search نوشته است:
سلام دوستان
من با ردیاب انجمن توی بیابون مقدار 100 گرم فلز مس رو در عمق بیست سانتی زمین دفن کردم و حدود نیم ساعت از فواصل مختلف باسیم روی فرکانس مس و ولوم ده شروع به جستجو کردم ولی ردیاب قادر به شناسایی نشد.... تا اینکه ردیاب رو گذاشتم کنار و
آنتن های خالی رو خوراک دادم دیدم بلافاصله فلز تست پنهان شده رو پیدا کرد!!!!
البته اینم بگم دستگاه ردیابم مشکل نداشت و وقتی هم آنتن ها رو به زبون میزدی شوک داشت...
بنظر دوستان چرا با ردیاب روشن نتونستم پیدا کنم؟؟؟
با سلام خدمت دوستان و بخصوص آقا حمید
اگه خاطر مبارکتون باشه من دو روز پیش پست بالا رو دادم. اون روز بخاطر اینکه ردیاب نتونست فلز تست مس رو پیدا کنه کلا ناراحت شدم و موقع رفتن مس رو همونجا جا گذاشتم
دیروز بنا بر پیشنهاد آقا حمید رفته بودم با نقره تست بگیرم.منتها قبلش گفتم برم روی فرکانس مس ببینم چی میشه؟! باورم نمیشد به محض اینکه دستگاه رو روشن کردم و آنتن ها رو سوار کردم از فاصله ی بالای صد متر راحت شروع به ردیابی کرد و خیلی راحت از هر سمت که میرفتم فقط اون نقطه رو دنبال میکرد-خلاصه چهار جهت اصلیشو نقطه زدم البته با سیم و ولوم 8 واسه تقریبا صد گرم فلز مس توی عمق ده بیست سانتی که 24 ساعت مونده بود حدود یک متر در یک متر حجم داد
...
ایندفعه اومدم بصورت بی سیم و ولوم نیم دوباره حجم گیری کردم و حجم تقریبی 60*60 سانت رو بهم داد و جالبتر اینکه در هر دوحالت حجم گیری نقطه ی شمال اصلا تغییر نکرد ولی سه نقطه ی دیگه جمع تر شدند و فلز تست مدفون شده دقیقا در نقطه جنوب حجم گیری بود
خلاه اینکه اگه بار واقعی در محیط باشه همون دقیقه اول به محض بالا آوردن آنتنها سریع ردیابی میشه مگه اینکه در شعاع دور دست باشه که اونم باید دستگاه رو خاموش کنی و منطقه رو عوض کنی-چون اونجور که من فهمیدم هر چی از زمان روشن بودن دستگاه بیشتر بگذره به نقاط جدیدتری حساس میشه که ذرات هستن وگرنه بار واقعی توی همون لحظات اول شناسایی میشه و برای این ردیاب ردخور نخوره