انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 3 بهمن1403 - 10:04am

پاسخ به موضوع  [ 27784 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2775 , 2776 , 2777 , 2778 , 2779
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خازن های عدسی و میکرو عوض کردم باز درست نشد به نظرم باید مرحله ای کلش عوض کنم برسم به مقصر :D

دوشنبه 3 دی1403 - 9:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mnbvcxzaqwsx نوشته است:
با درود خدمت اعضای محترم انجمن و مهندس حمید عزیز
علت کاهش صدای بوق موقع سنس از چی می تونه باشه bc337 هم تعویض کردم باز درست نشد فایل صدا پیوست کردم می تونید گوش کنید

بالاخره مشکل کشف کردم به خاطر جابه‌جا زدن مقاومت ۱۶ و ۱۷ بود البته مقصر برد آماده ای بود که از اینترنت خریدم یه سری تغییرات داخلش داده بودن که یکیش همین جابه‌جا شدن نقشه مقاومت ها بود در صورتی که من از تو ذهنم قبلا دها بار برد فلزجو خودم با اتو و اسید ساخته بودم قطعات به همون روش و نقشه جا میزدم

سه شنبه 4 دی1403 - 10:13am

استاد حمید عزیز و بزرگوار سلام . استاد قرار دادن باتری کنار مدار امکان ایجاد نویز و عدم ثبات رو داره و استفاده از کابل شبکه برای لوپ ۱ متر دایره به حالت چتری مناسبه اگر مناسب به نظرتون دو دوربه قطر ۱ متر بپیچم جواب میگیرم ممنون و سوال اخر اینکه خازن خشک بهتر از خازن معمولی شیمایی تشکر از زحمات شما استاد بزرگوارم :x

دوشنبه 30 دی1403 - 12:06am
مدیر کل
مدیر کل

ممنون.
قرار دادن باطری نزدیک مدار مشکلی نداره و اتفاقا بهتر هم هست چون اگر سیم باطری طولانی باشه میتونه نویز ایجاد بکنه. فقط بهتره باطری به بخش خروجی لوپ نزدیک نباشه.
کابل شبکه برای کویلهای بزرگ چندان مناسب نیست چون سیم نازکی داره و قدرت رو کاهش میده. از طرف دیگه تنظیم دور دقیق با کابل شبکه مشکل هست. در هر صورت برای فریم 1 متری باید توجه کنین که 10 دور کامل سیم پیچی داشته باشین. اگر هم منظور لوپ دایروی 1 متری باشه 11 دور مناسب هست.
خازن خشک یا سالید همیشه بهتر از خازن الکترولیت معمولی هست.

دوشنبه 1 بهمن1403 - 1:25pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27784 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2775 , 2776 , 2777 , 2778 , 2779

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ak7799 و 108 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure