خیلی ممنون از حسن نیت شما و متشکرم که این بنده حقیر و کوچک رو در این سایت وزین و با شکوه تمام که افتخار ایرانمون هم هست راه دادین این باعث خوشحالیه واقعا.
چون با کم وکیف صحبتهای شما در رابطه با موضوعات مختلف علمی و نوع نگارشتون و بیان صحیح کلمات علمی و همینطور مفهومی بیان کردنشون برای دوستان و علاقه مندان به این امر هستم کاملا صحبتهای شمارو قبول دارم استاد گرامی و اگر مطلب دیگه ای بیان بشه زیاده گوی هست .
در مورد ساخت وتحلیل مدار پر طرفدار و پر هزینه جی پی آر من نظرم بر اینه که فرای اینکه بیایم فعلا جی پی آر طراحی کنیم وبه کاوش بپردازیم که خودش فلسفه ای میشه بیایم کلا به این بپردازیم که اساسا جی پی آر چی هست کارش چیه وووووووو . همین مطلب ساده رو هم تو هیچ یک از تاپیک های وطنی نمیشه دید و این اصلا چهره جالبی به نظرم نداره با وجود اساتید خوبی چون شما و دیگر مهم مان وطنی وسوال بشه آیا امکان طراحی و تحلیل این مدارو ما هم میتونیم داشته باشیم یا نه یا به فرض اینکه نوع قطعات و ماژولها در ایران به صورت عمده وجود نداره وامکان خرید برای عموم سخت هست نباید به سادگی از کنارش بگذریم حتی خود بنده .
فعلا برای شروع بیایم مطالب رو اعم از اینترنت یا منابع خاصی که دوستان علاقه مند به این سیستم دارن .فاکتور بگیریم ودر کنار هم قرارشون بدیدم ببینیم نتیجه به کجا خواهد رسید من خودم بین مداراتی که در نت عمومی شده به یک مورد میتونم اشاره کنم که به قول شما میتونه مدار خوبی به اسم انعکاس دهنده موج باشه و به قدری جالب وخوب هست که نمیشه ازش گذشت اما همین هم میتونه انگیزه کافی بهمون بده برای ساخت سیستمی بهتر و کم خرجتر و درکی بیشتر .
حتی میتونم اساتیدی رو نام ببرم که تو این زمینه میتونن کمک بزرگی بهمون در این راه کنن و حداقل این رو میدونم که شروعش و حتی پایانش سخت هست اما راهی هست که به نظرم ما هم باید یک بار امتحانش کنیم حالا هر چه که نظر گرامیتون باشه من نوعی که کوچیک جمع و تابع جمع هستم در خدمتم