انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 5:06pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 495 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 ... 50  بعدی
 رمزگشايي آثار و علائم 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

yoldash نوشته است:
یکی از دوستان نوشته بودند که از اول قرار نبود اینجا کسی سوال مطرح بکنه واین تاپیک مخصوص رمزگشایی علائمه.
........
کاملا موافقم و حق با این دوست گرامیه. ولی مشکل اینجاست که کسی به تصاویری که گذاشته میشه نظری نمیده . من یه تصویر از 5 تاجوغن گذاشته بودم . هرچی تاپیک رودنبال کردم چیزی دستگیرم نشد.
---------
توی این چند صفحه اخیر توسط دوستان یه سری مطلب درج شده بود که نشون میده هیچکدوم از اعضا دلیل ومدرک معتبری گواه بر صحت گفته های خودمون رونداریم ومیشه گفت که صرفا برداشت خودمون از اون تصویر رو ارائه دادیم.. مسئله اینه که باید دست به دست هم بدیم و روش علمی و ماهیت علامت گذاری توسط جوغن ها رو بدست بیاریم.
بطور یقین قواعد ساخت ونشانه گذاری توسط جوغن ها یک اصول ثابت داشته . اگه این رو قبول نکنیم پس باید بپذیریم که هرکسی(سازنده جوغ) طبق سلیقه و ذهنیت خودش یک اصولی رو رعایت میکرده . که در اینصورت مبحث رمزگشایی یک چیز بی معنی خواهد بود.

دوست عزیز من فکر نمیکنم که از یک اصول ثابت پیروی کنه...البته اگر به این نظریه برسیم که جوقن فقط مربوط به یه دوره خاص بوده شاید این حرف شما درست باشه...

بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛

زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...

دوشنبه 11 شهریور1392 - 3:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کسی نمیتونه برا جوغن تعریف مشخصی پیدا کنه جز برای علائم دفینه که موضوع خاصی دنبال میکردن باقی جوغنها از مقیاس خاصی استفاده نکردن

دوشنبه 11 شهریور1392 - 4:05pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
خدمت دوستان عزیز و بزرگوار پارسی و علی آقا برسونم که جوغن از مقیاس خاص و دقیقی پیروی میکنه و طبق یه قانون مشترک قرار داده میشد!

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

دوشنبه 11 شهریور1392 - 4:21pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

دستان نوشته است:
خدمت دوستان عزیز و بزرگوار پارسی و علی آقا برسونم که جوغن از مقیاس خاص و دقیقی پیروی میکنه و طبق یه قانون مشترک قرار داده میشد!

با اجازه جناب دستان و پارسی عزیز

هرچند بنده زیاد در مورد جوغنها نمیدونم ولی به نظرم باید یه قانونی داشته باشه
جوغن هم مثل سایر نشانه ها مثل شیر عقاب شتر که تقریبا تعریف ها و تفاسیر مخصوص خود را دارند
جوغن هم باید قانونی داشته باشه هرچند بحث جوغنها بیشتر از سایر نشانه ها و علایم دیگه ست.

ولی من یکی زیاد ازش سر در نیاوردم. :)

دوشنبه 11 شهریور1392 - 4:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دستان نوشته است:

چنین چیزی امکان ندارد مسیر و مقیاس جوغنها براساس تعداد اموال و قبوریست که پنهان شده و کروکی کل چیدمان انها در جوغنها مدنظر هست در همه مکانها این روش قرار گرفتن مکان هدفها یکسان نبوده گاهی دورانیست گاهی مثلثی است و اشکال دیگر که اونها هم براساس این چیدمان مقیاسگیری میشدند دستان عزیز
شما بفرمایید تا دوستان استفاده کنند دیگه این ور و اونور کردن نداره داداش :YMPEACE:
برای شما ارزوی موفقیت دارم

دوشنبه 11 شهریور1392 - 4:39pm

مطمئنا این کار دست هست ولی اینکه اثار و علائم چی هست لطفان دوستان راهنمایی کنند

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 11 شهریور1392 - 5:06pm

???

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 11 شهریور1392 - 5:13pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

پارسی عزیز اگه من الان یه عکسی زدم که تمام گفته های شما رو رد کرد چی؟؟؟

[color=#0000FF][b]به نظر من بر اساس ستارگان هست! نظر دوستان چیه؟ البته شاید شنیده باشید ولی مطمئنم چون این قضیه رو رد میکنید....

دوشنبه 11 شهریور1392 - 5:16pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

دستان نوشته است:
پارسی عزیز اگه من الان یه عکسی زدم که تمام گفته های شما رو رد کرد چی؟؟؟

[color=#0000FF][b]به نظر من بر اساس ستارگان هست! نظر دوستان چیه؟ البته شاید شنیده باشید ولی مطمئنم چون این قضیه رو رد میکنید....

قضیه داره جالب میشه

میشه بفرمایید چطوری بر اساس ستارگان است؟

بیشتر توضیح بدید من که نشنیده ام.

دوشنبه 11 شهریور1392 - 5:36pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

تو قسمت رمزگشایی جوغن ها همه ی توضیحات رو نوشتم

دوشنبه 11 شهریور1392 - 5:54pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 495 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 ... 50  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 217 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure