artan3982 نوشته است:
سلام خدمت مهندس حمید عزیز و دوستان گرامی
مداری که بنده ساختم مشکل برد داره. مدار رو با فریم 1*1 متر (سیم 0.75 مغزی شیلد مسی، 10 دور، مقاومت لوپ فکر کنم حدود 2.3 اهم بود) و لوپ 60 سانت عنکبوتی (سیم لاکی 0.7، 18 دور، مقاومت لوپ: 1.6 اهم) امتحان کردم. با فریم 1 متر برد حدود 70 سانت (سینی 50 سانت) و با لوپ 60 حدود 100 سانت (سینی 40) میزنه توی تست هوایی و بشکه بزرگ رو هم نهایتا 160 میزنه. با دو تا کابل رابط rg59 و آنتن بدون فویل (فویل ها رو خودم درآوردم) به طول 1.8 متر و به صورت اتصال مستقیم به برد بدون هیچ گونه کانکتوری امتحان کردم. تمام ولتاژ های مدار رو هم همون ابتدای کار چک کردم که مطابق راهنما درست بودند. (به جز ماسفت تمام قطعات اورجینال می باشند). تو محیط خارج از خونه هم برد کمه.
دیلی اتومات فریم 1 متری فکر کنم 16 بود. فریم یک متر اصلا طلا نمیزنه حتی اگر طلا رو بچسبونی به سیم پیچ. لوپ 60 طلا رو میزنه (3 تا انگشتر چسبیده بهم رو از فاصله 30 سانت میزنه و تفکیک هم میکنه)
ولتاژ مدار هم حدود 19 ولت هست (حالت فول شارژ). و اینکه بعد از حدود سه ساعت و نیم تا چهار ساعت کار با دستگاه، ولتاژ تقریبا به 17.6 رسیده.
تنظیمات برای لوپ 60:
دیلی اتومات 21، فرکانس 100، پالس 125 تا 150، انتگرال 44، دیلی دستی 26 تا 40، اسپید 8، حساسیت 18. (البته با تغییر این تنظیمات بهبود خاصی در وضعیت برد به وجود نمیاد).
اعداد سه گانه برای فریم 1 متر: A=304 B=792 C=873 .
اعداد سه گانه برای لوپ 60 سانت: A=336 B=831 C=874 .
این اعداد برای محیط خانه هستند. همچنین برد دستگاه برای فلزات غیر آهنی کلا کمتر میشه.
مهندس عزیز به نظر شما از لوپ می تونه باشه یا از مدار یا چه عامل دیگه ای می تونه وجود داشته باشه.
پیشاپیش خیلی ممنون
ممنون. به
فلزجو خوش اومدین. خسته نباشین.
برای فریم 1 متری 10 دور سیم افشان 0.75 مناسب هست و در این صورت مقاومتش حدود 1 اهم در میاد. چیز شانسی هم نیست چون هر متر از سیمی خاص مقاومت خاصی هم داره و بر اساس متراژ سیم مصرفی حتما حدود مقاومت درست در میاد. بنابراین یا سیم شما 0.75 نیست یا مقاومت رو درست اندازه نگرفتین یا جایی از اتصال کویل مشکل داره.
برای لوپ 60 عنکبوتی هم 17 دور سیم لاکی 0.7 مناسب هست. اگر 18 دور پیچیدین بهتره یک دورش رو باز کنین.
سینی 50 سانتی با لوپ 60 تا حدود 2.7 متر و با فریم 1 متری تا حدود 3.1 متر قابل سنس هست. البته بلحاظ بزرگی این کویلها باید حتما تست در فضای باز انجام بشه وگرنه برد میتونه به میزان قابل ملاحظه کم بشه. ضمن اینکه مقایسه تستهای برد شما مشخص میکنه چند مشکل وجود داره که یکی از اونها مربوط به خود فریم 1 متری هست.
بین اعداد 3 گانه عدد دوم و سوم بالا هستن که این طبیعی بنظر نمیاد. مقاومتهای اطراف 357 رو چک کنین مقادیر رو درست گذاشته باشین. ضمن اینکه یکی از دلایل برد کم میتونه معیوب بودن ماسفت باشه.