نویسنده |
پیغام |
hamze2000
استاد
|
هوشي جان جاي كه شما با مشكل روبرو شده بوديد جاي ما نبوده و يه جاي ديگه تو اين شهر بوده. تو اين جا هيچ اثري از ردياب شما نبوده و تو اون منطقه هم هيچ تيراندازي نشده.اين درگيري هم از طرف مامورها و يا اهالي نبوده و اين گروهكها فكر كنم تيراندازي كردن.تو اين شهر چندتا علامت ستاره و ماه وجود داره و فكر كنم هر يك از ما رو يه پروژه ديگه اي كار مي كنيم.موفق باشي
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
پنج شنبه 14 شهریور1392 - 9:50am |
|
|
ram1324
کاربر فعال
|
سلام دوستان هوشی جان بلا به دور خدا همه شما رو محفوظ کنه....ما هم زیر سایه شما حمزه جان در مورد ولوم 100 کیلو سوالی داشتم پایه های ولوم 3تا پایین و 3تا بالا باشه اشکالی نداره؟ یا باید پایه ها در امتداد هم باشند؟چون ولومی که من گرفتم 2 ردیف3تایی روی هم هستند.
|
پنج شنبه 14 شهریور1392 - 12:00pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
ram1324 نوشته است: سلام دوستان هوشی جان بلا به دور خدا همه شما رو محفوظ کنه....ما هم زیر سایه شما حمزه جان در مورد ولوم 100 کیلو سوالی داشتم پایه های ولوم 3تا پایین و 3تا بالا باشه اشکالی نداره؟ یا باید پایه ها در امتداد هم باشند؟چون ولومی که من گرفتم 2 ردیف3تایی روی هم هستند. سلام رام عزيز دقيقا مشايه ولوم 10كيلو بايد باشه و مثل اون سيم كشي كن.پايه اول از بالا و پايين منفي پايه هاي وسط از بالا و پايين به آنتن ها و پايه سوم از بالا و پايين به برد وصل ميشه.متاسفانه رو سري كردن ولوم ها خيلي كار كردم در حالي حذف ذرات بهتر ميشه دقت ردياب كم ميشه.همين ولوم100كيلو فعلا از همشون بهتره
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
پنج شنبه 14 شهریور1392 - 12:04pm |
|
|
search
|
دوستان وقتی که ردیاب نقطه ای رو میگیره و شروع به حجم گیری از چهار جهت اصلی میکنیم با ولوم نیم و بی سیم-خب طبیعتا در هر حجمی ما چهار نقطه داریم-حالا کدوم نقطه نزدیکترین نقطه به هدف هست؟ آیا باید دقیقا وسط این چهار نقطه حفاری بشه یا نزدیک به یکی از نقاط؟؟ چون خودم تجربه ی ردیاب زدن فلز تست در عمق کم رو دارم پس از حجم گیری معمولا هدف در زیر نقطه جنوب یا نزدیک به جنوبه؟؟ میخواستم نظرات دوستان با تجربه در این زمینه رو جویا بشم؟
|
پنج شنبه 14 شهریور1392 - 2:19pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
من خودم مركز هدف رو از روي قيچي شدن و نه با حجم مشخص مي كنم .هر جا انتن ها بهترين قيچي كردن رو داشته باشن اون رو نقطه اصلي ميدونم.با توجه به اينكه ردياب خيلي حساسه بعد از مشخص كردن جا ردياب رو 8دقيقه خاموش مي كنم و بعد كه روشنش كردم با ولوم نيم حالت بيسيم و گلد دو بلافاصله بدون اينكه به ردياب فرصت ارسال فركانس ها رو بدم ميرم سر جا و هر جا بهتر قيچي بشه رو نقطه ي هدف ميدونم.البته احتمالا روش من با روش هاي دوستان ديگه فرق داشته باشه ولي من از اين روش بيشتر و بهتر نتيجه مي گيرم...
|
پنج شنبه 14 شهریور1392 - 2:27pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
ali7777 نوشته است: امشب رفتم سره كارم وبعده سركه حجم شد1در1وبه سختي تونستم عمق بگيرم كه شد2ونيم .رونقره قوي وطلاهم ميزدش.ميخام اينم كاركنم بدونه نقطه زن چون بايدهيچي درنياديه كاسه دربيادش ازاونجا.كه بايددربيادش علي جان حاجي برات آرزوي موفقيت مي كنم.همين كه رو نقره ميزنه اين خبر خوبيه چون تشابه فركانسيش از طلا كمتره.حالا تو چرا گير دادي به كاسه!!!!؟؟؟؟اون كاسه رو اگه بهم بگن يه جاي ديگه هستش برو پيدا كن شايد نتونم پيداش كنم!!!!اجازه نده افكارت با استرس و هيچان مشغول بشه.موفق نشدي بگو اون كاسه رو برات بفرستم.ايشاالله دست پر برميگردي و همه ي ما رو غافلگير مي كني و من برات آرزوي موفقيت مي كنم.شما از دوستان بسيار پر تلاشي هستيد كه داريد با اين ردياب كار مي كنيد مطمئنم به زودي موفق ميشيد.موفق باشي
|
پنج شنبه 14 شهریور1392 - 2:34pm |
|
|
search
|
hamze2000 نوشته است: من خودم مركز هدف رو از روي قيچي شدن و نه با حجم مشخص مي كنم .هر جا انتن ها بهترين قيچي كردن رو داشته باشن اون رو نقطه اصلي ميدونم.با توجه به اينكه ردياب خيلي حساسه بعد از مشخص كردن جا ردياب رو 8دقيقه خاموش مي كنم و بعد كه روشنش كردم با ولوم نيم حالت بيسيم و گلد دو بلافاصله بدون اينكه به ردياب فرصت ارسال فركانس ها رو بدم ميرم سر جا و هر جا بهتر قيچي بشه رو نقطه ي هدف ميدونم.البته احتمالا روش من با روش هاي دوستان ديگه فرق داشته باشه ولي من از اين روش بيشتر و بهتر نتيجه مي گيرم... حمزه جان ممنون-تجربه جالبی بنظر میاد اونجا که بعد از 8 دقیقه ردیاب رو روشن و بهترین قیچی شدن رو پیدا میکنی باید تست کنم تا ببینم مثل شما میتونم تشخیص بدم؟؟؟؟؟!!! دوستان مشخص کردن نقطه دقیق یا نزدیک به دقیق خیلی مهمه! چون وقتی که ردیاب جایی رو میگیره از هر چهارطرف برات قیچی میزنه اونم چهار نقطه مختلف...... سایر دوستان اگه روش دیگه ای جهت مشخص کردن نقطه هدف در عمق رو دارند لطفا بازگو کنن تا بهترین روش معلوم بشه؟
|
پنج شنبه 14 شهریور1392 - 2:35pm |
|
|
اشکان
کاربر فعال
|
با درود در مورد نقطه زنی با ردیاب من با گلد 2 ولوم 10بیسیم سه جای مختلف رو نقطه کردم در هر سه مورد ذرات بوده ولی نقطه با اختلاف کمی درست بوده در عمق گیری هم روش عقب عقب رفتن رو انجام دادم که با اختلاف 20سانت عمق درست بوده اینم بگم تجربه ی کار با ردیاب رو نداشتم و با استفاده از تجربیات دوستان در همین انجمن شروع کردم . الانم ولوم رو عوض کردم و ولوم 500 گذاشتم مونده انجام تستها که تا چند روز آینده انجامشون میدم و نتیجه رو خدمت دوستان اعلام میکنم.
|
پنج شنبه 14 شهریور1392 - 2:57pm |
|
|
search
|
اشکان نوشته است: با درود در مورد نقطه زنی با ردیاب من با گلد 2 ولوم 10بیسیم سه جای مختلف رو نقطه کردم در هر سه مورد ذرات بوده ولی نقطه با اختلاف کمی درست بوده در عمق گیری هم روش عقب عقب رفتن رو انجام دادم که با اختلاف 20سانت عمق درست بوده اینم بگم تجربه ی کار با ردیاب رو نداشتم و با استفاده از تجربیات دوستان در همین انجمن شروع کردم . الانم ولوم رو عوض کردم و ولوم 500 گذاشتم مونده انجام تستها که تا چند روز آینده انجامشون میدم و نتیجه رو خدمت دوستان اعلام میکنم. اشکان جان منظورم اینه که وقتی شما یک جایی رو نقطه میکنی از جهت های مختلف به سمت همون نقطه بیای بسته به اینکه چی اون زیر باشه آنتن ها با اختلاف از نقطه ای که در اول زدی قیچی میشن! حالا کدومش به هدف نزدیکه؟ در ضمن در مورد عمق گیری بحثی نیست.اون روش پذیرفته شده ست هر چند کمی خطا داره. اینکه میگی من سه جای مختلف رو نقطه کردم و هر سه مورد ذرات بوده؟؟؟!!! مثلا از کجا معلوم یکی از اونها بار نبوده باشه و شما حین حفاری دقیقا از کنارش رد نشده باشید؟؟ حالا توی هر سه مورد یعنی شما از جهت های مختلف سمت هدفت نیومدی؟ و نقاط دیگه ی اونو پیدا نکردی؟؟؟ یعنی توی هر سه مورد فقط روی یه نقطه قیچی کرد و حجم نداد!!!! خب برادر من یک نقطه ی بدون حجم برای فلزات قدیمی دوستان بارها گفتن که خطاست و ذرات بحساب میاد و اصولا زیر حجم 2*2 حفاریش ریسکه و اینکه ذرات گرفته باشی خیلی زیاده!
|
پنج شنبه 14 شهریور1392 - 3:07pm |
|
|
اشکان
کاربر فعال
|
در مورد حجم هر سه حجم بالای 1.5متر داشتن البته بعد از سرکه ، اینکه از کنار بار ردشده باشم بعد از حفاری آنتن زدم که ذرات روی خاکریز رو میزد یعنی باری وجود نداشته ،موقع حفاری هم به گفته ی استاد آریا بیشتر متمایل به جنوب حفاری شده .
|
پنج شنبه 14 شهریور1392 - 3:19pm |
|
|
|