نویسنده |
پیغام |
شیلا
|
دوستان اونی که سر در نمیاره از مصایل فنی باید چکار کنه کسی هست با دستمزد 100000تومان سفارش بدیم بسازه قربون همتون
|
پنج شنبه 7 شهریور1392 - 11:27am |
|
|
شیلا
|
این شاالاه برای زمستان میخام یکی سفارش بدم امیوارم تا اون موقع مدارش کامل شده باشه دست همتون درد نکنه
|
پنج شنبه 7 شهریور1392 - 11:44am |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 9:11pm پست: 482 محل اقامت: وطنم ایران
|
خوب brn بازا توجه کنن سیم این دستگاه 24 دور سیم 0و6 مقاومت 1کیلو 5 وات خیلی زیاده و در پروتوس هم کمتر کردم شکل موج درست شد مثلا 400 یا 480 اهم عالیه. اگر کمک کنید ظرفیت سیم پیچو پیدا کنید عالی میشه. قسمت دوم اپ امپ هم باید راش بندازین.یه مقاومت و یه خازنه 100 پیکو هم باید اضافه و کم بشه که هرکی ساخت تغییراتو شروع کرد بهش بگم ببینم چی میشه من مدارم از کار افتاده لامصب
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
|
پنج شنبه 7 شهریور1392 - 8:13pm |
|
|
علی
کاربر فعال
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 11:48pm پست: 64 محل اقامت: ایران
|
محمد نوشته است: خوب brn بازا توجه کنن سیم این دستگاه 24 دور سیم 0و6 مقاومت 1کیلو 5 وات خیلی زیاده و در پروتوس هم کمتر کردم شکل موج درست شد مثلا 400 یا 480 اهم عالیه. اگر کمک کنید ظرفیت سیم پیچو پیدا کنید عالی میشه. قسمت دوم اپ امپ هم باید راش بندازین.یه مقاومت و یه خازنه 100 پیکو هم باید اضافه و کم بشه که هرکی ساخت تغییراتو شروع کرد بهش بگم ببینم چی میشه من مدارم از کار افتاده لامصب مهندس محمد عزیز من در خدمتم بگو انجام بدم فقط زیر دیپلم بگو
انسان های موفق همیشه به دنبال فرصتی برا کمک به دیگران میگردند انساهای ناکام همیشه میپرسند چی به من میرسه؟
|
پنج شنبه 7 شهریور1392 - 10:35pm |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
|
باید pcb جدید براش بزنیم
|
جمعه 7 شهریور1392 - 12:48am |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
|
یکی از مشکلاتی که تقریبا همه با اون در گیر میشن وکمتر کسی به اون توجه میکنه اینه که همه به جای سیم شیلد از کابل کواکسیال یا همون کابل تلویزیون استفاده میکنن وبا توجه به اینکه این نمونه سیم بدلیل داشتن خاصیت خازنی بسیار بالا اختلال قابل توجهی در عملکرد دستگاه ایجاد میکنه(هر دستگاهی) وباید به این نکته توجه کردکه سیم شیلد با کابل کواکسیال تفاوت داره ودوم اینکه در ساخت شاسی برای کویل به هیچ عنوان نباید از فلز در هر شکلی استفاده کرد چه پیچ ومهره ویا هر شکل دیگه ای باید از پیچ ومهره پلاستیکی استفاده کرد
|
جمعه 7 شهریور1392 - 1:28am |
|
|
hamedkk
کاربر حرفه ای
|
با عرض سلام خدمت همه بچه های فلزجو . فقط خواستم از همه دوستان به خصوص مهندس حمید و آقای شهریار تشکر کنم. چون با راهنمایی ها و کمک های همه به خصوص این دو عزیز منم موفق به ساخت BRN شدم. عکساشو گذاشتم. دو تا لوپ 20 و 35 سانتی برای تست کارکرد دستگاه ساختم که نتایج خوبی داشت. اما قطعا میتونه بهتر بشه . فردا قراره یه لوپ تخت بپیچم و نتیجه رو اینجا اعلام میکنم بلکه دیگران هم استفاده کنن. بازم از همه ممنونم. این اولین تجربه من تو ساخت فلزیابه و از این بابت خیلی خوشحالم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 7 شهریور1392 - 1:31am |
|
|
علی
کاربر فعال
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 11:48pm پست: 64 محل اقامت: ایران
|
محمد نوشته است: یکی از مشکلاتی که تقریبا همه با اون در گیر میشن وکمتر کسی به اون توجه میکنه اینه که همه به جای سیم شیلد از کابل کواکسیال یا همون کابل تلویزیون استفاده میکنن وبا توجه به اینکه این نمونه سیم بدلیل داشتن خاصیت خازنی بسیار بالا اختلال قابل توجهی در عملکرد دستگاه ایجاد میکنه(هر دستگاهی) وباید به این نکته توجه کردکه سیم شیلد با کابل کواکسیال تفاوت داره ودوم اینکه در ساخت شاسی برای کویل به هیچ عنوان نباید از فلز در هر شکلی استفاده کرد چه پیچ ومهره ویا هر شکل دیگه ای باید از پیچ ومهره پلاستیکی استفاده کرد آره من امتحان کردم سیم آنتن یا 2 رشته زخیم خوب جواب نمیده یه مدل هست شبیه سیم تلفن ولی سه رشته با شلید هست که من سه تا رو یکی با شیلد میشه 2 تا که وصل کردم نتیجه خوبی داشت نکته دیگه استفاده از خازن های ام کاتی ویوما هست که تاثیر زیادی داشت نکته دیگه تاثیر استفاده از قطعات اصلی ای سی و ماسفت هست این چیزهای هست که من تست کردم و تاثیرش رو دیدم
انسان های موفق همیشه به دنبال فرصتی برا کمک به دیگران میگردند انساهای ناکام همیشه میپرسند چی به من میرسه؟
|
جمعه 7 شهریور1392 - 2:09am |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
فیش bnc مناسب نیست فیش مناسب
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 8 شهریور1392 - 12:08pm |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
hamedkk نوشته است: با عرض سلام خدمت همه بچه های فلزجو . فقط خواستم از همه دوستان به خصوص مهندس حمید و آقای شهریار تشکر کنم. چون با راهنمایی ها و کمک های همه به خصوص این دو عزیز منم موفق به ساخت BRN شدم. عکساشو گذاشتم. دو تا لوپ 20 و 35 سانتی برای تست کارکرد دستگاه ساختم که نتایج خوبی داشت. اما قطعا میتونه بهتر بشه . فردا قراره یه لوپ تخت بپیچم و نتیجه رو اینجا اعلام میکنم بلکه دیگران هم استفاده کنن. بازم از همه ممنونم. این اولین تجربه من تو ساخت فلزیابه و از این بابت خیلی خوشحالم تبریک میگم به شما دوست عزیز خسته نباشی
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
جمعه 8 شهریور1392 - 1:30pm |
|
|
|