انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 9:12am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 30 , 31 , 32 , 33 , 34 , 35 , 36 ... 88  بعدی
 سئوال در مورد ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

رادیو؟؟؟؟؟ خب بهت بگن روشنش کن اف ام و بگیر بعدش میخوای چی کار کنی (-:

اب یاب؟؟؟ رو به فارسی بیاد رو صفحه یا اینگیلیسی؟؟؟

بلاخره باید در مورد ردیابی باشه چون اون 2 تا انتن برنجیشو باید توجیح کنه

خوب خودمون یه رادیو میزاریم توش :D
شوخی کردم راستش خودم هم به رادیو شک داشتم گفتم نظرتونو بگید.

یکشنبه 17 شهریور1392 - 8:45am
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام خدمت مدیران عزیز.مهندس حمید همان کلمه اب یاب بهتر میباشد چون تو بیابان باچند نفر باشید اگر برنامه ای پیش بیاید می خواهیم چاه عمیق بزنیم .با تشکر فراوان.

یکشنبه 17 شهریور1392 - 9:24am
استاد
استاد
آواتار کاربر

حميد جان همون آب ياب بهتره.ما كه تو شهر هاي مرزي هستيم به كنترل هواپيما هم گير ميدن بخاطر وسايل جاسوسي.همون آب ياب فكر كنم توجيح بهتري داره.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 17 شهریور1392 - 9:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام.اقا حمید همون اب یاب خوبه و اگه لطف کنید اولین فرکانسی که میاد بالا اب باشه و کامل نوشته شه.
دوستان همش به این فکر نکنید که یکی بیاد تو کوه بگه چیکار میکنی شاید تو ماشین پیدا کنن که اونوقت میگیم اب یابه.اگه هم تو کوه بود باید بدنمون خیلی اماده باشه

یکشنبه 17 شهریور1392 - 11:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

هوشی عزیز و استادحمید ممنونم از شما

یکشنبه 17 شهریور1392 - 12:53pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان. یه خاطره مرتبط به اسم دستگاه
راستش یه شب با ردیاب انجمن رفته بودیم یه کوهی که حفاظت شده بود داشتم آنتن میزدم که یه دفعه مامور محیط زیست با اسلحه اومد سمتمون گفت نصفه شب اینجا چی میخایین . اون چیه بستی به کمرت. نمیدونم یه دفعه چطور شد به سرم زد بگم این گیرنده سیگنال موبایله :D به ماموره گفتم این دستگاه هر جا موبایل آنتن نمیده کوچکترین سیگناله رو میگیره وآنتن میده. گفتم الانم دستگاه اشکال پیدا کرده اومدیم بالای کوه بهتر آنتن بده. ماموره هم باور کرد بیخیالمون شد :ymdevil:

یکشنبه 17 شهریور1392 - 12:59pm
کاربر فعال
کاربر فعال

dust نوشته است:
سلام دوستان. یه خاطره مرتبط به اسم دستگاه
راستش یه شب با ردیاب انجمن رفته بودیم یه کوهی که حفاظت شده بود داشتم آنتن میزدم که یه دفعه مامور محیط زیست با اسلحه اومد سمتمون گفت نصفه شب اینجا چی میخایین . اون چیه بستی به کمرت. نمیدونم یه دفعه چطور شد به سرم زد بگم این گیرنده سیگنال موبایله :D به ماموره گفتم این دستگاه هر جا موبایل آنتن نمیده کوچکترین سیگناله رو میگیره وآنتن میده. گفتم الانم دستگاه اشکال پیدا کرده اومدیم بالای کوه بهتر آنتن بده. ماموره هم باور کرد بیخیالمون شد :ymdevil:

اينم ايده خوبيه :-BD

یکشنبه 17 شهریور1392 - 7:23pm
مدیر کل
مدیر کل

خب اصلا چطوره که وقتی دستگاه در حالت عادی بالا میاد اولش هیچی ننویسه! اینجوری هر کی هر چی دلش خواست میتونه در مورد دستگاه بگه بخصوص با توجه به شرایط مختلفی که هر کسی ممکنه از ردیاب استفاده کنه.
ما که کلا اسم و سایت و مدل و همه چی رو حذف کردیم! کلا نوشته اول رو هم حذف کنیم سنگین تریم! =(( :D

یکشنبه 17 شهریور1392 - 7:36pm

حمید نوشته است:
خب اصلا چطوره که وقتی دستگاه در حالت عادی بالا میاد اولش هیچی ننویسه! اینجوری هر کی هر چی دلش خواست میتونه در مورد دستگاه بگه بخصوص با توجه به شرایط مختلفی که هر کسی ممکنه از ردیاب استفاده کنه.
ما که کلا اسم و سایت و مدل و همه چی رو حذف کردیم! کلا نوشته اول رو هم حذف کنیم سنگین تریم! =(( :D

به نظر حقیر شاید این دیگر تیر خلاص باشه، اینطوری دیگه همه خلاص میشن و از هر لحاظ هم شاید بهتر باشه.هر چند که نباید اینطوری میشد ولی متأسفانه چاره ای نیست.

یکشنبه 17 شهریور1392 - 8:58pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت مدیران محترم ودوستان. اقا مجتبی واقا حمید لطفا هرکلمه ای که امنیت دستگاه به خطر نمی اندازد وارد صفحه اول کنید به خاطر اینکه هر کدام از ماها شب خواب صفحه اول ردیاب ببینیم فردا اینجا مینویسیم .لطفا دوستان بگذارید مهندسین عزیز وقتشان برای راه اندازی هر چه زودتر دستگاه بگذارند.با ارزوی سلامتی وموفقیت از درگاه خداوند برای مهندسین عزیز ودوستان خوبم.

یکشنبه 17 شهریور1392 - 9:08pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 30 , 31 , 32 , 33 , 34 , 35 , 36 ... 88  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 4 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure