انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 6:48pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 192 , 193 , 194 , 195 , 196 , 197 , 198 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

search نوشته است:
hamze2000 نوشته است:
search نوشته است:
سلام
دوستان معمولا وقتی با یه فرکانس خاصی شروع به جستجو میکنی حتی بعد از خاموش بودن دستگاه آنتن ها بازم دنبال اون فرکانس میرن
یا حتی وقتی که از آنتنها بصورت خوراک استفاده بشه بازم حالا حالا ها ول کن اون فرکانس نیستن....
در کل میشه بفرمایید شیوه صفر کردن آنتن ها به چه صورته بصورتی که کاملا خنثی بشن و دنبال چیزی نگردن؟؟؟

سلام.من خودم براي حل شدن اين مشكل ردياب رو 5الي 8دقيقه خاموش مي كنم و آنتن ها رو به زمين وصل مي كنم بعد از اين تايم دوباره شروع به سرچ مي كنم

حمزه جان آنتن ها را به زمین وصل میکنی یعنی چطور؟ یعنی میله های برنجی آنتن رو با زمین تماس میدی؟؟؟؟

بله دوست خوبم.البته در حالت خاموش

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 10 شهریور1392 - 2:47pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

مهدی6 نوشته است:
آقا حمید عزیز سلام و خسته نباشید آقا حمزه و دیگر دوستان که دارید تلاش میکنید و سعی دارین تا مساله کاوش با ردیاب به بهترین صورت انجام برگیرد و سایر دوستان استفاده کنند کمال تشکر را دارم
من فقط یه مطلب رو که واسم اتفاق افتاده بود را مطرح کردم و هیچ قصد ی هم ندارم من مخلص تمام بروبچه های انجمن مخصوصا عزیزانی که زحمت میشن و بی ریا کار میکنند تا دیگران چیزی بیاموزند هستم آقا حمید اگه اساعه ادب تو مطلبی که ذکرکردم بود پوزش میخواهم باز هم از شما و سایر دوستان کمال تشکر را دارم آرزوی موفقیت همه دوستان

زنده باشي مهدي جان
مرسي از اين ادب و ادبيات زيباتون.مهدي جان مرسي كه اومديد و تجربه اتون رو بيان كرديد و ما باز هم منتظر تجربيات شما و دوستان هستيم.اميدوارم تو همه ي مراحل زندگيتون موفق باشيد
;)

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 10 شهریور1392 - 2:50pm

مهدی 6 عزیز من خودم تا بحال نقطه زنی دقیق داشتم و ابتدای کارم برای اینکه نقطه زنی دستگاه و خودم رو تست کنم دو بار اقدام به حفاری کردم و عامل خطا رو هم در اوردم شما از این بابت خاطرت جمع باشه و ابتدا وقتی دستگاه رو روشن میکنی انتنها رو زبون بزن ببین خروجی داری چون این حالت که شما میگی مربوط به نبودنه فرکانس های خروجی دستگاه میتونه باشه ......

یکشنبه 10 شهریور1392 - 3:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamze2000 نوشته است:
بله.دوستام ديشب از حفاري اومدن.همون جاي كه قبلا توضيح داده بودم.يه محوطه 4در 4متر رو 3متر حفاري كرده بودن و متاسفانه كوچك ترين چيزي پيدا نشده بود.راستش اين مقوله ي ذرات و مواد معدني خيلي گسترده و مشكل هستش و نياز به سال ها تجربه و مهارت با اين ردياب رو داره.متاسفانه دوستام عامل خطا رو هم پيدا نكرده بودن.فردا خودم ميرم يه جاي ديگه كه دوتا جا هستش.يكي رو سركه ريختم و اون يكي رو هم ميرم با دقت بيشتر دوباره ردياب ميزنم.دوستان اين دقيقا پنجمين حفاري بي نتيجه ي من با اين ردياب هستش و به هيچ وجه نااميد نميشم و تا موفقيت و پيدا كردن قلق واقعي و درست اين ردياب همچنان مي جنگم.تجاربي كه از حفاري ها گذشته با اين ردياب بدست آوردم برام اندازه يه گنج ارزش داره.دوستان تو جاي كه ديشب حفاري شد متراژ خيلي راحت مشخص شد و آنتن موافق حركتي بطرف هدف نداشت.قدرت آنتن ها اصلا خوب نبود ولي رو مس خيلي كم قيچي شد و روي فركانس هاي ديگه بغير طلا مس و حفره قيچي نشد.بدونيد كه حركت هر دو آنتن ها خيلي مهم هستش و زياد رو حجم و حجم گيري حساب نكنيد.تو اين 5بار حفاري رو مس هم من قيچي داشتم پس رو اين مقوله هم حساب نكنيد.فقط به حركت هر دو آنتن و قدرت آنتن ها و نوع رديابي دقت كنيد

آقا حمزه واقعا خسته نباشید حال شما رو کاملا درک میکنم و خوش به احوال ما که دوستانی در این زمینه داریم که با وجود اینکه چندین بار حفاری رو انجام داده اند و تقدیر فعلا نبوده که به چیزی دست پیدا کنیم باز هم به خودمون و ردیابمون اعتقاد دارند و بلافاصله برای حفاری بعدی آماده اند این را هم باید ذکر نمود که به قول بابای یکی از دوستان که داشتیم میرفتیم حفاری فرمود شما تلاش کنید خدا حتما کمک میکنه که دست پیدا کنید این یکی از سنت های الهی هستش
من از نظر علم الکترونیک توانمند نیستم اما یه فکری به نظرم اومده اگر فکرم مبتدی هست بر من خرده نگیرید اگر هم جای بحث داره خواهشا دوستان اساتید امر مخصوصا مهندس حمید و دیگر مهندسین محترم انجمن نظر بدهند و اما ( ببنید دوستان ما نمیتونیم وسیله ای داشته باشیم تا برای ما فرکانس مصنوعی طلا یا هر چیز دیگر را تولید کنه و ما اون را در زمینی که میخایم ردیاب بزنیم قرار بدیم مثلا بذاریم تو رنج یک کیلو طلا و فرکانس یک کیلو طلا را واسمون تولید کنه و اگه ردیاب به سمت اون فرکانس مصنوعی که ما تولید کرده ایم نرفت و جای دیگر را هدف قرار داد پس میتونیم نتیجه بگیریم خبرایی هست آیا این امر امکان پذیر هست و اینطوری میتونیم ذرات مزاحم را هم دور بزنیم) دوباره اگه سوالم پیش پا افتاده بود و وقت شریف دوستان را گرفتم شرمنده ام .

یکشنبه 10 شهریور1392 - 3:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamze2000 نوشته است:
بله.دوستام ديشب از حفاري اومدن.همون جاي كه قبلا توضيح داده بودم.يه محوطه 4در 4متر رو 3متر حفاري كرده بودن و متاسفانه كوچك ترين چيزي پيدا نشده بود.راستش اين مقوله ي ذرات و مواد معدني خيلي گسترده و مشكل هستش و نياز به سال ها تجربه و مهارت با اين ردياب رو داره.متاسفانه دوستام عامل خطا رو هم پيدا نكرده بودن.فردا خودم ميرم يه جاي ديگه كه دوتا جا هستش.يكي رو سركه ريختم و اون يكي رو هم ميرم با دقت بيشتر دوباره ردياب ميزنم.دوستان اين دقيقا پنجمين حفاري بي نتيجه ي من با اين ردياب هستش و به هيچ وجه نااميد نميشم و تا موفقيت و پيدا كردن قلق واقعي و درست اين ردياب همچنان مي جنگم.تجاربي كه از حفاري ها گذشته با اين ردياب بدست آوردم برام اندازه يه گنج ارزش داره.دوستان تو جاي كه ديشب حفاري شد متراژ خيلي راحت مشخص شد و آنتن موافق حركتي بطرف هدف نداشت.قدرت آنتن ها اصلا خوب نبود ولي رو مس خيلي كم قيچي شد و روي فركانس هاي ديگه بغير طلا مس و حفره قيچي نشد.بدونيد كه حركت هر دو آنتن ها خيلي مهم هستش و زياد رو حجم و حجم گيري حساب نكنيد.تو اين 5بار حفاري رو مس هم من قيچي داشتم پس رو اين مقوله هم حساب نكنيد.فقط به حركت هر دو آنتن و قدرت آنتن ها و نوع رديابي دقت كنيد

آقا حمزه واقعا خسته نباشید حال شما رو کاملا درک میکنم و خوش به احوال ما که دوستانی در این زمینه داریم که با وجود اینکه چندین بار حفاری رو انجام داده اند و تقدیر فعلا نبوده که به چیزی دست پیدا کنیم باز هم به خودمون و ردیابمون اعتقاد دارند و بلافاصله برای حفاری بعدی آماده اند این را هم باید ذکر نمود که به قول بابای یکی از دوستان که داشتیم میرفتیم حفاری فرمود شما تلاش کنید خدا حتما کمک میکنه که دست پیدا کنید این یکی از سنت های الهی هستش
من از نظر علم الکترونیک توانمند نیستم اما یه فکری به نظرم اومده اگر فکرم مبتدی هست بر من خرده نگیرید اگر هم جای بحث داره خواهشا دوستان اساتید امر مخصوصا مهندس حمید و دیگر مهندسین محترم انجمن نظر بدهند و اما ( ببنید دوستان ما نمیتونیم وسیله ای داشته باشیم تا برای ما فرکانس مصنوعی طلا یا هر چیز دیگر را تولید کنه و ما اون را در زمینی که میخایم ردیاب بزنیم قرار بدیم مثلا بذاریم تو رنج یک کیلو طلا و فرکانس یک کیلو طلا را واسمون تولید کنه و اگه ردیاب به سمت اون فرکانس مصنوعی که ما تولید کرده ایم نرفت و جای دیگر را هدف قرار داد پس میتونیم نتیجه بگیریم خبرایی هست آیا این امر امکان پذیر هست و اینطوری میتونیم ذرات مزاحم را هم دور بزنیم) دوباره اگه سوالم پیش پا افتاده بود و وقت شریف دوستان را گرفتم شرمنده ام .

