بله بنظر بنده نیز افراد معمولی به هیچ وجه دنبال این روشها نرن که متحمل ضرر و هزینه نشن
اما افراد غیرمعمولی که توانی در خود می بینن توصیه میکنم که روی این روشها کار بکنن که بهترین راه هست
درسته که ظاهرا افراد موکل دار در زمینه پیدا کردن زیرخاکی کاری از پیش نمیبرن . اما میدونین مشکل از کجاس ؟
مشکل اینجاست که 99 درصد اونایی که ادعا دارن موکل دارن ، دروغگو هستن
مردم بیچاره هم چون به این علوم آشنا نیستن ، نمیتونن اونا رو آزمایش بکنن و دستشونو رو کنن
امروزه هر آدم بی دست و پایی بلند میشه میگه من موکل دارم
داشتن موکل خیلی سخت تر از اونی هست که فکر می کنید . والا مرد میخواد که موکل بگیره
بزرگای عرفان سالها ریاضت و سختی میکشن و عبادت میکنن و به درجاتی میرسن که میتونن غلبه بکنن . اونوقت هر دعانویس تقلبی و هر بچه ی اینترنتی و هر خانم فالگیر قهوه ای که بلند میشه میگه من موکل دارم
مطمئن باشید موکل که ندارن هیچ ، اگه روزی یه جن ببینن یا فرار میکنن یا خودشونو خیس میکنن
اولا کسی که واقعا موکل در اختیار داشته باشه ، نمیاد برای شما کاوش بکنه . میتونه خودش برای خودش کار بکنه
و اگه احیانا خواست به شما لطف بکنه ( بخاطر دوستی یا آشنایی نه بعنوان کار ) باید در درجه ی اول داشتن موکل رو عملا ثابت بکنه . چجوری تست کنید ؟
حتما ازش درخواست دیدن یا شنیدن یا حرکت اجسام بکنید . نه اینکه هرچی بگه باور بکنید . این قانون کاره
بعدش در مورد اینکه واقعا موکل میتونه در زمینه دفینه کاری بکنه ؟
بله اگه واقعا کسی موکل در اختیار داشته باشه در بیشتر موارد میتونه کمک بکنه . حداقل میتونه بود و نبود دفینه رو گزارش بده . اما برای بعضی موارد شاید توانایی کافی رو نداشته باشه و اجازه نداشته باشه
هرگوشه از کشور که میری میگن یارو دعانویس یا ملا یا فلان اومده و گفته من موکل دارم و زمینتون جنس داره و بعد کلی زمان و هزینه و حتی حفاری ، نهایتا به چیزی نرسیدن و آخرشم با انواع ترفند و بهانه و خراب کردن افراد ، از زیر بار دروغش دررفته و نتونسته یه سکه هم بیرون بکشه
بعضیها برای پول و بعضیها برای شهرت و بعضیها در توهم هستن
همین افراد تقلبی و پرمدعا هستن که آبروی علوم غریبه رو بردن و دید مردم رو کلا نسبت به علوم غریبه و حتی خدا هم خراب کردن
توصیه میکنم که یا دنبال این افراد نباشید ، یا اگه موردی داشتید و کسی رو در این زمینه می شناسید ، حتما اول آزمایش بکنید بعد بهش اعتماد کنید . اگه نتونست ثابت بکنه که موکل داره یا قدرتی داره ، دورشو خط بکشید که بعدا پشیمون نشید