیر هم کم مصرفه هم رانندگیش سادست ،کلا خ وراک بیابونه
|
چهارشنبه 6 شهریور1392 - 8:45am |
|
|
بهرنگ
کاربر حرفه ای
|
احسان نوشته است: نادر جان به نظرمن الاغ بگیر هم کم مصرفه هم رانندگیش سادست ،کلا خ وراک بیابونه
|
پنج شنبه 7 شهریور1392 - 6:03pm |
|
|
معراج
کاربر حرفه ای
|
عکس غواصی خودم زمان جوانی ...
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
...جواب ابلهان خاموشیست....
|
پنج شنبه 7 شهریور1392 - 6:22pm |
|
|
بهرنگ
کاربر حرفه ای
|
|
پنج شنبه 7 شهریور1392 - 6:23pm |
|
|
معراج
کاربر حرفه ای
|
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
...جواب ابلهان خاموشیست....
|
پنج شنبه 7 شهریور1392 - 7:55pm |
|
|
|