انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 6:12pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 193 , 194 , 195 , 196 , 197 , 198 , 199 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ولي نميدونم قانونه خاصي نميشه واسش تعريف كردبااين دستگاه فك كنم.چون من با22يه جاباانتن ضعيف وبيسيم وبي طلايه تسته خيلي كم بازم اهن اكسيدشده دراوردم .فقط به نظرم رويه يه هدفه 100درصدبايدتست بشه وتمومه قلقاشوبگيريم كارجلوميره واسه همه.كاري كه استادي قراربود30ماهه پيش بره وبذاره كه نذاشت.امشبم ميرم واسه اونجايه كه پيداكرده بودم .طبقه اماري كه گرفته اون طرفي كه اون تپه روحفاري كرده بودش روپيداكردم واون گفت من ازپدربزرگم پرسيدم كه اينجاقديم چيزي بوده وهمينجوري بدونه هيچ دستگاهي كاركردم وفقط كوزه وخم ه خالي ويه سسري ظرف وظروف پيداكردم همين وخودشم ميگفت مال داره اينجا.غروب ميرم واسه بيسيم زدن ازراه دورواگه جواب دادسركه ميريزم.واينم بگم من ديشب رويه اين هدفه واقعي هوارعدوبرق ميزدوابري وخراب ولي انتن انقدپرقدرت اونجاروميزدوهواولرزش دست و...روش اثري نداره هدفه واقعيه بزرگ البته يعني مثلاخزانه .

یکشنبه 10 شهریور1392 - 5:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حميداقامن باسيم دست به تلسكوپي نميزنم اصلا.بله درسته ولي من فقط باسيم ولوم اخرگرفتم وانتن داشت تودستم درميرفت ديگه چون نقطه شرايطش نبودوللوم كم نكردم وساير.. حمزه جان شمالطف داري داداش .سلامت باشي.

یکشنبه 10 شهریور1392 - 5:48pm
مدیر کل
مدیر کل

علی جان شما در نزدیکی یک هدف اصلی با حالت باسیم چه توقعی دیگه داشتی؟! :D حالت باسیم حدود 7 برابر قویتر از بیسیم هست و در نزدیکی هدف اصلا کم کردن ولوم هم کمکی به شما نمیکنه. اینجوری هم شانس زدن ذرات بجای هدف زیاد میشه و هم محدوده واکنش آنتنها بسیار ممکنه بزرگ تر بشه و به همین دلیل حجم بیشتری در میارین و نقطه هم به سختی قابل تشخیص میشه!
پس همیشه اولین کاری که در نزدیکی هدف باید انجام بدین استفاده از روش بیسیم هست. این مساله رو البته چندین بار هم عرض کردیم و در توضیحات اولیه ردیاب هم نوشته شده.

یکشنبه 10 شهریور1392 - 10:51pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت همه دوستان و مدیران گل @};-
اولین تجربه حفاری من:
یه 5 / 6 روزی میشه که هی یه راه 30 کیلو متری رو میرمو میام.
اون چیزی که دیدم رو میزارم تا از نظرات خوب شماها هم استفاده کنم.
روز اول در اون مکان ردیابو روشن کردم و بعد از 5 دقیقه روی gold1 و ولوم 1.5 هر دو تا آنتن دعوا داشتن برا رسیدن رو یه هدف.
خیلی قوی یه هدفو قیچی کرد و حفره هم زد و بی سیم هم همون نقطه رو زد. از هر طرف گرفتم و حجمی حدود 1 متر در 50 سانت زد و عمق هم چیزی حدود 4 متر شد.روی نقره هم همونجا رو گرفت اما کمی ضعیف تر.از تست خوراک و سرکه و این جنگولک بازیا چون حالشو نداشتم استفاده نکردم.خلاصه به امید خدا اون نقطه رو بچه ها شروع به کندن کردن خاک که خیلی پوک بود و تقریبا بعد از کندن دو متر کوزه شکسته که کوزه شکسته ها اکثرا با لعاب آبی بودن پیدا میکردیم بعد رسیدیم به یه لایه خاکستر با کمی ذغال مخلوط با ضخامت حدودا 10 تا 15 سانت و کمی پایین تر اما نه در آن نقطه کمی آن طرفتر ، اسکلت سر انسان پیدا شد در صورتی که میدانیم در آن محل قبری نبوده است(تقریبا مطمئن شدیم).خلاصه تا عمق 5 متری پایین رفتیم اما چیزی پیدا نشد . و فعلا ولش کردیم اومدیم.فک کنم ما هم عجله کردیم چون من اونقدر نبود که با ردیاب کار میکردم و گفتیم که بریم برا تست عملی به امید خدا.البته همه چی دست خداست و همیشه اونه که به ما لطف داشته و داره. :YMPRAY:

