انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 1:12pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 201 , 202 , 203 , 204 , 205 , 206 , 207 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

منظريم ماكامل ازاول بگين تجربياتتونوهوشي ي ي ي ي ي ي ي ي ي جان

چهارشنبه 13 شهریور1392 - 6:39pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

hoshi نوشته است:
سلام دوستان

یک خبر خوش و دو خبر بد

خبر خوش اینکه بالاخره ردیاب فقط با 30 سانت اختلاف به هدف زد.
خبر اول بد اینکه به محض اینکه میخواستیم جنس در بیاریم ریختن سرمون
خبر دوم بد اینکه من مجبور شدم ردیابمو نابود کنم.
موقع فرار هم یک انگشت پام از جاش در اومد.

اگه مدیران صلاح بودنن کل ماجرا رو شرح بدم اگه هم که نه فقط دوستان بدونن بعد از مدتها بالاخره ردیاب تقریبا به هدف زد

دوست عزیزم هوشی جان
بینهایت خوشحالم که خودت سالمی و تونستی خودتو نجات بدی
مواظب باش بابا سلامتی و وجود خودت گنجه.
انشالله که بموقع موفق میشی لیاقتشو داری. @};-

چهارشنبه 13 شهریور1392 - 9:03pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

از لطف همه دوستانم ممنونم

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

چهارشنبه 13 شهریور1392 - 10:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

امشب رفتم سره كارم وبعده سركه حجم شد1در1وبه سختي تونستم عمق بگيرم كه شد2ونيم .رونقره قوي وطلاهم ميزدش.ميخام اينم كاركنم بدونه نقطه زن چون بايدهيچي درنياديه كاسه دربيادش ازاونجا.كه بايددربيادش

چهارشنبه 13 شهریور1392 - 11:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بچه هادقت كنيدحركت انتن روهدف بايدهي بازي كنه باقدرت . قيچي هم قشنگ خودش بيادعقب بابازي كردن عقب جلويه انتن وخودش قيچي بشه وقيچي هم شدبازي كنيدبادسته ببينيدانتن قيچي ميمونه ياحركت ميكنه بازم .وعمقم به راحتي نده بهتون.ياعلي

چهارشنبه 13 شهریور1392 - 11:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ali7777 نوشته است:
امشب رفتم سره كارم وبعده سركه حجم شد1در1وبه سختي تونستم عمق بگيرم كه شد2ونيم .رونقره قوي وطلاهم ميزدش.ميخام اينم كاركنم بدونه نقطه زن چون بايدهيچي درنياديه كاسه دربيادش ازاونجا.كه بايددربيادش

علی جان طبق تجربه میگم
48 ساعت صبر کنید بعد ردیاب بزنید اگه حجم کمتر شد وفقط روی نقطه قیچی کرد، خطاست

چهارشنبه 13 شهریور1392 - 11:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hoshi نوشته است:
از لطف همه دوستانم ممنونم

سلام دوست عزیز
خوشحالم که خودت سالمی
ولی نگفتی کیا بهتون حمله کردن؟ اهالی اون منطقه بودند یا مامور؟
به هر حال همه باید از این تجربه ها درس بگیریم و سعی کنیم خیلی مراقب باشیم که دچار مشکل نشیم
سپاس

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

پنج شنبه 13 شهریور1392 - 12:09am
مدیر کل
مدیر کل

تهم جان حرف شما بنظر من نصفش درست نیست!
وقتی شما سرکه بریزین بدلیل خنثی کردن اثر حداقل قسمتی از یونهای هدف طبیعتا باید حجم هم کمتر بشه! این کجاش بمعنی خطا هست؟ ولی اینکه اگر حجم خیلی کم شد و فقط یک نقطه شد و یا اینکه کلا هدف محو شد و ردیابی نشد مشخص میشه خطا بوده و درستش هم همینه!

پنج شنبه 13 شهریور1392 - 12:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
تهم جان حرف شما بنظر من نصفش درست نیست!
وقتی شما سرکه بریزین بدلیل خنثی کردن اثر حداقل قسمتی از یونهای هدف طبیعتا باید حجم هم کمتر بشه! این کجاش بمعنی خطا هست؟ ولی اینکه اگر حجم خیلی کم شد و فقط یک نقطه شد و یا اینکه کلا هدف محو شد و ردیابی نشد مشخص میشه خطا بوده و درستش هم همینه!

سلام دوستان
استاد حمید عزیز خسته نباشید
اگه مقدوره یه کم در مورد این استفاده از سرکه توضیح بدید که ابهامات زیر رو در حد امکان پوشش بده:
- اصولا چرا از سرکه استفاده میکنیم؟
- اولین بار توسط چه کسی این روش معرفی شده و آیا کارایی عملکرد آن بصورت علمی قابل اثبات است؟
- شیوه عملکرد آن چگونه است؟ آیا واکنشی صورت میگیرد؟ میدانیم که برای اینکه دو عامل با هم واکنش دهند باید محیط اجازه حرکت آزادانه و ارتباط را به آنها بدهد ! آیا خاک این شرایط را داراست؟ آیا یونها میتوانند آزادانه در خاک جابجا شوند؟
- اگر استفاده از یک ماده به عنوان خنثی کننده یونها و عوامل مزاحم ردیابی در خاک مفید باشد آیا سرکه بهترین گزینه است؟ و یا اینکه جایگزین بهتری دارد؟
سپاس

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

پنج شنبه 13 شهریور1392 - 12:53am
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام به همه.دوستان ديشب جاي بودم كه طبق گفته كارشناسان تركيه اي بايد 360مجسمه داشته باشه و اونجا بقدري مشهور هستش كه بشدت محافظت ميشد و من با توجه به رفيقاني كه دارم تونستم براي انجام تست با ردياب اونجا برم.دوستان خيلي خوب به اين نكات توجه كنيد كه نكات خوبي توش بود.اول اينكه با توجه به اينكه من خيلي نزديك به جا بودم ردياب رو روشن و با ولوم نيم بعد ار چند ثانيه از روشن شدن ردياب آنتن زدم كه در عين شگفتي آنتن ها رو نمي تونستم كنترل كنم و بقدري آنتن ها بازي مي كردن كه نمي تونستم كنترل شون كنم و بعد از ده دقيقه تونستم يه مسير رو پيدا كنم و با هزار دردسر تونستم يه جا رو مشخص كنم.چيزي كه مشهود بود ردياب قادر نبود يه جا رو مشخص كنه و فكر كنم اون هم بخاطر وجود بار هاي يكسان در جاهاي مختلف بود.عجيب ترين چيز اين بود كه حجم حفره از حجم بار كمتر ميشد كه اين هم خيلي عجيب بود.عمق يابي خيلي پيچيده ميشد و راحت نميشد تشخيص داد.هنگام قيچي نميشد انتن ها رو با بازي دادن از هم باز كرد.حركت هر دو آنتن فوق العاده بود و من احساس مي كردم آنتن ها قصد فرار از دست هام رو دارن.متاسفانه بخاطر خطري بودن جا نتونستم زياد تست كنم و برگشتم.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

پنج شنبه 14 شهریور1392 - 9:45am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 201 , 202 , 203 , 204 , 205 , 206 , 207 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ali_anz68 و 83 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure