نویسنده |
پیغام |
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان راستش نمیدونم چرا بعضی وقتها جو انجمن بهم میخوره ولی لطفا همه شکیبا باشید تا خدایی ناکرده موجب دلشکستگی هم نشین. راستی حمزه جان یه سوال: حدود 1 هفته پیش 2 قطعه مس (گپسول خشک کن یخچال) رو توی باغ توی 20 سانتی چال کردم که البته همونروز طرفای غروب بود اصلا آنتنها بهش واکنش نداشتن. بعد از یک هفته دوباره رفتم امتحانش کردم بازم آنتنها نگرفتنش. ممکنه راهنمایی کنین؟ ضمنا قرار بود زحمت آموزش تصویری رو بکشین؟؟؟؟ یاعلی
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
یکشنبه 17 شهریور1392 - 10:25am |
|
|
hamze2000
استاد
|
مهدی نوشته است: دوستان سعی کنید راه گشای هم باشید و با هم دوست واقعی باشید ، چون ماها هستیم که به داد هم باید برسیم و داریم میرسیم ! و همه دارن به نوعی زحمت میکشند و بی منت تجربیاتشون رو ارائه میکنن ، آقا حمزه هم جز دوستان و عزیزان بسیار با ادب و متین این بخش بوده که خالصانه درحال کسب تجربه و راهنمایی دوستان بوده که بنده به نوبه خودم به ایشان احترام گذاشته و از زحمات ایشون تشکر میکنم ، دوستان از حرفهای هم ناراحت نشید و سعی کنیم همدیگه رو بهتر و بیشتر درک کنیم ... سپاسگذارم که رعایت می فرمائید برادران درضمن من پرسپولیسی هستم ولی رنگ آبی رو خیلی دوست دارم جناب مهدي از لطف شما خيلي ممنون هستم و شما رو يكي از الگو هاي خودم ميدونم و براتون آرزوي موفقيت تو همه مراحل زندگي مي كنم.مهدي جان باور كنيد بنده 10بار مطلبم رو خوندم و فكر نكنم اون ها رو سرسري بيان كرده باشم.باز هم از دوستان مي خوام اون رو بخونن و ببينن بنده چه اشتباهي كردم كه اومدم بهترين تجربياتم رو گفتم؟
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
یکشنبه 17 شهریور1392 - 11:04am |
|
|
hamze2000
استاد
|
bina نوشته است: سلام دوستان راستش نمیدونم چرا بعضی وقتها جو انجمن بهم میخوره ولی لطفا همه شکیبا باشید تا خدایی ناکرده موجب دلشکستگی هم نشین. راستی حمزه جان یه سوال: حدود 1 هفته پیش 2 قطعه مس (گپسول خشک کن یخچال) رو توی باغ توی 20 سانتی چال کردم که البته همونروز طرفای غروب بود اصلا آنتنها بهش واکنش نداشتن. بعد از یک هفته دوباره رفتم امتحانش کردم بازم آنتنها نگرفتنش. ممکنه راهنمایی کنین؟ ضمنا قرار بود زحمت آموزش تصویری رو بکشین؟؟؟؟ یاعلی سلام خدمت شما دوست عزيز تا جاي كه من خبر دارم فلزاتي مثل مس و نقره تو شيمي لقب فلزات نجيب رو دارن.جالب اينكه اين فلزات اگه در مواجه با سرماي زياد قرار بگيرن تبديل به يه نوع ابر رسانا ميشن كه قدرت بسيار زيادي پيدا مي كنند.شايد اين عامل باعث شده تا ردياب شما به اين توع مس واكنش نشون نده و يا شايد هم مشكل از ردياب شما باشه.در مورد اموزش تصويري هم باور كنيد بقدري دل سرد شدم از اين دوستان كه انگيزه اي در موردش ندارم
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
یکشنبه 17 شهریور1392 - 11:16am |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
امروز یه جا رفتیم تو کوه که ابراه طبیعی بود واسه وقتی که بارون میاد.یه سنگ خیلی بزرگ بود داخل ابراه و بالای سنگ یه جای تخت بود .ردیاب اونجارو گرفت و فقط رو طلا زد .مس و حفره نزد.به نظر من که تشابه فرکانسی بود.نظر دوستان چیه.البته اینو بگم که 50متر بالاتر یک نشانه وجود داشت که دستگاه از اونجا این محل رو دنبال کرد
|
یکشنبه 17 شهریور1392 - 11:29am |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
حمزه جان در مورد پست ایلانجی ایشون هم حجم رو گفتن هم عمق رو و شما در پستتون گفتید که در این مورد توضیحی نداده
|
یکشنبه 17 شهریور1392 - 11:36am |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
ilanji نوشته است: hamze2000 نوشته است: ilanji عزيز اول از همه بهت خسته نباشيد ميگم.اول از همه سعي كن بدون جاي كه رفتي چه علاوم و نشانه هاي داره و يا از يكي كه ميدونه بپرس در مورد جات.دوم اينكه اين جاي شما شيب داره يا نه و سوم اينكه در مورد عمق و حجم هم چيزي نگفتي. ازت مي خوام در مورد فركانس طلا و مس زياد حساب نكني چون اگه قبرستان باشه به احتمال زياد بخاطر استخوان و خاك رس تشابه فركانس هستش.اما در مورد نقره بايد بگم جز فلزات نجيب در شيمي هستش و هاله قدرتمندي داره و اين يه نكته مهم هستش.تو فركانس نقره اگه امكانش هست عمق گيري كن و اگه بتوني يه بار صبح و يه بار ظهر عمق گيري كني و اگه عمق تا 15سانت باهم فرق كرد بايد بهت تبريك گفت.يادت باشه عمق گيري تو فركانس نقره بخاطر هاله يكم سخت هستش و اين مي تونه خوب باشه.تو 5دقيقه اول كار ردياب انتن ها رو ببين چطوري و با چه قدرتي واكنش ميدن و از محل 10متر فاصله بگير و ببين هر دو آنتن حركت دارن يا نه.عمق جاهاتو مشخص كن و ببين با هم چه اختلافي دارن اگه نزديك به هم بودن اينم خيلي خوبه.در حجم گيري سرعتت رو كم كن و حركت انتن ها رو دقيق رصد كن و ببين بعد از عبور از نقطه آنتن ها چه واكنشي دارن.موفق باشي دوست عزیز من هم به شما خسته نباشید میگم عزیز توصیه میکنم اگه قراره به عنوان یک استاد در این انجمن فعالیت کنید بهتره حداقل قبل از اینکه پاسخی به یک پست بدید اون رو بخونید که مبادا کسی از پاسخ شما رنجیده خاطر بشه و فکر کنه تمام مسائل این انجمن نیز همینجور سرسری و بدون درک مطلب مورد نظر بوده سپاس با سلام وخسته نباشید خدمت همه دوستان جناب ایلانج به عنوان یه عضو کوچیک این انجمن از شما خواهش می کنم به تجربیات دیگران به خصوص حمزه عزیز احترام بگزارید ایشون یک شخص فعال وبا پشتکار هستند و حاصل تجربیات خودشونو برای پیش برد این علم در اختیار ما می زارن من به شخصه از ایشون تشکر می کنم و ازشون می خوام به راهشون ادامه بدن .با تشکر
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
یکشنبه 17 شهریور1392 - 11:41am |
|
|
hamze2000
استاد
|
saeeed60h نوشته است: حمزه جان در مورد پست ایلانجی ایشون هم حجم رو گفتن هم عمق رو و شما در پستتون گفتید که در این مورد توضیحی نداده منظور بنده اعداد حجم و عمق بوده دوست من.كه حجم چقدر بوده و عمقش چقدر در اومده.مهم نيستش ديگه
|
یکشنبه 17 شهریور1392 - 12:03pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
saeeed60h نوشته است: امروز یه جا رفتیم تو کوه که ابراه طبیعی بود واسه وقتی که بارون میاد.یه سنگ خیلی بزرگ بود داخل ابراه و بالای سنگ یه جای تخت بود .ردیاب اونجارو گرفت و فقط رو طلا زد .مس و حفره نزد.به نظر من که تشابه فرکانسی بود.نظر دوستان چیه.البته اینو بگم که 50متر بالاتر یک نشانه وجود داشت که دستگاه از اونجا این محل رو دنبال کرد دوست من خسته نباشي.اين كه حفره رو نزده احتمال اينكه چيزي نباشه رو بالا ميبره.بهتره در مورد اين نشان از دوستاني كه استاد علائم شناسي هستن هم راهنماي بگيريد تا با اعتماد و علم بهتري پيش بريد.موفق باشي
|
یکشنبه 17 شهریور1392 - 12:06pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
hamze2000 نوشته است: saeeed60h نوشته است: حمزه جان در مورد پست ایلانجی ایشون هم حجم رو گفتن هم عمق رو و شما در پستتون گفتید که در این مورد توضیحی نداده منظور بنده اعداد حجم و عمق بوده دوست من.كه حجم چقدر بوده و عمقش چقدر در اومده.مهم نيستش ديگه حجم رو دو در دو و عمق رو یک و نیم متر گفتن
|
یکشنبه 17 شهریور1392 - 12:30pm |
|
|
merlin
کاربر حرفه ای
|
hamze2000 نوشته است: دوستاني كه جديد مي خوان با ردياب تمرين كنند بهترين تمرين اينكه يك فلز كه نقره يا مفرغ و يا فلز هفت جوش رو تو عمق 30سانت به پايين دفن كنند و با اون تمرينات مختلف رو انجام بدن.يه چيز جالب اينكه بعد از عبور از نقطه در فاصله 3متري(بستگي به حجم بار)آنتن ها جهت نشان دادن محل يه باره ديگه قيچي ميشن كه اين اتفاق زماني رخ ميده كه دقيقا پشت به جنس و در يك راستا قرار مي گيريد و علت اون هم اينكه آنتن مخالف و موافق دقيقا در وسط بار قرار مي گيره و هر دو آنتن قصد نشان دادن محل رو داره كه حالت قيچي دوباره رخ ميده.دوستان تازه كار اين نكات رو بخوبي تمرين كنند تا سريعتر با ردياب هماهنگ بشن. حمزه عزیز ازتجربیات ارزشمندی که در اختیار دوستان قرار میدید ممنونم در این مورد که وقتی پشت شما به طرف جنسه در فاصله سه متری قیچی میکنه با شما موافق نیستم وقتی که پشت به جنس باشی باید آنتنها به طرفین باز بشن وبه طرف پشت سر شما حرکت کنن
|
یکشنبه 17 شهریور1392 - 1:03pm |
|
|
|