نویسنده |
پیغام |
hamze2000
استاد
|
ilanji عزيز اول از همه بهت خسته نباشيد ميگم.اول از همه سعي كن بدون جاي كه رفتي چه علاوم و نشانه هاي داره و يا از يكي كه ميدونه بپرس در مورد جات.دوم اينكه اين جاي شما شيب داره يا نه و سوم اينكه در مورد عمق و حجم هم چيزي نگفتي. ازت مي خوام در مورد فركانس طلا و مس زياد حساب نكني چون اگه قبرستان باشه به احتمال زياد بخاطر استخوان و خاك رس تشابه فركانس هستش.اما در مورد نقره بايد بگم جز فلزات نجيب در شيمي هستش و هاله قدرتمندي داره و اين يه نكته مهم هستش.تو فركانس نقره اگه امكانش هست عمق گيري كن و اگه بتوني يه بار صبح و يه بار ظهر عمق گيري كني و اگه عمق تا 15سانت باهم فرق كرد بايد بهت تبريك گفت.يادت باشه عمق گيري تو فركانس نقره بخاطر هاله يكم سخت هستش و اين مي تونه خوب باشه.تو 5دقيقه اول كار ردياب انتن ها رو ببين چطوري و با چه قدرتي واكنش ميدن و از محل 10متر فاصله بگير و ببين هر دو آنتن حركت دارن يا نه.عمق جاهاتو مشخص كن و ببين با هم چه اختلافي دارن اگه نزديك به هم بودن اينم خيلي خوبه.در حجم گيري سرعتت رو كم كن و حركت انتن ها رو دقيق رصد كن و ببين بعد از عبور از نقطه آنتن ها چه واكنشي دارن.موفق باشي
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
شنبه 16 شهریور1392 - 2:01pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
شنبه 16 شهریور1392 - 2:01pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
دوستاني كه جديد مي خوان با ردياب تمرين كنند بهترين تمرين اينكه يك فلز كه نقره يا مفرغ و يا فلز هفت جوش رو تو عمق 30سانت به پايين دفن كنند و با اون تمرينات مختلف رو انجام بدن.يه چيز جالب اينكه بعد از عبور از نقطه در فاصله 3متري(بستگي به حجم بار)آنتن ها جهت نشان دادن محل يه باره ديگه قيچي ميشن كه اين اتفاق زماني رخ ميده كه دقيقا پشت به جنس و در يك راستا قرار مي گيريد و علت اون هم اينكه آنتن مخالف و موافق دقيقا در وسط بار قرار مي گيره و هر دو آنتن قصد نشان دادن محل رو داره كه حالت قيچي دوباره رخ ميده.دوستان تازه كار اين نكات رو بخوبي تمرين كنند تا سريعتر با ردياب هماهنگ بشن.
|
شنبه 16 شهریور1392 - 6:22pm |
|
|
ilanji
کاربر حرفه ای
|
hamze2000 نوشته است: ilanji عزيز اول از همه بهت خسته نباشيد ميگم.اول از همه سعي كن بدون جاي كه رفتي چه علاوم و نشانه هاي داره و يا از يكي كه ميدونه بپرس در مورد جات.دوم اينكه اين جاي شما شيب داره يا نه و سوم اينكه در مورد عمق و حجم هم چيزي نگفتي. ازت مي خوام در مورد فركانس طلا و مس زياد حساب نكني چون اگه قبرستان باشه به احتمال زياد بخاطر استخوان و خاك رس تشابه فركانس هستش.اما در مورد نقره بايد بگم جز فلزات نجيب در شيمي هستش و هاله قدرتمندي داره و اين يه نكته مهم هستش.تو فركانس نقره اگه امكانش هست عمق گيري كن و اگه بتوني يه بار صبح و يه بار ظهر عمق گيري كني و اگه عمق تا 15سانت باهم فرق كرد بايد بهت تبريك گفت.يادت باشه عمق گيري تو فركانس نقره بخاطر هاله يكم سخت هستش و اين مي تونه خوب باشه.تو 5دقيقه اول كار ردياب انتن ها رو ببين چطوري و با چه قدرتي واكنش ميدن و از محل 10متر فاصله بگير و ببين هر دو آنتن حركت دارن يا نه.عمق جاهاتو مشخص كن و ببين با هم چه اختلافي دارن اگه نزديك به هم بودن اينم خيلي خوبه.در حجم گيري سرعتت رو كم كن و حركت انتن ها رو دقيق رصد كن و ببين بعد از عبور از نقطه آنتن ها چه واكنشي دارن.موفق باشي دوست عزیز من هم به شما خسته نباشید میگم عزیز توصیه میکنم اگه قراره به عنوان یک استاد در این انجمن فعالیت کنید بهتره حداقل قبل از اینکه پاسخی به یک پست بدید اون رو بخونید که مبادا کسی از پاسخ شما رنجیده خاطر بشه و فکر کنه تمام مسائل این انجمن نیز همینجور سرسری و بدون درک مطلب مورد نظر بوده سپاس
باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
|
شنبه 16 شهریور1392 - 10:07pm |
|
|
ilanji
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز آقا مهدی از اینکه مطلب بنده رو مطالعه فرمودید بسیار سپاسگزارم ولی باید مطلبی رو عنوان کنم که متاسفانه بنده شرایط استفاده از نقطه زن رو ندارم و همینجور مکان مرد نظر به قدری بکر و دست نخورده است که شک ندارم اگر بدون استفاده از هیچ دستگاهی هم درون اون برید قطعا دست خالی بر نخواهید گشت و با توجه به اینکه چندین نقطه رو در یک زمان کم و با اطمینان مشخص کردم امیدم نیز بیشتر گشته ولی چیزی که نگرانم کرده الان فقط اینه که بعد از اینکه قضیه را برای چند نفر از نزدیکان تعریف کردم گفتند که بنده میبایست تا انجام حفاری اونجا میموندم و نباید بیخیال اونجارو ترک میکردم و این مطلب کمی از لحاظ روحی اذیتم میکند سپاس
باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
|
شنبه 16 شهریور1392 - 10:16pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
داداش بروتاتهش موفقيت تواينكاراكمي ريسك وخطرم داره ديگه .ايشالاموفق ميشي
|
شنبه 16 شهریور1392 - 10:25pm |
|
|
ilanji
کاربر حرفه ای
|
ali7777 نوشته است: داداش بروتاتهش موفقيت تواينكاراكمي ريسك وخطرم داره ديگه .ايشالاموفق ميشي مرسی داشی متاسفانه تمام افراد مانند ما فکر نمیکنند و حاضر نیستند هیچ خیری را با دیگری که شاید حتی سزاوارتر از او باشد قسمت کنند و من این مطلب را به عین مشاهده نموده ام و امیدوارم هیچوقت خودم نیز دچار همچین احساس پستی نشوم و شک ندارم که اگر طینت انسان پاک باشد خدواند نیز اورا یاری میکند و اگر نباشد هم به نحوی عواقبش را پس خواهد داد در هر صورت امیدوارم همه عاقبت به خیر شویم سپاس
|
شنبه 16 شهریور1392 - 11:31pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
ilanji نوشته است: ali7777 نوشته است: داداش بروتاتهش موفقيت تواينكاراكمي ريسك وخطرم داره ديگه .ايشالاموفق ميشي مرسی داشی متاسفانه تمام افراد مانند ما فکر نمیکنند و حاضر نیستند هیچ خیری را با دیگری که شاید حتی سزاوارتر از او باشد قسمت کنند و من این مطلب را به عین مشاهده نموده ام و امیدوارم هیچوقت خودم نیز دچار همچین احساس پستی نشوم و شک ندارم که اگر طینت انسان پاک باشد خدواند نیز اورا یاری میکند و اگر نباشد هم به نحوی عواقبش را پس خواهد داد در هر صورت امیدوارم همه عاقبت به خیر شویم سپاس دوست خوبم اول باید رفیق راهت رو خوب بشناسی بعد برید بیرون ، سعی کنید بیگدار به آب نزنید ! چون واقعاً همه دارن زجر و زحمت میکشن برای یادگیری و اپراتوری خوب و حذف ذرات و غیره .... حالا شما خیلی راحت و با نیت پاک وقتی کسی رو نمی شناسی نباید برید به مکان اونها و دستگاه بزنید ، چون آدمهای نامرد و بی وجدان بلا نسبت دوستان گل این انجمن ، پیدا میشن که دل آدم رو میشکنن ، پس باید برای دل خودتون ارزش و احترام قائل باشید تا آسیب نبینید ؛ یک تجربه شخصی رو براتون بگم خوب دقت کنید : بنده به پیشنهاد یکی از دوستان صمیمی رفتم برای ردیاب زنی در یک مکان خیلی پرت و دور آفتاده ، بعد که رسیدیم دیدم چه آدمهای خطرناکی طرف مقابل هستند که مکان داشتن ! گفتم از این آدمها معلومه به من چیزی نمیماسه ، من هم خلاصه ردیابی کردم و یکجایی رو ولی نقاط 45 درجه رو بهشون نشون دادم و مطمئن بودم که ذرات بوده ، بهشون گفتم که اینجارو جواب داده و خوب هم جواب داده ! بعد که رفتیم یک ماه بعد دیدم خبری نشد به دوستم گفتم چرا اونها دیگه خبری ندادن برای کار کردن و غیره .. ، دوستم گفت دستگاه خوب جواب نمیده ! گفتم چرا ؟ که یکمرتبه یکی از اون آدمها پیداش شد و من هم حرف انداختم ؛ چون کم کم به نتیجه و مقصودم هم رسیدم چون متوجه شخصیت اونها شده بودم و ناگهان یارو گفت اونجا چیزی نیست و خیلی مصمم بود که درست میگه و دیگه به من برای تست مکانهای دیگه پیشنهاد ندادن ، من هم به هدفم رسیده بوده ، چون میدونستم اونها صبر کن نیستن و بدون هماهنگی حفاری میکنن ، و همینطور هم شد و من که مکان ذارت داشته رو به اونها نشون داده بوده و اونها هم حفاری کرده بودن و به کاهدون زده بودن و من از دستشون با این نقشه راحت شده بودم . این کارها لازمه بعضی جاها تا طرف مقابلت رو بشناسی . موف باشید
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 17 شهریور1392 - 9:35am |
|
|
hamze2000
استاد
|
نقل قول: دوست عزیز من هم به شما خسته نباشید میگم عزیز توصیه میکنم اگه قراره به عنوان یک استاد در این انجمن فعالیت کنید بهتره حداقل قبل از اینکه پاسخی به یک پست بدید اون رو بخونید که مبادا کسی از پاسخ شما رنجیده خاطر بشه و فکر کنه تمام مسائل این انجمن نیز همینجور سرسری و بدون درک مطلب مورد نظر بوده سپاس با سلام. ilanji عزيز ميشه بپرسم كه من چطوري جواب دادم كه باعث ناراحتي شما شده؟اين مطالبي كه خدمت شما عرض كردم حاصل شب ها و روزاي سختي هستش كه من در اختيار شما قرار دادم.واقعا براي خودم متاسف هستم كه شما اين مطالب رو سرسري معرفي مي كنيد.دوستان خيلي چيزها رو نميشه اينجا گفت ولي اين چيزي كه شما سرسري ميگيد عامل موفقيت من بوده.متاسفانه نمي تونم خيلي چيزها رو مطرح كنم ولي بنده به صراحت ميگم من با اين نكاتي كه خدمت شما عرض كردم به موفقيت رسيدم.مي خوام بپرسم كدام يك از دوستان اومده و با ردياب روي مدفوع حيوانات تست كرده و يا كدوم يك از دوستان اين ردياب رو تو آب و يا فلزات مختلف تست كرده.بنده 10بار مطلبم رو خوندم و متوجه نشدم كه اين مطالب رو كه با هزار زحمت بدست آوردم رو سرسري گفتم.دوست من كسي كه بتونه يك ظرف كوچيك سفالي رو از ميان خاك رس پيدا كنه و بيرون بياره مطمئن باش خيلي چيزا ياد گرفته و مي تونه خيلي كارا انجام بده و متاسفانه نميشه اون ها رو هم بيان كرد.دوست من وقتي ميام و جسارت مي كنم و به سوالات دوستان جواب ميدم مطمئن باشيد قدرت جواب دادن كامل رو دارم كه ميام و جواب ميدم.بنده ديگه به تايپ ها و سوالات شما جواب نميدم تا راحت تر باشيد.بنده اين مطالب سرسري رو با روزي4ساعت تمرين بدست آوردم و لذتش رو هم ديدم.اگه شما دنبال به به و چهچه هستيد مطمئن باشيد بنده بهتون نميگم اونجا بار داره يا نداره فقط بهتون ميگم كار هاي رو انجام بديد كه خيال تون راحت تر باشه و حفاري بي خود انجام نديد.براي همه آرزوي موفقيت مي كنم
|
یکشنبه 17 شهریور1392 - 9:49am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
دوستان سعی کنید راه گشای هم باشید و با هم دوست واقعی باشید ، چون ماها هستیم که به داد هم باید برسیم و داریم میرسیم ! و همه دارن به نوعی زحمت میکشند و بی منت تجربیاتشون رو ارائه میکنن ، آقا حمزه هم جز دوستان و عزیزان بسیار با ادب و متین این بخش بوده که خالصانه درحال کسب تجربه و راهنمایی دوستان بوده که بنده به نوبه خودم به ایشان احترام گذاشته و از زحمات ایشون تشکر میکنم ، دوستان از حرفهای هم ناراحت نشید و سعی کنیم همدیگه رو بهتر و بیشتر درک کنیم ... سپاسگذارم که رعایت می فرمائید برادران درضمن من پرسپولیسی هستم ولی رنگ آبی رو خیلی دوست دارم
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 17 شهریور1392 - 10:12am |
|
|
|