نویسنده |
پیغام |
hamze2000
استاد
|
مهندس حميد يه سوال ازتون داشتم كه نتونستم يه جواب منطقي براش پيدا كنم. آيا ميشه از یک فرکانس پایین به عنوان یک حامل برای فرکانس بالا استفاد كردش تا عمق نفوذ رو زياد كردش.ايا از نظر علمي ميشه اين كار رو كرد؟
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
یکشنبه 10 شهریور1392 - 5:27pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
حمزه جان اتفاقا از چنین روش مشابهی استفاده کردم ولی برای تعیین وزن هدف! این مساله در ردیاب هیچ ارتباطی با عمق نفوذ نداره و همینکه از فرکانسهای پایین تر در ردیابی استفاده بشه بخودی خود باعث افزایش میزان عمق زنی میشه. در این ردیاب از 5 فرکانس کاملا متفاوت برای طلا استفاده شده که دقیقا همین قضیه شعاع زنی و عمق زنیشون با هم متفاوت هست و به موقع خودش توضیحشو خواهم داد. بهرحال تحت بدترین شرایط هم اگر هدف واقعی باشه شما میتونین روی بیشتر از 10 متر عمق زنی حساب بکنین. اینکه مثلا به 20 یا 30 متر میرسه یا نه فکر نکنم زیاد برای کسی مهم باشه!
|
یکشنبه 10 شهریور1392 - 5:32pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
حمید نوشته است: حمزه جان اتفاقا از چنین روش مشابهی استفاده کردم ولی برای تعیین وزن هدف! این مساله در ردیاب هیچ ارتباطی با عمق نفوذ نداره و همینکه از فرکانسهای پایین تر در ردیابی استفاده بشه بخودی خود باعث افزایش میزان عمق زنی میشه. در این ردیاب از 5 فرکانس کاملا متفاوت برای طلا استفاده شده که دقیقا همین قضیه شعاع زنی و عمق زنیشون با هم متفاوت هست و به موقع خودش توضیحشو خواهم داد. بهرحال تحت بدترین شرایط هم اگر هدف واقعی باشه شما میتونین روی بیشتر از 10 متر عمق زنی حساب بکنین. اینکه مثلا به 20 یا 30 متر میرسه یا نه فکر نکنم زیاد برای کسی مهم باشه! مهندس جان مرسي از اين توضيح كاملتون.من با فردي به اسم Robert كه در ارتباط بودم يه چيزاي گفت كه نتونستم خوب بفهمم.ايشون مي گفت كه در فرکانسهای بسیار پایین، عناصر بسیار نزدیک به فرکانس رزونانس به عنوان مثال سیلیس / شیشه ای تنها در حدود دو تا سه دهم یک هرتز به دور از کوارتز و طلا تنها دو دهم یک هرتز به دور از طلا است، سپس عنصر بعدی ایریدیوم است، سپساورانیوم و غیره وقتی که فرکانس رزونانس تغییر فقط یک کمی از تغییرات درجه حرارت زمین و همچنین ناهنجاری های کیهانی و سپس این مقدار زیادی به اندازه کافی برای از دست دادن دقت در حفاری و حفره خالی است.من كه چيزي نفهميدم
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
یکشنبه 10 شهریور1392 - 5:45pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ممنون حمزه جان. بله این مساله رو بنده هم تست کردم و فکر میکنم ایشون تقریبا درست میگن! خب ما در ردیاب FPL-35 برای طلا هم فرکانس بالای 1000 داریم و هم زیر 100 و این 5 فرکانس در بازه وسیعی قرار دارن که رنج جوابدهی این فرکانسها به طلا از چند صدم هرتز شیفت تا چند دهم هرتز شیفت محدود میشه! طبیعتا بدلیل دقت فرکانسی بسیار بالایی که نیاز هست وقتی ما از طریق ولوم فاین رنج رو برای هر 5 فرکانس مطابقت بدیم اطمینانی نزدیک به 100 درصد در مورد طلا بودن اون هدف حاصل میشه! طبیعتا مشکل اصلی تر ذرات بودن یا اصلی بودن هدف هست که با اندازه گیری تخمینی وزن هدف توسط این ردیاب براحتی قابل تشخیص هست و بنابراین هر دو خطای اصلی در ردیابی رو در حدی محدود میکنیم که احتمال خطا در مجموع نزدیک به صفر میرسه.
|
یکشنبه 10 شهریور1392 - 10:46pm |
|
|
اشکان
کاربر فعال
|
ممنون مهندس جان بابت زحماتی که میکشین بی شک این ردیاب یک سر و گردن از بهترین ردیابها بالاتر خواهد بود . امیدوارم هر چه زودتر این ردیاب آماده بکار بشه و عصای دست همه ی کاربران باشه و همه رو به اهدافشون برسونه.دعای خیر ما پشت سرتون خواهد بود . پیروز و سربلندباشید
|
یکشنبه 10 شهریور1392 - 11:01pm |
|
|
kasra
کاربر فعال
تاریخ عضویت: چهارشنبه 11 تیر1392 - 3:01am پست: 145 محل اقامت: قلب دوستان
|
یک جمله فقط میتوان گفت: «باید دست آقا حمید و آقا مجتبی رو بخاطر اختراع این ردیاب بوسید ». بی صبرانه منتظ ارائه این ردیاب هستیم
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را بجائی رسیده است کار که تاج کیانی کند آرزو تُفو بر توای چرخ گردون تفو دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود
|
دوشنبه 11 شهریور1392 - 4:04am |
|
|
behn@@m
|
سلام حمید جان خوبی شما پس با این حساب مشکل سیلیس که انواع نقطه زن و ردیاب ها رو به اشتباه میندازه در این دستگاه اصلاح شده؟؟؟؟ یعنی با تست اون 5 فرکانس اگر هر 5 فرکانس هدف و مثبت نشون داد یعنی = طلا؟؟؟
ایا شما در خاک سیلیس دار تست کردین؟ و روش تست در این دستگاه به چه صورت هست؟؟؟ مثلا روش تست در ردیاب تی دی مکس از شرکت دیپ فایندر نحوه تستش به این صورت هست 1 مثلا میزاریم روی فرکانس طلا و انتن شروع به نشان دادن جهتی میکنه خب حالا میریم سراغ تست هاش که 3 تا تست داره این تستها مربوط به فرکانسهای مشابه مثل استخون و ..... هست حال اگر در 3 تست بعد انتن جهتی که روی فرکانس طلا بود نشون نداد یعنی هدف واقعی هست ولی اگر در 3 تست انتن جهت قبلی رو نشون داد یعنی هدف غیر واقعی و خطا میباشد .
البته این طور که من از ردیاب FPL-35 متوجه شدم با زیاد کردن وزن ذرات رو حذف میکنیم درسته؟ و باز چیزی که متوجه شدم همون تستی که با دستگاه تی دی مکس دیپ فایندر انجام میشه با ردیاب شما هم قابل انجام هست چون شما هم فکر کنم فرکانس های مشابه رو تو حافظه دستگا به صورت اتوماتیک وارد کردین.
|
دوشنبه 11 شهریور1392 - 5:34pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
درسته بهنام جان ولی اون ردیاب در برابر این فکر نمیکنم حرفی برای گفتن داشته باشه! چون اینجا در درجه اول بسیار مهمه که شما وزن هدف رو بر اساس گرم یا کیلو میبینین!!! این چیزی نیست که فکر کنم تا حالا در هیچ دستگاهی دیده باشین. دقتش هم در نمایش وزن بنظر من قابل قبوله. در مورد تشابه فرکانس هم چند بار عرض کردم. هر کدوم این فرکانسها رنجی دارن. یعنی از یک عدد تا یک عددی به طلای واقعی جواب میدن. حالا اگر روی اون هدف مجهول رنجی که هدف بهش جواب میده متفاوت بود مشخص میشه که درست نیست. چون 5 تا فرکانس هم هست بنظر من امکان خطا وجود نداره. این مساله هم تست شده و اصلا بحث تشابه با سیلیس مربوط به این فرکانسها هم نمیشه.
|
دوشنبه 11 شهریور1392 - 6:08pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
مهندس حميد عزيز قراره اين ردياب بصورت عملي چند بار و تو چه محيط هاي تست بشه.اگه جواب تست ها منفي باشه آيا گفته ميشه.ميشه كليد پاور ردياب از يه نوع ديگه انتخاب بشه تا خود بخود تو ساك و كيف بر اثر تكان و ضربه روشن نشه و آيا تغييراتي تو انتن داده خواهد شد؟مرسي
|
دوشنبه 11 شهریور1392 - 8:05pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان ممنون حميد جان بابت ابتكار عملي كه انجام دادين. راستي بهتر نيست يدونه فيوز و سوئيچ هم براش بذارين تا براحتي قابل استفاده براي همه نباشه؟ ياعلي
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 11 شهریور1392 - 9:57pm |
|
|
|