سلام خدمت استاد عزیز و گرامی...
بله همینطوره منم بعد دیدن دیتا شیت تعجب کردم که چطور باید سرعت نمونه برداریش بیشتر باشه.عرض شود خدمتتون که یکی از مدارات با همین میکرو کنترلر کار میکنه و براش طراحی شده که به زبان سازنده سرعت پردازش بیشتری نسبت به دیگر میکرو کنترلرهای معمولی داره برای همین خدمتتون مطرح کردم تا نظرتون رو بدونم....البته چند مزیت بهتر نسبت به 328 داره که مهم نیست
نه استاد منظورم متوجه نشدید شاید من کمی ناقص توضیح دادم منظورم ساخت وطراحی برد از روی بلوک نبود اما میدونم که شدنیه و هر چند مشکل. چند شرکت معتبر هستن که چیپست های rf تولید میکنن و میشه قطعات رو از اونها خریداری کرد مثل آرف امپ.یا ال ان ای یا سینتی سایزر های مختلف و همینطور چیپ مخصوص تولید فرکانس rf وی کو....ووووووووووووووو به هر حال ساخت چنین مداراتی حتی از روی شماتیک هم کار مشکلی هست چه برسه به طراحی از بلوک برای همین از دوستان که تجربه طراحی بردهای مخابراتی رو دارن تقاضا میکنم که پیش قدم بشن
استاد شما با پایتون و برنامه نویسیش آشنایی دارید
برای شروع کار قسمت rf مدار قرار میدم که میشه این مدار تقویت کرد ویا از چند موج به صورت پیوسته استفاده کرد این مدار با یک فرکانس تک کار میکنه
که شامل
ویکو با قابلیت تولید فرکانس از 400 تا 850 مگا هرتز
دو تقویت کننده rf کم نویز
یک تضعیف کننده
یک اسپلیتر
و یک میکسر با دو ورودی rf-lo وخروجی if برای نمونه برداری به قسمت تقویت کننده و مبدل دیجیتال برای میکرو پروسسور
این مدار توسط سازنده تست شده و جواب هم گرفته شده .فقط به گفته خود سازنده اشکار سازی این سیستم برای فلزات کوچک کمی ضعیف عمل میکنه که خودش میتونه مزیت به حساب بیاد اما این مدار هم قابلیت تقویت در قسمت فرستنده داره و میشه تقویتش کرد ...
استاد نظر شما چیه .چکار کنیم شروع جایز هست یا .........