همیشه همینطوره دیگه ی عده دوست دارن سنگ اندازی کنن تا ی عده هم سرشون بی کلاه بمونه مثل ما
اما امروز روز همه بافتنی یاد گرفتیم تا کلاه بدوزیم حکایت ما همون حکایت ماهیگیری شده....
سیستم اخوی جان هم بد نیست .ساده و ساختش راحته
متاسفانه در تحلیل مداری این سیستم متوجه شدم سیستم ضعف های زیادی داره و در واقع این سیستم با یک پراب کار میکنه نه دو پراب. پراب پی 1 که ثابت هست اول مقاومت زمین در متراژ مشخص که بستگی به نوع پراب زنی داره میخونه و پی 2 با فاصله گرفتن مقاومت زمین مشخص میکنه واین پراب تقریبا نباید از فرستنده زیاد دور بشه و همین نشون دهنده ی اینه که دستمون برای پراب زنیهای مختلف بسته میمونه دوم اینکه تغییرات با نوع خاص پیکر بندی اپ آمپ نسبت به همدیگر برعکس عمل میکنن یعنی زمانی که ولتاژ در ورودی اولین اپ امپ بالا بره خروجی اپ امپ دوم کاهش پیدا میکنه وروی همدیگه تاثیر دارن و باید هم به همین شکل باشه این هم به برنامه میکرو مرتبط میشه و جالب هم هست اما مشکل اصلی امپ تفاضلی درست میکنه و برای همین ورودی معکوس شونده برای تقویت پی 1 در نظر گرفته شده که به اجبار باید ثابت بمونه و نمیشه از پی 1 به جای پی 2 استفاده کرد و سیستم اوردوز میکنه و نکته مهمتر اینه که نباید ولتاژ فرستنده از 8 ولت بیشتر بشه .چون عملا فایده ای نداره گیرنده ها با بالارفتن ولتاژ ورودی تغییری احساس نمیکنن مطلقا در یک یا دوسطر اول و ولتاژها در خروجی اپ امپ ثابت میمونن و مختل میشه تا اینکه چند متری پراب گیرنده و فرستنده از هم فاصله گرفته بشن و سیستم شروع به کار کنه برای همین به دوستان پیشنهاد میکنم به هیچ وجه ولتاژ فرستنده بیشتر از 8 بالاتر نبرید وگرنه چیزی در چند سطر اول ثبت نخواهد شد...
متاسفانه مشکل زیاد داره این سیستم و جای مانوری برای پراب زنیهای متفاوت به خاطر طراحی ساده وجود نداره و اگر هم باشه ضعیف عمل میکنه . فکر کنم دوستان بعد ساخت این سیستم به این نتیجه رسیده باشن .
برادر کاوه شما چه مدت هست با این سیستم کار میکنین به نظر تجربه خوبی دارین .دیدم که لااقل ناراضی نیستین..به نظر شما ثبت واعلام نتایج با زمین شناسی مثل این چقدر مطمئن و موفق عمل میکنه منظورم تصاویری که ثبت و تحلیل میکنین از تصاویری که دوستان قرار دادن وتحلیل میکنن چیز زیادی دستگیرم نشده