انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 6:45pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 194 , 195 , 196 , 197 , 198 , 199 , 200 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

علی جان خب قبلا عرض کردم به خیلی عوامل بستگی داره! قدرت هدف ؛ فرکانس مورد استفاده ؛ عمق هدف و جنس خاک همگی تاثیرگذار هستن. ولی همونطور که توی توضیح ردیاب ذکر شده تا حد 500 متر میشه در حالت بیسیم روش حساب کرد. بعضی دوستان حتی رقم بیشتر هم عنوان کردن. به اپراتور هم تا حدودی بستگی داره!

دوشنبه 11 شهریور1392 - 10:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنونم اقاحميد.

دوشنبه 11 شهریور1392 - 2:03pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام به همه
دوستان امروز با ردياب يه جا رو مشخص كردم.حجم هم اومد3در4متر و عمق يكو نيم متر.تمام تست ها رو انجام دادم ولي حركت آنتن موافق 10ثانيه و با قدرت خيلي كم انجام ميشد.قدرت در قيچي شدن هم تا حدي كم بود.وقتي دوستام ازم پرسيدن گفتم يا يه چيز كوچيك يا ذرات زياد.دل به دريا زديم و حفاري رو شروع كرديم.بعد از 30سانت سفال و استخوان بيرون اومد كه منو نسبت به تشابه فركانسي تو شك انداخت ولي ادامه داديم تا اينكه به خاك رس حرارت ديده رسيديم و سفال هاي سياه.بعد از خروج ديگه ردياب خيلي خيلي ضعيف واكنش نشون داد و من فهميدم كه مشكل تشابه بوده.يه عكس هم از اين رس سياه رنگ كه بنظر سولفات هم بهش چسبيده كشيدم ولي يكم بد كيفيته

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 11 شهریور1392 - 3:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خسته نباشی حمزه جان من شمارو به خاطر این پشتکارتون تحسین می کنم وارزوی موفقیت براتون دارم

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

دوشنبه 11 شهریور1392 - 3:17pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

مرسي بنيامين عزيز.نميدونم كدوم يك از دوستان ازم ايميل روبرت رو خواست كه من اينجا قرار ميدم.
robertshrewsbury12@gmail.com

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 11 شهریور1392 - 3:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمزه جان پس پس حجمم زيادنميشه روش حساب كردكه بيشترباشه بهتره يابدتر.فقط تاالان يه حركته انتن هستكه نشونه يه قوي ايي هستش وظاهرابايدراهه طولاني ايي برويم تابفهميم چي به چيه

دوشنبه 11 شهریور1392 - 4:16pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

ali7777 نوشته است:
حمزه جان پس پس حجمم زيادنميشه روش حساب كردكه بيشترباشه بهتره يابدتر.فقط تاالان يه حركته انتن هستكه نشونه يه قوي ايي هستش وظاهرابايدراهه طولاني ايي برويم تابفهميم چي به چيه

علي جان اين موضوع حجم ديگه بنظر من نميشه روش حساب كرد.البته رو فركانس طلا؟؟؟؟؟بخاطر تشابه زيادي كه طلا با مواد معدني داره اين موضوع حجم فقط رو طلا درست كار نميكنه.اين مشكل رو من با يه ردياب ديگه كه سال ها قبل داشتم فهميده بودم.با اون ردياب كه اسمش يادم نيست رو طلا حجم هاي نجومي ميداد ولي رو فلزات ديگه كه يه بار مس پيدا كردم حجمش درست ميومد.اين نكته خيلي مهمه كه حجم تو فركانس طلا درست كار نميكنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

دوشنبه 11 شهریور1392 - 4:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ali7777 نوشته است:

دوست عزیز من به تلاش شما و دوستانی مثل آقا حمزه احترام میزارم و شکی ندارم که درست گفتن که نابرده رنج گنج میسر نمیشود.... و ایمان دارم اگر با همفکری هم ادامه دهیم خواهیم توانست تمام خطاها رو شناسایی کنیم و روزی خواهد رسید که تمام حرکت آنتنها را دقیقا تشخیص دهیم و متوجه خطا یا درست بودن اهداف مورد نظر شویم و باید تا آنروز همه با هم تلاش کنیم و نتایج را با هم مرور کنیم شاید بتوانیم با همفکری هم به نتایج درست و قابل قبول برسیم
با آرزوی توفیق تمام دوستان رنجدیده و زخم خورده :x

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

دوشنبه 11 شهریور1392 - 4:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

sodoko نوشته است:
مجتبی نوشته است:
شما چرا اموزشها رو با دقت نمیخونین گفتم حجم کمتر از حداقل دومتر رو حفاری نکنین این خیلی مهمه اگر قبلش این مشخصات رو میدادین بهت میگفتم شروع بکار نکن .

بله درست می فرمایید آقا مجتبی زیاد به ریزه کاریها دقت نکردم و ممنونم از شما که تذکر دادین @};- .ان شاءالله دفعه های.
ولی تعجب میکنم همه مواردی که شما ilanji عزیز ذکر کردین برای من اتفاق افتاد و دقیقا وقتی که در جهت 90 درجه هدف قرار میگرفتم آنتنها با سرعت و قدرت به سمت آن نقطه کشیده میشدند اما وقتی که به طرف آن نقطه می ایستادم آنتنها آن نقطه را نشان میدادند اما بازی بازی میکردند :-?

سلام دوست عزیز
با این توضیحاتی که شما در باره حفاریتون دادید و به چیزهایی که برخورد کردید فقط میمونه یه جیز اونم اینکه شما در هنگام نقطه زنی و حجم یابی دچار اشتباه شده باشید و اگر بعد از حفاری باز هم آنتنها نقطه میزنند بنظرم با دقت بهتری دوباره آنجا را بررسی نمایید شاید نقطه مورد نظر رو خوب مشخص نکرده باشید و سعی کنید حتما عامل خطارو بیرون بیارید
موفق باشید

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

دوشنبه 11 شهریور1392 - 4:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ماتمومه تلاشمونوميكنيم اگه دستگاهم راه بيادوانقدموادمعدني و...درنياره جايه طلا.دستگاهم فهميده هرچي سنگه واسه پايه لنگه وادمه بدبخت.من امشبم ميرم اونجايي كه پيداكردم ببينم چي ميشه چون جاش تپه وباستانيه ومثه قلعه ست ونتايجوميذارم.

دوشنبه 11 شهریور1392 - 4:58pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 194 , 195 , 196 , 197 , 198 , 199 , 200 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 116 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure