خب آقا مجتبی شما این اخبار خوب رو اول به خود من بگو من در طراحیم بفهمم چکار باید بکنم
ولی خازج از شوخی بسیار عالی بوده و الانم وسط طراحی تقویت کننده استرس گرفتم که دستگاه مبادا دچار خطا بشه. خیلی باید تست بگیرم تا مطمئن بشم. از نظر طراحی هم عرض کرده بودم سیستم فرکانسی با این دقت خودم تا حالا ندیدم
در مورد افزایش برد همون قضیه 5 برابر فعلا هست و فکر میکنم نهایت برد میتونه به 500 متر هم برسه. در اون صورت ولوم قدرت اگر بصورت مدرج مثلا 10 درجه داشته باشه هر درجه معادل حداکثر 50 متر برد خواهد بود!
بازم عرض میکنم دقت این دستگاه مثال زدنیه و شما اگر کمی اپراتور خوبی باشین حتی داخل منزل هم میتونین با دقت بین 10 الی 20 سانت نقطه دقیق شیء مخفی شده رو بدست بیارین!
درباره روش عمق گیری هم که آقا مجتبی اشاره کردن من با همین روش بازم با خطای 10 الی 20 سانت میتونم عمق رو حساب بکنم. البته این 10-20 سانت هم در واقع خطای دستگاه نیست!!! بلکه خطای مربوط به نحوه بدست گرفتن آنتن و خود دستهاست!
در جواب بینای عزیز هم عرض کنم خب اگر چند هدف در فواصل مختلف و جهات مختلف داشته باشین اصلا مشکلی نیست. چون هم با تغییر مسیر حرکت شما و هم استفاده از ولوم قدرت میتونین بین دو هدف تفکیک کنین. البته اگر جنسشون یک چیز باشه! اگر جنسشون فرق کنه که خب کار خیلی راحت هست.
در مورد سیستم تقویت کننده فقط این رو عرض کنم همه میان آمپلیفایر صوتی میذارن که دو ریال به درد نمیخوره!
چون خطا و نویز رو زیاد میکنه. ولی من بدنبال سیستم دیجیتالی تقویت امواج هستم که حتی شکل موج رو از اینی که هست هم دقیق تر بکنه!!! و این اصلا چیز مرسومی نیست و قطعات خاصی لازم داره ایشالا که مشکل تهیه قطعه هم نداریم. تنها اشکال این هست که مصرف باطری نسبت به حالت فعلی بین 1.5 تا 2 برابر بیشتر میشه که البته طبیعی هم هست و بنظر من کاملا ارزششو داره.
حالا این قضیه اسم هم اضافه شد به داستان! اجازه بدین ساخته بشه و تست بشه من این قول رو به شما میدم که مدل کارایی دستگاه خودش اسم رو به ما میگه!