انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 21 دی1403 - 12:56pm

پاسخ به موضوع  [ 3 پست ] 
 دستگاه یا شماتیک مداری کاربردی برای غیرگنج یابی 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان
همونطور که میدانیم بنابه قوانین کشورمان هروسیله ویادستگاهی که قابلیت جستجوبرای اشیاعتیقه ویااصطلاحازیرخاکی راداشته باشه،استفاده ازاون حتی برای منظوردیگه هم جرم تلقی میشه وجریمه و‌...داره،کافیه که همراه وسیلت یک بیل وکلنگ باشه حتی توی ماشینت افتاده باشه به ظن استفاده برای مقاصدغیرقانونی توقیف میشه و...
برای کارهای تاسیساتی بعضی مواقع ازفلزیاب استفاده میکنیم که خالی ازحرف وحدیث ودردسر نیست چون میتونه فلزات باارزشم شناسایی کنه.
بنابراین دنبال یک وسیله برای خرید ویاشماتیک مناسب برای ساخت هستیم که دردسرش دراینکارهاکمترباشه،منظورم دستگاه اماده ای هست که اگه شرکتی هم هست بطوروضوح کاربردش درراهنماش ویاروی بدنش کاملانمایان باشه(مثلاعبارت pipe locator)ویااگه شماتیکی هم موجوده فرکانس کاریش بالاباشه مثلادرحدبیست سی کیلوهرتزالی سیصدچهارصدکیلوهرتز ،کسی ازدوستان اگه سراغ داره لطف کنه اطلاع بده.

سه شنبه 4 دی1403 - 11:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

رفیق خودتم فهمیدی چی گفتی معلومه خیلی ترسیدی
من خودم ۲۰ ساله دارم دستگاه میفروشم و حتی جلو نیرو انتظامی دستگاه تست کردم فروختم ، آزاده حتی تو دیجی کالا دارن می فروشن و خیلی ها دفتر فروش تو خیابون اصلی دارن ، همین فلزجو بساز بذار تو باکس و بگو خودم ساختم و دست ساز تفریحی هست

جمعه 7 دی1403 - 9:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mnbvcxzaqwsx نوشته است:
رفیق خودتم فهمیدی چی گفتی معلومه خیلی ترسیدی
من خودم ۲۰ ساله دارم دستگاه میفروشم و حتی جلو نیرو انتظامی دستگاه تست کردم فروختم ، آزاده حتی تو دیجی کالا دارن می فروشن و خیلی ها دفتر فروش تو خیابون اصلی دارن ، همین فلزجو بساز بذار تو باکس و بگو خودم ساختم و دست ساز تفریحی هست

ممنونم ازپاسخ ودل شیرشما
بحث تست ویاهمراه داشتن فلزیاب موضوعی کاملامتفاوته این روهمه میدونن، امادربحث حفاری ویاهرگونه کاوش مسئله کاملامتفاوته.
ماموری که درحین حفاری پیله کنه خیلی راحت باعنوانهای مختلف میتونه وسیلت روتوقیف کنه وبه دادسراارجا بده ،هیچوقت وانمی ایسته ببینه چه دلیل منطقی میاری ویاتوی حفاریت دنبال چی میگردی.
دراینگونه موارداول حکم اجرامیشه بعدهاشایدتحقیقی انجام بشه.

شنبه 8 دی1403 - 10:24am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 3 پست ] 

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: baharan120 , Google و 57 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure