ببینید دوستان . من هم از دمیر حمایت نمی کنم . و نمی گم هم دستگاه خوبیه ویا بدیه . فقط خواستم مداری که ارائه شده مثل سایر دوستان در اینجا ارئه کنم . من هم از این مدار تعریف نکردم . فقط انتظار دارم دوستان روی هر مداری با دلیل علمی و قانع کننده و یا بر اساس تجربیات خودشون توضیحاتشون رو بدن . تا ماهم چیزی یاد بگیریم .
تنها موردی که من رو علاقه مندبه dp3 کرد این بود که تمام اطلاعات مدار همراه با چندتا فیلم از کارکرد مدار به همرا شماتیک ، دفترچه مونتاژ و تست مدار و حتی فایل دموی اون ارائه شد که هر کس می تونه با فایل دمو امتحان کنه و اگه از کارکرد خوشش اومد فایل اصلی اون رو بخره . و این موارد می تونستن در ساخت کمک کنن (به نظرتون این منصفنه هست یا نه دمیر انصاف داره یانه ). من مداری ندیدم که این همه اطلاعات برای ساختش وجود داشته باشه . اگه شما مورد دیگه ای سراغ دارین به من هم بگین .
من نه اداعا دارم که فایل رو می فروشم و نه ادعا دارم که میکرو را می فروشم و هر خریدی هم که از دمیر بکنید خدا شاهده حتی یک ریال به من کارمزد نمیده. در هر سایتی که این موضوع مطرح شده فقط خواستم مواردی رو برای دوستان روشن کنم تا محلی برای سوء استفاده برخی سود جو به وجود نیاد .
اگر من به هر کس پیام خصوصی برای فروش هم دادم همین جا بگه .
چند تا نکته :
1-در مورد این ورژن dp3s بگم که هنوز فایل دمو منتشر نشده .
2-فایل دمو برای ورژن dp3 هستش . فایل اصلی تنها روی میکرو و از طریق دمیر به فروش میرسه . حالا شاید عده ای میکرو اضافی خریده باشن و در داخل کشور بخوان بفروشن با اونا کاری ندارم فقط حواس تون جمع باشه که فایل دمو رو به عنوان فایل اصلی نفروشن .
3- در فایل دمو dp3s تا اونجایی که من می دونم منوها وجود ندارن و یا در صورت وجود فعال نیستن (مثل فرکانس ، تریشلد ،و...)و شما نمی تونی تنظیمات اضافی برای دستگاه انجام بدی (البته اونایی که دوست دارن می تونن فایل اصلی رو با میکرو خریداری کنن و فایل دمو هم که توی اینترنت هستش رو هم روی یه میکرو دیگه بریزن و هر دو رو با هم مقایسه کنن تا تفاوت هاشون رو ببینن) . البته اینو هم بگم در فایل اصلی شکل اسکوپ برای تنظیم کویل هم اضافه شده ولی در دمو وجود نداره
انصاف ، انصاف ،وبازهم انصاف