نویسنده |
پیغام |
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
دوستان فکر کنم روش اتصال به میکرو پیدا کردم و روی مدار هم این سوکت 5 پین هم واسه همین بود https://www.theremino.com/en/technical/pic-programming
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 21 اردیبهشت1403 - 4:27pm |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
ممنون از شما دوست عزیز که این زحمت بزرگ رو پذیرفتید
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
شنبه 22 اردیبهشت1403 - 9:22am |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
micro نوشته است: ممنون از شما دوست عزیز که این زحمت بزرگ رو پذیرفتید خواهش می کنم رفیق
|
دوشنبه 24 اردیبهشت1403 - 3:14pm |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
درود خدمت تمامی دوستان بنده بالاخره موفق شدم به میکروکنترلر کانکت بشم و اون سوکت ۵ پین روی برد فقط از دو تا پایه هاش میشد وصل شد در زیر هم نقشه اتصال عکسش گذاشتم ، و پروگرامر pickit2 نتونست اتومات میکروکنترلر شناسایی کنه و به صورت دستی بعضی مدل های میکروکنترلر که انتخاب میکنم کانکت میشه و نوار سبز میشه و رو استخراج فایل هگز هم که میزنم با هر مدل میکروکنترلر یه حجم چند کیلو بایت هگز استخراج میکنه از 1k تا361k که اینجا آپلود میکنم و بعید میدونم درست باشن چون با نوت پد سیستم فایل هگز ها رو نگاه کردم همه خط ها شبیه هم هستن حالا باز اساتید بررسی کنن و اعلام کنن
|
دوشنبه 24 اردیبهشت1403 - 3:29pm |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
اینم فایل هگز ها که اسم هر فایل هگز مدل میکرو نشون میده
|
دوشنبه 24 اردیبهشت1403 - 3:49pm |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
بنده رسالت خودم که شناسایی سخت افزار بود انجام دادم و نشد نرم افزار اصلی به علت قفل بودن استخراج کرد فقط مونده یه دوست عزیزی واسه اش یه نرم افزار بنویسه و اونم فقط از عهده دانشمند حمید بر میاد
|
دوشنبه 24 اردیبهشت1403 - 3:54pm |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
این علامت ها هم واسه مدل های مختلف این شکلی میشد
|
دوشنبه 24 اردیبهشت1403 - 4:12pm |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
حالا دوستان اون فایل هگز 360 کیلو بایت با پروتئوس تست کنن شاید درست باشه و من اشتباه می کنم چون حقیقت خودم الان خسته ام حوصله ام نمیشه مدار تو پروتئوس شبیه سازی و فایل هگز تست کنم شاید یه هفته دیگه بیکار شدم خودم انجام دادم مشخص نیست هر که زودتر انجام داد اینجا اعلام کنه
|
دوشنبه 24 اردیبهشت1403 - 4:23pm |
|
|
arash kamangir
کاربر حرفه ای
|
mnbvcxzaqwsx نوشته است: حالا دوستان اون فایل هگز 360 کیلو بایت با پروتئوس تست کنن شاید درست باشه و من اشتباه می کنم چون حقیقت خودم الان خسته ام حوصله ام نمیشه مدار تو پروتئوس شبیه سازی و فایل هگز تست کنم شاید یه هفته دیگه بیکار شدم خودم انجام دادم مشخص نیست هر که زودتر انجام داد اینجا اعلام کنه سلام اگه اشتباه نکرده باشم وفایل هگزتوی موبایلم درست بازشده باشه یکسری پشت سرهم صفردیده میشه وازبالابه پایین هم یکسری عددوحروف. چیزی که متوجه شدم اگه قفل هم باشه نبایدفایل هگزبه این شکل نمایش داده بشه صفرهای پشت سرهم درهرحالتی نبایددیده بشه چه قفل باشه چه نباشه،بجاش لااقل باید بصورت رندم عددوحروف مختلف نمایش داده بشه،فکرکنم هنوزشماره میکروی اصلی شناسایی نشده وبایدبروشی مطمئن ترشناسایی بشه.
|
سه شنبه 25 اردیبهشت1403 - 1:29pm |
|
|
bantama
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 20 اسفند1391 - 1:44am پست: 433 محل اقامت: اصفهان
|
سلام tnm رو می تونی تهیه کنی
زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...
|
سه شنبه 25 اردیبهشت1403 - 8:47pm |
|
|
|