نویسنده |
پیغام |
hamze2000
استاد
|
bina نوشته است: hamze2000 نوشته است: راستي دوستان امروز تو كوه وقتي ردياب رو روشن كردم صفحه آبي شد و 12تا مستطيل كنار هم ظاهر شد و ردياب همونجوري موند.وقتي ساكم رو نگاه كردم فهميدم ردياب در مجاورت يخ بوده.10دقيقه جلوي آفتاب گذاشتمش بعد كه روشنش كردم درست شد.نميدونم مشكل واقعيش چي بود؟ سلام دوستان حمزه جان 2-3 باري هم دستگاه من اينجوري شده و بعد از دقايقي دوباره درست شده. يكبار هم موقع كار نصف شب روي زمين بوديم كه طلق رو از روي LCD گنار زدم ديدم اينجوري شده. راستي حمزه جان موضوع سري كردن ولومها چي شد؟ ياعلي بينا جان ده بار انجام دادم.ردياب بشدت با زياد شدن ولوم ها خطا ميده.البته حذف ذرات هم بهتر ميشه ولي مثل اينكه ردياب دقتشو از دست ميده.بنظرم همين ولوم100خيلي بهتر هستش
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
سه شنبه 12 شهریور1392 - 1:42pm |
|
|
search
|
search نوشته است: سلام دوستان من با ردیاب انجمن توی بیابون مقدار 100 گرم فلز مس رو در عمق بیست سانتی زمین دفن کردم و حدود نیم ساعت از فواصل مختلف باسیم روی فرکانس مس و ولوم ده شروع به جستجو کردم ولی ردیاب قادر به شناسایی نشد.... تا اینکه ردیاب رو گذاشتم کنار و
آنتن های خالی رو خوراک دادم دیدم بلافاصله فلز تست پنهان شده رو پیدا کرد!!!! البته اینم بگم دستگاه ردیابم مشکل نداشت و وقتی هم آنتن ها رو به زبون میزدی شوک داشت... بنظر دوستان چرا با ردیاب روشن نتونستم پیدا کنم؟؟؟ دوستان باتجربه نظرشون در مورد مطلب بالا چیه؟؟
|
سه شنبه 12 شهریور1392 - 2:32pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
search نوشته است: search نوشته است: سلام دوستان من با ردیاب انجمن توی بیابون مقدار 100 گرم فلز مس رو در عمق بیست سانتی زمین دفن کردم و حدود نیم ساعت از فواصل مختلف باسیم روی فرکانس مس و ولوم ده شروع به جستجو کردم ولی ردیاب قادر به شناسایی نشد.... تا اینکه ردیاب رو گذاشتم کنار و
آنتن های خالی رو خوراک دادم دیدم بلافاصله فلز تست پنهان شده رو پیدا کرد!!!! البته اینم بگم دستگاه ردیابم مشکل نداشت و وقتی هم آنتن ها رو به زبون میزدی شوک داشت... بنظر دوستان چرا با ردیاب روشن نتونستم پیدا کنم؟؟؟ دوستان باتجربه نظرشون در مورد مطلب بالا چیه؟؟ من كه جوابي براي گفتن ندارم.حالا بزار اساتيد بيان جواب بدن.هر چي كه دوستام قايم كردن رو من راحت پيدا كردم حتي مقدار كمتري از مس شما رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
سه شنبه 12 شهریور1392 - 2:37pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
search عزیز کلا در آزمایشات مختلفی که با دستگاه جدید 35 هم من و آقا مجتبی انجام دادیم روی مس داستان خاصی وجود داره که روی سایر فلزات نیست! این مساله ظاهرا به فرکانس مورد استفاده هم بستگی نداره و به خود مس مربوط میشه! مثلا اگر مس با فلز دیگری مخلوط باشه اصلا بدرستی ردیابی نمیشه و یا در دستگاه جدید وزنش درست نشون داده نمیشه. بین همه فلزات تا الان فقط برای مس اینجور بوده. در مورد تجربه شما هم میتونه به نوع مس مورد تست هم ربط داشته باشه. کلا مس برای تست گزینه خوبی نیست و شما اگر با طلا و نقره تمرین کنین نتیجه خیلی بهتر و مطمئن تره.
|
سه شنبه 12 شهریور1392 - 2:44pm |
|
|
search
|
حمید نوشته است: search عزیز کلا در آزمایشات مختلفی که با دستگاه جدید 35 هم من و آقا مجتبی انجام دادیم روی مس داستان خاصی وجود داره که روی سایر فلزات نیست! این مساله ظاهرا به فرکانس مورد استفاده هم بستگی نداره و به خود مس مربوط میشه! مثلا اگر مس با فلز دیگری مخلوط باشه اصلا بدرستی ردیابی نمیشه و یا در دستگاه جدید وزنش درست نشون داده نمیشه. بین همه فلزات تا الان فقط برای مس اینجور بوده. در مورد تجربه شما هم میتونه به نوع مس مورد تست هم ربط داشته باشه. کلا مس برای تست گزینه خوبی نیست و شما اگر با طلا و نقره تمرین کنین نتیجه خیلی بهتر و مطمئن تره. ممنون حمید جان-امروز با نقره تست میکنم انشااله جواب میگیرم
|
سه شنبه 12 شهریور1392 - 2:50pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
دوستان من تصميم گرفت با اين ردياب هر جا كه رفتم از فركانس نقره شروع بكار كنم و طلا و مس رو گزينه هاي آخرم قرار ميدم.اين رو بر اساس اين مدت كه با اين ردياب كار كردم مي خوام انجام بدم و فكر كنم خيلي بهتر از حالت گلد بتونم جواب بگيرم
|
سه شنبه 12 شهریور1392 - 3:12pm |
|
|
mesbah
|
پوریا نوشته است: دوستان اگه بار تو خمره باشه حجم به اندازه خمره میده 100% تست شده. آقا پوریا سلام دوست عزیز این تست روی هدف واقعی بوده یا هدف جدید؟ بارش چی بوده؟ آیا خود شما این تست را انجام دادید؟میتونید مختصری در مورد نحوه کارتون با ردیاب را در این تست توضیح بدین؟ممنون از لطف شما
|
سه شنبه 12 شهریور1392 - 4:43pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
پوریاخموچقدحجم گرفتي مگه دقيق؟
|
سه شنبه 12 شهریور1392 - 5:09pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
پوريا جان ميشه عمق و فركانس مورد استفاده و حجم دقيق رو بگي؟
|
سه شنبه 12 شهریور1392 - 5:13pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
حمزه جان فك كنم حركت انتن كمي تاثيربه حجمه كم وزيادم داشته باشه البته.من ديشب جاموبيسيمم زدم كه از100متري ميگرفت وامشبم ميرم سركه بزنم بينم چي ميشه .ولي حركت انتن جفت انتن حركت نداشت نه اونقدرقوي ولي.
|
سه شنبه 12 شهریور1392 - 5:36pm |
|
|
|