دوشنبه 10 شهریور1392 - 12:30am
مدیر کل
مدیر کل

sodoko نوشته است:
سلام خدمت همه دوستان و مدیران گل @};-
اولین تجربه حفاری من:
یه 5 / 6 روزی میشه که هی یه راه 30 کیلو متری رو میرمو میام.
اون چیزی که دیدم رو میزارم تا از نظرات خوب شماها هم استفاده کنم.
روز اول در اون مکان ردیابو روشن کردم و بعد از 5 دقیقه روی gold1 و ولوم 1.5 هر دو تا آنتن دعوا داشتن برا رسیدن رو یه هدف.
خیلی قوی یه هدفو قیچی کرد و حفره هم زد و بی سیم هم همون نقطه رو زد. از هر طرف گرفتم و حجمی حدود 1 متر در 50 سانت زد و عمق هم چیزی حدود 4 متر شد.روی نقره هم همونجا رو گرفت اما کمی ضعیف تر.از تست خوراک و سرکه و این جنگولک بازیا چون حالشو نداشتم استفاده نکردم.خلاصه به امید خدا اون نقطه رو بچه ها شروع به کندن کردن خاک که خیلی پوک بود و تقریبا بعد از کندن دو متر کوزه شکسته که کوزه شکسته ها اکثرا با لعاب آبی بودن پیدا میکردیم بعد رسیدیم به یه لایه خاکستر با کمی ذغال مخلوط با ضخامت حدودا 10 تا 15 سانت و کمی پایین تر اما نه در آن نقطه کمی آن طرفتر ، اسکلت سر انسان پیدا شد در صورتی که میدانیم در آن محل قبری نبوده است(تقریبا مطمئن شدیم).خلاصه تا عمق 5 متری پایین رفتیم اما چیزی پیدا نشد . و فعلا ولش کردیم اومدیم.فک کنم ما هم عجله کردیم چون من اونقدر نبود که با ردیاب کار میکردم و گفتیم که بریم برا تست عملی به امید خدا.البته همه چی دست خداست و همیشه اونه که به ما لطف داشته و داره. :YMPRAY:

شما چرا اموزشها رو با دقت نمیخونین گفتم حجم کمتر از حداقل دومتر رو حفاری نکنین این خیلی مهمه اگر قبلش این مشخصات رو میدادین بهت میگفتم شروع بکار نکن .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

دوشنبه 10 شهریور1392 - 3:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamze2000 نوشته است:
ilanjiعزيز اين مطالب در صورت مطالعه كامل بارها و بارها ذكر شده.اگه چند صفحه قبل رو مطالعه بفرماييد جناب مهدي عزيز اين حركت دو آنتن رو براي اولين بار گفتن و من هم با تست روي اهداف واقعي به عينه اون رو ديدم و اونو توضيح دادم.مشكلي نيست در اين مورد هر مشكلي داشتيد من در خدمتم و هزار بار ديگه هم ميگم.موفق باشيد

مرسی عزیزم :x :-*

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

دوشنبه 11 شهریور1392 - 7:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان عزیز سلام
بسیار خوشحالم که اکثر کسانی که از ردیاب بصورت مداوم استفاده میکنند و با مطالعه دقیق حرکت آنتنها و نحوه قیچی کردن و .... سعی در پیدا کردن راه حل دارند شکر خدا به نقاط مشترکی رسیدند و همه بدون اینکه ارتباطی با هم داشته باشیم پی به نکاتی بردیم که فکر میکنم دیگر به قدمهای آخر نزدیک میشویم
دوستان عزیز چندوقتی بود که در مورد یک نقطه ی خاص احساس عجیبی داشتم و وقتی روی حرکت آنتنها دقت میکردم بسیار شگفت زده میشدم زیرا که در ابتدا آنتنها به قدرت به سمت هدف کشیده میشدند ولی بعد از اینکه در راستای مورد نظر قرار میگرفتند دیگر ثابت نمیماندند و بازی میکردند و این برای من بسیار عجیب بود و همچنین زمانی که با زائیه 90 درجه نسبت به آن راستا قرار میگرفتم هردو آنتن به سمت مورد نظر میچرخیدند حال آنکه در مورد تستها فقط آنن دست مخالف میچرخید و اگر در خاطر داشته باشید در انجمن هم عنوان کردم که بعدا متوجه شدم دوستانی دیگر نیز این عمل را تجربه کرده اند و با مشاهده پست آقای علی که برای تست هدف واقعی رفته بودند دیگر شکم به یقین تبدیل شد که این نوع حرکت آنتن یعنی اینکه به امید خدا خبری هست و انشالله در روزهای آینده نتیجه را مشخص خواهم نمود
تنها موضوعی که کمی باعث نگرانی میشود این است که منطقه مورد نظر نزدیک منطقه مسکونی است که این امر خود باعث نگرانی بنده و مانعی بزرگ در برابر حفاری است
ولی دوستان قول شرف میدهم که اگر در این حفاریها چیزی پیدا کنم حتما در انجمن عنوان کنم که دوستان دیگر نیز بدانند و نا امید نباشند
با آرزوی توفیق دوستان :x

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

دوشنبه 11 شهریور1392 - 7:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
من با ردیاب دیگه ای کار میکنم . ایا میشه سؤالام اینجا بپرسم

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

دوشنبه 11 شهریور1392 - 8:06am
کاربر فعال
کاربر فعال

مجتبی نوشته است:
شما چرا اموزشها رو با دقت نمیخونین گفتم حجم کمتر از حداقل دومتر رو حفاری نکنین این خیلی مهمه اگر قبلش این مشخصات رو میدادین بهت میگفتم شروع بکار نکن .

بله درست می فرمایید آقا مجتبی زیاد به ریزه کاریها دقت نکردم و ممنونم از شما که تذکر دادین @};- .ان شاءالله دفعه های.
ولی تعجب میکنم همه مواردی که شما ilanji عزیز ذکر کردین برای من اتفاق افتاد و دقیقا وقتی که در جهت 90 درجه هدف قرار میگرفتم آنتنها با سرعت و قدرت به سمت آن نقطه کشیده میشدند اما وقتی که به طرف آن نقطه می ایستادم آنتنها آن نقطه را نشان میدادند اما بازی بازی میکردند :-?

دوشنبه 11 شهریور1392 - 9:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ilanjiجان موفق باشي ايشالا.اقاجميدتوحالته بيسيم به نظرتون ازچه فاصله يي اگه هدفه واقعي باشه ميتونه انتن بچرخه؟؟؟؟؟؟

دوشنبه 11 شهریور1392 - 9:26am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 193 , 194 , 195 , 196 , 197 , 198 , 199 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 78 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure