انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 11:20am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 203 , 204 , 205 , 206 , 207 , 208 , 209 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
آواتار کاربر

اشکان نوشته است:
در مورد حجم هر سه حجم بالای 1.5متر داشتن البته بعد از سرکه ، اینکه از کنار بار ردشده باشم بعد از حفاری آنتن زدم که ذرات روی خاکریز رو میزد یعنی باری وجود نداشته :D ،موقع حفاری هم به گفته ی استاد آریا بیشتر متمایل به جنوب حفاری شده .

ممنون اشکان جان-منم میخواستم بدونم این حجم بالای 1.5 که گرفتی از کجاش شروع به حفاری کردی و رفتی پایین که اشاره کردی بیشتر متمایل به جنوب طبق فرمایش استاد آریا :ymhug: -خودمم نقطه ی جنوب رو بر اساس تست هایی که انجام دادم معتبرتر از بقیه نقاط میدونم.

پنج شنبه 14 شهریور1392 - 3:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون حمزه جان شمام همينطور.منظورم طبقه تجربياتم هيچي درنيادم بايديه كاسه مس ديگه اونجادربيادش چون حركت انتن وبدمتراژدادن ومنطقه ام قلعه ست وبايدجواب بده

پنج شنبه 14 شهریور1392 - 3:32pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

دوستان اينكه ميگم نياز به تجربه و تمرين زياد داره.من الان هر جا ميرم وقتي ذرات باشه براحتي ميفهمم.حالا چطوري؟دوستان در زمان حجم گيري من با آنتن كه حركت مي كنم اولين جا رو كه قيچي كردن شروع ميشه به ازاي هر 10سانت كه ميرم جلو به آنتن ها دقت مي كنم و خيلي خيلي كند حركت مي كنم اگه آنتن ها يكم بخواد باز بشه بي خيال مي شم و اگه آنتن ها در حال قيچي كردن بطرف من بيان ادامه ميدم.شما فكر كنيد جاي كه حجم زياد ميده ذرات احتمال زياد وجود داره و بصورت پراكنده هستش پس با اين نكته آنتن قصد باز و بسته شدن بصورت ضعيف رو داره كه با يكم تجربه ي زياد و دقت زياد خيلي راحت ميشه تشخيص داد.اين مهمترين و با ارزش ترين تجربه اي هست كه من اون رو با تمرينات زياد و تست هاي عجيب و غريب بدست آوردم.تو اين تست هاي عجيب و غريبم به اين نكته هم دست پيدا كردم كه ميشه از طريق عمق يابي هم به وجود بار واقعي پي برد كه بعدا براتون توضيح ميدم.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

پنج شنبه 14 شهریور1392 - 3:42pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

ali7777 نوشته است:
ممنون حمزه جان شمام همينطور.منظورم طبقه تجربياتم هيچي درنيادم بايديه كاسه مس ديگه اونجادربيادش چون حركت انتن وبدمتراژدادن ومنطقه ام قلعه ست وبايدجواب بده

علي جان با اين نوع افكار به خودت فشار رو تحميل نكن.تو لياقتشو داري پس شك نكن كه موفق ميشي.علي جان ردياب رو كه روشن كردي بدون كوچك ترين وقفه آنتن بزن ببين آنتن جا رو نشون ميده يا نه.اين بد متراژ دادن هم خيلي خوبه چون خودم چند جاي خوب تجربه اش رو دارم.موفق باشي

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

پنج شنبه 14 شهریور1392 - 3:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

به اميده خداديگه ممنونم.شمالياقتشوداري وروحيه پشتكاريه زيادوايشالاموفق شي هرچه زودتروخوشحالمون كني

پنج شنبه 14 شهریور1392 - 4:12pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

ali7777 نوشته است:
به اميده خداديگه ممنونم.شمالياقتشوداري وروحيه پشتكاريه زيادوايشالاموفق شي هرچه زودتروخوشحالمون كني

مرسي علي جان.ايشالله.... :YMPRAY: :YMPRAY: :YMPRAY:

پنج شنبه 14 شهریور1392 - 4:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمزه جان اين تجربه يه اخرتو1جورديگه ميگي؟من نفهميدم انتن هاروحركتشوكه ذرات وغيره ذراتو.ببخشيدا

پنج شنبه 14 شهریور1392 - 4:29pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

ali7777 نوشته است:
حمزه جان اين تجربه يه اخرتو1جورديگه ميگي؟من نفهميدم انتن هاروحركتشوكه ذرات وغيره ذراتو.ببخشيدا

در هنگام حجم گيري همينكه آنتن ها قيچي ميشن سرعت حركتم رو براي حجم گيري خيلي خيلي كم مي كنم و به انتن ها دقت مي كنم.براي چند ثانيه حين حركت اگه آنتن ها بخوان باز و دوباره برگردن اين ذرات و اگه در حين حركت قيچي به جاي باز شدن به قيچي شدن خود ادامه بدن و حتي بدون كوچكترين حركت تو حالت قيچي بمونن يعني بار.روش دوم=حين حجم گيري حركت و ايست كن و ببين آنتن ها مي خوان باز بشن بعد بسته يا تو حالت قيچي مي مونن.اميدوارم تونسته باشم موضوع رو كامل گفته باشم

پنج شنبه 14 شهریور1392 - 4:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اوكي ي ي گرفتم .اره داداش درسته اينجوريه.

پنج شنبه 14 شهریور1392 - 5:11pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

ali7777 نوشته است:
اوكي ي ي گرفتم .اره داداش درسته اينجوريه.

علي جان سعي كن از اين نكته اي كه گفتم حتما حتما استفاده كني.يه نكته ريز كه مي تونه كار رو تموم كنه...يادت هم باشه اگه جسمي اون زير باشه بخاطر وجود هاله عمق يابي در چهار حالت صبح ظهر و عصر و شب متفاوت خواهد بود البته نه زياد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!موفق باشي :-B :-B :-B

پنج شنبه 14 شهریور1392 - 5:16pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 203 , 204 , 205 , 206 , 207 , 208 , 209 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ali_anz68 و 122 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure