نویسنده |
پیغام |
ali7777
کاربر حرفه ای
|
ايول داري ي ي ي ي پسر.اره من توچندشب زدم كه شبي سردترياگرمتريامهتابي وغيره مهتابي عمق هام قاطي شدومتراژم سخت ميداد.توچندروزه يه ديگه انجامش ميدم تجربياتشوميذارم خدمته شماها.
|
پنج شنبه 14 شهریور1392 - 5:29pm |
|
|
merlin
کاربر حرفه ای
|
در تست هایی که من انجام دادم عمق واقعی در هوای مرطوب وملایم به نسبت آب هوای گرم وخشک دقیق تر هست
|
پنج شنبه 14 شهریور1392 - 10:15pm |
|
|
مهدی6
کاربر حرفه ای
|
hamze2000 نوشته است: دوستان اينكه ميگم نياز به تجربه و تمرين زياد داره.من الان هر جا ميرم وقتي ذرات باشه براحتي ميفهمم.حالا چطوري؟دوستان در زمان حجم گيري من با آنتن كه حركت مي كنم اولين جا رو كه قيچي كردن شروع ميشه به ازاي هر 10سانت كه ميرم جلو به آنتن ها دقت مي كنم و خيلي خيلي كند حركت مي كنم اگه آنتن ها يكم بخواد باز بشه بي خيال مي شم و اگه آنتن ها در حال قيچي كردن بطرف من بيان ادامه ميدم.شما فكر كنيد جاي كه حجم زياد ميده ذرات احتمال زياد وجود داره و بصورت پراكنده هستش پس با اين نكته آنتن قصد باز و بسته شدن بصورت ضعيف رو داره كه با يكم تجربه ي زياد و دقت زياد خيلي راحت ميشه تشخيص داد.اين مهمترين و با ارزش ترين تجربه اي هست كه من اون رو با تمرينات زياد و تست هاي عجيب و غريب بدست آوردم.تو اين تست هاي عجيب و غريبم به اين نكته هم دست پيدا كردم كه ميشه از طريق عمق يابي هم به وجود بار واقعي پي برد كه بعدا براتون توضيح ميدم. سلام حمزه جان وقت بخیر خسته نباشید آیا اگه ما جایی رو با ردیاب زدیم و آنتنها با بازی کردن دست باز نشد میتونیم بگیم که بار وجود داره بعد در باره آنتنها شما فرمودید که آنتنها موقع قیچی به سمت خودتون میاد یعنی چی ؟ آیا این 10 ثانیه که گفته شده چقدر میتونه در شناخت هدف واقعی کاربرد داشته باشه
|
پنج شنبه 14 شهریور1392 - 10:32pm |
|
|
ilanji
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان با احترام میخوام تجربه ای رو براتون بگم که به امید خدا بسیار بهش دلگرمم و از دوستان میخوام کمی کمکم کنند و در بعضی نکات مشاوره بدند دوستان عزیز روز 5شنبه با یکی از دوستان راهی جایی شدیم که به عقیده ایشان یک منطقه بکر بود و بنده نیز بعد از مشاهده به این نتیجه رسیدم دوستان عزیز ما به یک روستای بسیار دورافتاده رفتیم که قسمت بسیار زیادی از مسیر رو راه خاکی بود و بسختی میشد رفت ولی بعد از اینکه رسیدیم منو به انه یکی از اهالی برد و ازم خواست که با ردیاب مثلا یک تست انجام دهمو آنها نیز از عملکرد ردیاب مطمئن شوند و با این کار میخواستند البته اطمینان حاصل کنند خلاصه بنده هم پذیرفتم و به یک جای دور از روستا رفتیم و ابتدا منطقه رو با وجود یک انگشتر طلا که برای تست همراهم بود کاوش کردم و مطمئن شدم هدفی قویتر از آن در منطقه نیست و سپس از آنها خواستم که انگشتر را دور از چشمان من در نقطه ای مخفی کنند و سپس شروع به کاوش کردم و با افتخار تونستم انگشتر رو کمتر از 10 دقیقه پیدا کنم و همه انگشت به دهان مونده بودند و خلاصه ردیاب کلی بنده رو سربلند کرد و بعد از آنکه مطمئن شدند راهی مکان موردنظر شدیم که غاری بود که دهانی به قطر نیم متر داشت و میبایست یک مسیر حدودا 25 تا 30 متری رو سینه خیز میرفتیم و بعد از اینکه وارد غار میشدیم به یک فضای بزرگ میرسیدیم که بنظر بی انتها بود دوستان عزیز وقتی که چراغ قوه ها رو روشن کردیم با صحنه های فوق العاده ای برخورد کردم که تا بحال ندیده بودم طاقدیس و ناودیسهای بزرگ که بسیار زیبا بودند و همه جای کف و دیواره ها پر بود از اثار زندگی و البته در هر سوراخی که نگاه میکردیم تکه های فلزی مثل تقریبا شاخ خیلی ظریف پیدا میکردیم که میگفتند برای مراسم دفن و خاکسپاری از آنها استفاده شده است و بعد ازینکه ردیاب رو روشن کردم و شروع به کاوش کردم از اول روی فرکانس گولد 1 و ولوم 10 یک مسیر رو دنبال کردم و بعد از حدود مسافتی شاید 500 متر یک نقطه رو قیچی کردم و بعد از قرار دادن سلکتور روی گزینه گلد 2 و ولوم روی نیم اقدام به حجم گیری کردم که حجمی به اندازه تقریبی 2ونیم در 2 و عمق یک و نیم متر بدست اومد دوستان عزیز چیزی که من رو بسیار متعجب کرد این بود که پسا از اینکه میخواستم از جهت مخالف مسیر اول و از فاصله ای حدود 20 متر کاوش کنم تا رسیدن به نقطه موردنظر ردیاب بارها قیچی کرد و بعد از بررسی تمام قسمتها و نقطه کردن چند نقطه دیگر با فرکانسهای مختلف نقره و برنز و حفره و طلا و آهن به این نتیجه رسیدم که شاید آنجا یک قبرستان باشد ولی پیش آنها چیزی بروز ندادم و با توجه به اینکه امکانات حفاری و خوراک و دیگر چیزهای مورد نیاز را با خود نیاورده بودیم و با این توجیح که اگر چیزی موجود بود دوباره با امکانات کامل باز میگردیم منطقه رو ترک کردیم و قرار بر این است که در یک روز دیگر جهت حفاری مراجعه کنیم ولی دوستان عزیز چیزی که بنده را خیلی متعجب کرده است نکاتی است که در زیز اشاره میکنم و امیدوارم دوستان عزیز راهنمایی کنند: 1- حجم تمام نقاطی که مشخص کردم تقریبا به یک اندازه و با یک عمق بود 2- نقاط با فاصله های متناسب از همدیگر بود و بنظر میرسید که از الگوی خاصی پیروی میکند 3- روی تمام نقاط تقریبا فرکانسهای مشابهی را میزد و تقریبا نقره و آهن پای ثابت تمام آنها بودند 4- روی فرکانس حفره حجم تمام حفره ها با اطمینان میتوانم بگویم که اختلاف جند سانت بیشتر نبود دوستان عزیز اگر هرکدام از شما تابحال با چنین مکانی روبرو شده است خواهش میکنم کمک کند و بنده را راهنمایی کند ضمنا تنها موضوعی که بنده را یکم نگران میکند این بود که با توجه به اینکه چندین بار نسبت به بردن وسایل حفاری تاکید کردم ولی هربار با مخالفت روبرو شدم و با این بهانه که اگر چیزی را نشان داد بعدا دوباره با هم بر میگردیم و حفاری میکنیم ولی الان چرا اینقدر بار خودمان را سنگین کنیم و با توجه به اینکه منطقه صعب العبور است و شاید اصلا چیزی هم نباشد بهتر است که بارمان کم باشد خلاصه دوستان عزیز قرار بر این است که در روزهای آینده دوستم به من خبر دهد و با هم برای حفاری برویم که اگر اینبار برویم به امید خدا با یک دوربین دیجیتال از تمام مراحل عکس خواهم گرفت و به دوستان نشان خواهم داد و از دوستان عزیز خواهش میکنم که اگر نکته ای به نظرتان میرسد حتما راهنمایی کنید سپاس
باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
|
شنبه 16 شهریور1392 - 6:36am |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
ممنون ilanjiجان حركت قيچي هاتوتوجه كن كه باقدرت وچسبندگي به سمته خودت بايدباشه به نظرم واون نقطه يي قوي كه ردياب گرفته ازراهه دوراونوكاركن .ايشالاموفق ميشي.
|
شنبه 16 شهریور1392 - 8:59am |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
خواهشاازاقاحميدميخام تو35واسه اين سيستمه حذفه خطايه فكري بكنندچون تو22حذفه خطاش به عينه اصلاحذفه خطايي روحذف نميكنه وداره هرچيزوميگيره اين اسمش حذفه خطانيست چون حساسيتي به فلزنشون نداده وبيشتربه ذرات بوده .باتشكر
|
شنبه 16 شهریور1392 - 9:15am |
|
|
hamze2000
استاد
|
مهدی6 نوشته است: hamze2000 نوشته است: دوستان اينكه ميگم نياز به تجربه و تمرين زياد داره.من الان هر جا ميرم وقتي ذرات باشه براحتي ميفهمم.حالا چطوري؟دوستان در زمان حجم گيري من با آنتن كه حركت مي كنم اولين جا رو كه قيچي كردن شروع ميشه به ازاي هر 10سانت كه ميرم جلو به آنتن ها دقت مي كنم و خيلي خيلي كند حركت مي كنم اگه آنتن ها يكم بخواد باز بشه بي خيال مي شم و اگه آنتن ها در حال قيچي كردن بطرف من بيان ادامه ميدم.شما فكر كنيد جاي كه حجم زياد ميده ذرات احتمال زياد وجود داره و بصورت پراكنده هستش پس با اين نكته آنتن قصد باز و بسته شدن بصورت ضعيف رو داره كه با يكم تجربه ي زياد و دقت زياد خيلي راحت ميشه تشخيص داد.اين مهمترين و با ارزش ترين تجربه اي هست كه من اون رو با تمرينات زياد و تست هاي عجيب و غريب بدست آوردم.تو اين تست هاي عجيب و غريبم به اين نكته هم دست پيدا كردم كه ميشه از طريق عمق يابي هم به وجود بار واقعي پي برد كه بعدا براتون توضيح ميدم. سلام حمزه جان وقت بخیر خسته نباشید آیا اگه ما جایی رو با ردیاب زدیم و آنتنها با بازی کردن دست باز نشد میتونیم بگیم که بار وجود داره بعد در باره آنتنها شما فرمودید که آنتنها موقع قیچی به سمت خودتون میاد یعنی چی ؟ آیا این 10 ثانیه که گفته شده چقدر میتونه در شناخت هدف واقعی کاربرد داشته باشه مهدي6 عزيز اينكه بار وجود داره يا نه بايد اپراتور بگه.بازي دادن آنتن ها جهت فهميدن ميزان قدرت قيچي شدن هستش.در هنگام عبور از روي بار واقعي آنتن ها هدف رو دنبال مي كنند و وقي از روي اون عبور مي كنند بعد از قيچي شدن آنتن ها از روي هم عبور مي كنند و با شكم شما برخورد مي كنند.دقت كنيد مي فهميد انتن ها قصد قفل شدن روي هدف رو پيدا كردن و اين نشان خوبي هستش.باز نشدن آنتن ها بعد از 10ثانيه فقط اين رو ميگه كه اگه باري هست تخليه نشده و يا مواد معدني زياد نيستش.../
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
شنبه 16 شهریور1392 - 9:42am |
|
|
hamze2000
استاد
|
ali7777 نوشته است: خواهشاازاقاحميدميخام تو35واسه اين سيستمه حذفه خطايه فكري بكنندچون تو22حذفه خطاش به عينه اصلاحذفه خطايي روحذف نميكنه وداره هرچيزوميگيره اين اسمش حذفه خطانيست چون حساسيتي به فلزنشون نداده وبيشتربه ذرات بوده .باتشكر مهندس جان كاملا من با علي موافقم.بعضي وقتا كه ردياب زياد كار مي كنه چنان ذرات رو با قدرت نشان ميده كه آدم رو نسبت به جا به شك مي ندازه.چيزي كه من به عينه ديدم بهترين كاركرد ردياب در5دقيقه اول هستش كه ميشه تو اين تايم بصورت درست در مورد هدف تصميم گرفت
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
شنبه 16 شهریور1392 - 9:45am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بله حمزه جان دیگه چند بار بگم در ردیاب جدید با سیستم کنترل وزن که ذرات معنی نداره! فقط خیلی مهم هست که با این اوصاف شما شروع ردیابیتون با تنظیم وزن کم نباشه! چون در اون صورت ابتدا ذرات تحریک میشن. حالا در مورد ردیاب جدید خواهشا در تاپیک خودش صحبت کنیم و اپراتوریش هم بعدا جای بحث زیاد داره. فعلا همین تکنیک های ردیاب قبلی جا بیفته بنظر من خیلی خوبه. دوستان یه فکری هم بحال موردی که ilanji عزیز توضیح دادن بکنین! بنظر من خیلی جالبه و میشه روش کار کرد. بخصوص اگر تصویر برداری بشه خیلی عالیه!
|
شنبه 16 شهریور1392 - 12:38pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
ilanji نوشته است: سلام دوستان با احترام میخوام تجربه ای رو براتون بگم که به امید خدا بسیار بهش دلگرمم و از دوستان میخوام کمی کمکم کنند و در بعضی نکات مشاوره بدند دوستان عزیز روز 5شنبه با یکی از دوستان راهی جایی شدیم که به عقیده ایشان یک منطقه بکر بود و بنده نیز بعد از مشاهده به این نتیجه رسیدم دوستان عزیز ما به یک روستای بسیار دورافتاده رفتیم که قسمت بسیار زیادی از مسیر رو راه خاکی بود و بسختی میشد رفت ولی بعد از اینکه رسیدیم منو به انه یکی از اهالی برد و ازم خواست که با ردیاب مثلا یک تست انجام دهمو آنها نیز از عملکرد ردیاب مطمئن شوند و با این کار میخواستند البته اطمینان حاصل کنند خلاصه بنده هم پذیرفتم و به یک جای دور از روستا رفتیم و ابتدا منطقه رو با وجود یک انگشتر طلا که برای تست همراهم بود کاوش کردم و مطمئن شدم هدفی قویتر از آن در منطقه نیست و سپس از آنها خواستم که انگشتر را دور از چشمان من در نقطه ای مخفی کنند و سپس شروع به کاوش کردم و با افتخار تونستم انگشتر رو کمتر از 10 دقیقه پیدا کنم و همه انگشت به دهان مونده بودند و خلاصه ردیاب کلی بنده رو سربلند کرد و بعد از آنکه مطمئن شدند راهی مکان موردنظر شدیم که غاری بود که دهانی به قطر نیم متر داشت و میبایست یک مسیر حدودا 25 تا 30 متری رو سینه خیز میرفتیم و بعد از اینکه وارد غار میشدیم به یک فضای بزرگ میرسیدیم که بنظر بی انتها بود دوستان عزیز وقتی که چراغ قوه ها رو روشن کردیم با صحنه های فوق العاده ای برخورد کردم که تا بحال ندیده بودم طاقدیس و ناودیسهای بزرگ که بسیار زیبا بودند و همه جای کف و دیواره ها پر بود از اثار زندگی و البته در هر سوراخی که نگاه میکردیم تکه های فلزی مثل تقریبا شاخ خیلی ظریف پیدا میکردیم که میگفتند برای مراسم دفن و خاکسپاری از آنها استفاده شده است و بعد ازینکه ردیاب رو روشن کردم و شروع به کاوش کردم از اول روی فرکانس گولد 1 و ولوم 10 یک مسیر رو دنبال کردم و بعد از حدود مسافتی شاید 500 متر یک نقطه رو قیچی کردم و بعد از قرار دادن سلکتور روی گزینه گلد 2 و ولوم روی نیم اقدام به حجم گیری کردم که حجمی به اندازه تقریبی 2ونیم در 2 و عمق یک و نیم متر بدست اومد دوستان عزیز چیزی که من رو بسیار متعجب کرد این بود که پسا از اینکه میخواستم از جهت مخالف مسیر اول و از فاصله ای حدود 20 متر کاوش کنم تا رسیدن به نقطه موردنظر ردیاب بارها قیچی کرد و بعد از بررسی تمام قسمتها و نقطه کردن چند نقطه دیگر با فرکانسهای مختلف نقره و برنز و حفره و طلا و آهن به این نتیجه رسیدم که شاید آنجا یک قبرستان باشد ولی پیش آنها چیزی بروز ندادم و با توجه به اینکه امکانات حفاری و خوراک و دیگر چیزهای مورد نیاز را با خود نیاورده بودیم و با این توجیح که اگر چیزی موجود بود دوباره با امکانات کامل باز میگردیم منطقه رو ترک کردیم و قرار بر این است که در یک روز دیگر جهت حفاری مراجعه کنیم ولی دوستان عزیز چیزی که بنده را خیلی متعجب کرده است نکاتی است که در زیز اشاره میکنم و امیدوارم دوستان عزیز راهنمایی کنند: 1- حجم تمام نقاطی که مشخص کردم تقریبا به یک اندازه و با یک عمق بود 2- نقاط با فاصله های متناسب از همدیگر بود و بنظر میرسید که از الگوی خاصی پیروی میکند 3- روی تمام نقاط تقریبا فرکانسهای مشابهی را میزد و تقریبا نقره و آهن پای ثابت تمام آنها بودند 4- روی فرکانس حفره حجم تمام حفره ها با اطمینان میتوانم بگویم که اختلاف جند سانت بیشتر نبود دوستان عزیز اگر هرکدام از شما تابحال با چنین مکانی روبرو شده است خواهش میکنم کمک کند و بنده را راهنمایی کند ضمنا تنها موضوعی که بنده را یکم نگران میکند این بود که با توجه به اینکه چندین بار نسبت به بردن وسایل حفاری تاکید کردم ولی هربار با مخالفت روبرو شدم و با این بهانه که اگر چیزی را نشان داد بعدا دوباره با هم بر میگردیم و حفاری میکنیم ولی الان چرا اینقدر بار خودمان را سنگین کنیم و با توجه به اینکه منطقه صعب العبور است و شاید اصلا چیزی هم نباشد بهتر است که بارمان کم باشد خلاصه دوستان عزیز قرار بر این است که در روزهای آینده دوستم به من خبر دهد و با هم برای حفاری برویم که اگر اینبار برویم به امید خدا با یک دوربین دیجیتال از تمام مراحل عکس خواهم گرفت و به دوستان نشان خواهم داد و از دوستان عزیز خواهش میکنم که اگر نکته ای به نظرتان میرسد حتما راهنمایی کنید سپاس دوست من سلام از اینکه ماشاا... دوستان دارن کم کم حرفه ای میشن خیلی خوشحالم ، و این موردی که شما برادر عزیزم فرمایش کردید اصولاً در این مکانهایی که از قدیم پناهگاه و محل زندگی بوده از نقطه زنهای پالسی باید استفاده کنید تا فلزات ریزی که در سطح خاک بوده رو پیدا کنید چون تمام اینها برای ردیاب یک نوع آلودگی در عملکرد صحیح ردیاب بوده ، حالا که ردیاب دراین مکان چندین جارو نقطه کرده ، ردیاب کارخودش رو کرده و به شما گفته این مکان دارای فلز میتونه باشه ؛ حالا شما باید برید سراق نقطه زنی که بزرگترین فلز رو برای شما پیدا کنه و شاید هدفهای ریز و درشت مختلفی در مکان پخش باشه که به راحتی با یک بوق فلزیاب نقطه زن میتونید محل دقیق فلز رو تشخیص و به راحتی حفاری کنید ، پس دفعه بعد با یک نقطه زن پالسی که تا 2.5 متر هم بزنه باید برید به محل و جستجو کنید ، درضمن ردیابها داخل مکانهایی مثل غارها ممکنه خوب عمل نکنن .
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 16 شهریور1392 - 1:57pm |
|
|
|