نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
مکانهایی که علامتهای خیلی تابلو داره باید بدونید که فقط شما این علامتهارو ندیدید ! بلکه کسانی هستند تا از این علامتها به عنوان دام و طعمه استفاده میکنن تا کسایی که برای کاوش میان رو بگیرن ، باید خیلی دقت کنید
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 13 شهریور1392 - 12:16pm |
|
|
sahand
کاربر فعال
تاریخ عضویت: پنج شنبه 5 اردیبهشت1392 - 4:51pm پست: 126 محل اقامت: tabriz
|
دوستان خسته نباشيد.حالا كه خبراي جالب ازين ردياب منتشر ميشه منم بايد بگم ديشب رفته بوديم روستايي كه اثار زيادي داره و خيليا هم پيدا كردن و تو تهران طلا فروشي اينا دارند سرمايه دارشدند.خلاصه دوستان يه مسجد رو كار كردند همه اثار دفينه رو دراوردند ولي جنس رو نيافتند چون از دومتريش رد شدندكه خودشون يه جورايي دستگاهي زدند و جايي رو كه بنده نقطه كردم رو نشون داده.ولي بهشون قول 60درصد دادم كه جنس دربياد.بعد قبرستون قديميشون رفتم كه يكي از برادران چندين سال پيش با نبود تجربه خمره بزرگي درمياره ميبنده تراكتور و ميكشه بطرف روستا كه ميشكنه و محتوياتش كه ظاهرا پودر بوده .... خلاصه اونجا هم يه جايي رو در عمق 3متري نقطه كردم واحتمال 70 درصد تضمين كردم ولييييييييييي يه جايي رو امروز صبح كه برميگشتيم زدم كه از 100 متري با اينكه طلاي 70گرمي در يه متريم بود تحويل نگرفت و جفت آنتنا با سرعت جالبي رديابي كرد و رفتم كنارش يه سنگ بزرگ كه خاك زيرش هم نرم و مثل خاكستر مايل به سفيد بود رو با بيسيم دو متر عمق دراوردم كه 99 درصد تضمين ميدم كه اگر دوستاني كه روستا هستن رحم كنند به نتيجه خوبي خواهيم رسيد .
|
چهارشنبه 13 شهریور1392 - 12:28pm |
|
|
search
|
مهدی نوشته است: دوست من شما باید بدونی در چه ساعتهایی در منطقه جغرافیایی که شما هستی ردیاب خوب عمل میکنه و همیشه برای ردیابی در این ساعتهایی که بدست میارید کار کنید [/quote][/quote] سلام مهدی جان ساعاتی که من برای تست فلز مس رفتم در هر دو روز یکسان بود-من حدسم اینه که فلز حداقل باید چند ساعتی در خاک اون منطقه بمونه تا ردیاب بتونه بهشو تشخیص بده .... البته این برای فلزاتیه که میخوای زیر خاک کنی وگرنه فلزات سطح خاک رو همون لحظه میزنه!
|
چهارشنبه 13 شهریور1392 - 12:34pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
hamze2000 نوشته است: hoshi نوشته است: سلام ممنون حمزه جان ,راستش ما چند روز پیش اون منطقه رو هم با ردیاب هم با اگزا ماینر و هم با gpx مشخص کرده بودیم عمق هدف هم تقریبا دو متر بود. البته مکان هم سند داشت و هم علامت ماه و ستاره زنده باشي.دقيقا مشابه جاي شما ما هم تو آذربايجان يه جا رو داريم كه سند داره و عكسش هم ماه و ستاره هستش.من با نقطه زن گلدين كينگ اسكن كردم ولي بخاطر عمق زياد چيزي نشون نداد فقط حفره ميزد.با ردياب هم زدم و جا رو مشخص كردم كه نميشد نقطه رو تعيين كرد.البته علامت ماه و ستاره رو از بين بردن ولي سندش هستش و ردياب چيزي رو زد كه سند گفته بود.عمق اينجا اومد دومتر و نيم.موفق باشي و بازم خدا رو شكر كه خودت سالميسلام حمزه جان این جایی که شما گفتید خیلی شبیه جایی هست که ما دیشب رفتیم اونجا هم علامت ها رو از بین برده بودند ,تو اذربایجان هم هست ,یکی از اهالی ده هم که با ما بود میگفت قبلا یکی نوکتا اورده بود که فقط خلا رو میزد حدود یک متر هم کنده بودند کنار یک سنگ بسیار بزرگ که دو تا سنگ به رنگهای سفید و سیاه هم بهش چسبیده بودند.
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
چهارشنبه 13 شهریور1392 - 2:23pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
هوشي جان سلام.مثل اينكه داريم رو يه جا كار مي كنيم.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
چهارشنبه 13 شهریور1392 - 2:25pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
احتمالش زیاده دوست من
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
چهارشنبه 13 شهریور1392 - 2:46pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
خيلي خوبه شايد بشه باهم كار بكنيم؟؟؟؟
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
چهارشنبه 13 شهریور1392 - 2:58pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
دوستان سعي كنيد جاي كه ميريد رو خوب بشناسيد و بدونيد چه علايمي داره.بعد با كمك گرفتن از اساتيدي كه تو سايت هستن محل رو تا حدي مشخص كنيد.در مورد امنيت هم هر جا ميريد سعي كنيد فردي از اون منطقه باشه كه يكم به قول خودمون گردن كلفت باشه و بتونه در صورت خطر شما رو نجات بده.به هيچ وجه ريسك نكنيد كه جون هر كس از هر چيزي با ارزش تر هستش.خدا رو صد مرتبه شكر اين دوستمون تونسته از محل خارج بشه و براش مشكلي پيش نياد.متاسفانه تا حدي اين شهرهاي مرزي ناامن هستن و نبايد ريسك كرد.موفق باشيد
|
چهارشنبه 13 شهریور1392 - 3:27pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
|
چهارشنبه 13 شهریور1392 - 5:56pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
هوشي جان خدابدنده.يعني گذاشتين اونجاوفرار؟وايه من.چي بودش حالا؟پس نقطه زنيشولطف كنيدسره فرصت موبه موبذارين وازسركه م استفاده كردين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون.خداروشكرخودت سالمي فقط.
|
چهارشنبه 13 شهریور1392 - 6:24pm |
|
|
|