یکشنبه 10 شهریور1392 - 3:34pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

مهدي6 عزيز من در اين مورد نمي تونم نظري بدم چون علم كافيشو ندارم.حالا اساتيد ميان و يه جواب خوبتر ميدن

یکشنبه 10 شهریور1392 - 3:42pm
مدیر کل
مدیر کل

مهدی جان مساله وزن فقط در ردیاب FPL-35 بطور قطعی قابل تخمین هست ولی با ردیاب FPL-22 کار زیادی روی مساله وزن نمیشه انجام داد. فقط به کمک کم کردن ولوم و استفاده از فلز حذف کننده کمکی و تجربه خودتون میتونین ذرات روتشخیص بدین.

یکشنبه 10 شهریور1392 - 3:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام من ديشب رفتم واسه اون هدفه واقعي ولي اوضاع خراب بودش نقطه نتونستم بزنم قشنگ ولي از20متري 1دقيقه وسيله روروشن كردم وهنوزانتن روبالانياورده كامل انتن بدجورميچرخيدروگلد1وولوم اخرولي خب اونجاهدفش خيلي زياده.ولي تجربه م ازاين اين بودش كه وقتي روهدف اصلي بگيريدانتن بايدسريع به سمته جلوبره وبعدكمي عقب ميادودوباره جلو.يعني 5سانت پرقدرت به سمته هدف حركت ميكنه و2ونيم سانت عقب ميادودوباره جلوميره واينجوري نيست سريع جلوبره.به نظرم چيزي كه من فهميدم اگه هدف هدفه قابله توجهي باشه اگه طرف باره اولشم باشه خودش راحت ميتونه هدفوپيداكنهمن دوست داشتم نقطه بزنم وروبقيه فركانس هاچكش كنم كه نشده.ولي حركت انتن خيلي باقدرت درثانيه هايه اول اگه جايي روگرفتم زدين توخال بگين ن ن ن خوب ب ب ب.

یکشنبه 10 شهریور1392 - 5:29pm
مدیر کل
مدیر کل

علی جان ممنون از شما بله حرفتون درسته.
اگر هدف بقدری قوی باشه که بواسطه قدرت آنتنهاتون مدام در حال حرکت باشن ؛ میتونین علاوه بر کم کردن ولوم قدرت آنتن تلسکوپی رو هم کمتر باز کنین تا قدرت کمتر بشه بلکه واکنش آنتنها برای شما محدودتر و قابل تشخیص بشن.
از این روش کوتاه کردن انتن تلسکوپی میشه برای تشخیص ذرات هم در این مدل ردیاب استفاده کرد.

یکشنبه 10 شهریور1392 - 5:36pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

ali7777 نوشته است:
سلام من ديشب رفتم واسه اون هدفه واقعي ولي اوضاع خراب بودش نقطه نتونستم بزنم قشنگ ولي از20متري 1دقيقه وسيله روروشن كردم وهنوزانتن روبالانياورده كامل انتن بدجورميچرخيدروگلد1وولوم اخرولي خب اونجاهدفش خيلي زياده.ولي تجربه م ازاين اين بودش كه وقتي روهدف اصلي بگيريدانتن بايدسريع به سمته جلوبره وبعدكمي عقب ميادودوباره جلو.يعني 5سانت پرقدرت به سمته هدف حركت ميكنه و2ونيم سانت عقب ميادودوباره جلوميره واينجوري نيست سريع جلوبره.به نظرم چيزي كه من فهميدم اگه هدف هدفه قابله توجهي باشه اگه طرف باره اولشم باشه خودش راحت ميتونه هدفوپيداكنهمن دوست داشتم نقطه بزنم وروبقيه فركانس هاچكش كنم كه نشده.ولي حركت انتن خيلي باقدرت درثانيه هايه اول اگه جايي روگرفتم زدين توخال بگين ن ن ن خوب ب ب ب.

علي جان همينكه ميبينم سالم و سرحال هستي خيلي خوشحالم و من هم ديشب به اين تجربه شما رسيدم.بهتون تبريك ميگم و مرسي كه اومديد و اين تجربه ي قشنگ رو بيان كرديد.موفق باشي

یکشنبه 10 شهریور1392 - 5:40pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 192 , 193 , 194 , 195 , 196 , 197 , 198 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 127 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure