انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 7:29am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 207 , 208 , 209 , 210 , 211 , 212 , 213 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

merlin نوشته است:
hamze2000 نوشته است:
دوستاني كه جديد مي خوان با ردياب تمرين كنند بهترين تمرين اينكه يك فلز كه نقره يا مفرغ و يا فلز هفت جوش رو تو عمق 30سانت به پايين دفن كنند و با اون تمرينات مختلف رو انجام بدن.يه چيز جالب اينكه بعد از عبور از نقطه در فاصله 3متري(بستگي به حجم بار)آنتن ها جهت نشان دادن محل يه باره ديگه قيچي ميشن كه اين اتفاق زماني رخ ميده كه دقيقا پشت به جنس و در يك راستا قرار مي گيريد و علت اون هم اينكه آنتن مخالف و موافق دقيقا در وسط بار قرار مي گيره و هر دو آنتن قصد نشان دادن محل رو داره كه حالت قيچي دوباره رخ ميده.دوستان تازه كار اين نكات رو بخوبي تمرين كنند تا سريعتر با ردياب هماهنگ بشن.

حمزه عزیز ازتجربیات ارزشمندی که در اختیار دوستان قرار میدید ممنونم

در این مورد که وقتی پشت شما به طرف جنسه در فاصله سه متری قیچی میکنه با شما موافق نیستم
وقتی که پشت به جنس باشی باید آنتنها به طرفین باز بشن وبه طرف پشت سر شما حرکت کنن

مرلين عزيز يه بار هم كه شده تست كنيد تا براتون مشخص بشه.ايني كه گفتيد رو من با ردياب هاي خوراكي ديدم و تو ردياب خودمون هم عمل قيچي شدن در پشت هدف طوري كه هدف در راستاي وسط دوتا آنتن قرار بگيره قيچي ميشه

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 17 شهریور1392 - 1:36pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

اصلا يادم رفت تجربه ديشبم رو براتون بگم
به درخواست يكي از دوستان كه ادعا مي كرد تو خونشون گنج هستش رفتم روستا و خونه اش.تا حالا تجربه كار تو محيط خونه بصورت حرفه اي اونم با ردياب رو نداشتم.طرف مي گفت قبلا هم يه نقطه زن آورده كه اونجا زده و چون اون موقع باباش زنده بود نميزاشت حفاري كنه.ردياب رو با ولوم نيم و حالت بيسيم روشن كردم كه آنتن مخالف جا رو نشونم داد ولي آنتن دوم اصلا حركتي نداشت.فهميدم كه هدفم طلا نيستش.رو آهن كه زدم (فهميده بودم يا تشابه هستش و يا اكسيد آهن)ردياب بعد از كلي اين ور و اونور زدن سر جا قيچي كرد اونم با قدرت بيشتر نسبت به طلا و هر دو آنتن هم حركت داشت.به دوستم گفتم كه اون يه آهن اكسيد شده هستش.اون بازم اصرار كرد كه دوباره كار كنم.گذاشتم رو حفره با ولوم نيم و بيسيم.همين كه ردياب قيچي شد بصورت مستطيل دور محل چرخيدم و وقتي كه باز و بسته شدن و واكنش آنتن ها رو ديدم فهميدم كه حفره مستطيلي نيستش پس دوباره دور هدف بصورت دايره وار چرخيدم و با توجه به حركت انتن ها فهميدم حفره دايره شكل هستش.به دوستم گفتم كه اينجا تنور بوده.پسره كف كرده بود.بهش گفتم كه عمق يك متر 20سانت و اگه مطمئن نيست شروع كنه به كندن.اقا هم شروع كرد و بعد از يك ساعت هم تنور اومد بيرون و هم اون اهن زنگ زده.................البته پوسته تخم مرغ هم اومد بيرون كه فكر كنم قديما براي ساخت ديواره تنور ازش استفاده ميشد..........

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 17 شهریور1392 - 1:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ايول داداش حمزه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه

یکشنبه 17 شهریور1392 - 1:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمزه جان واسه نقطه زدن ايستاده انتن ميزني ياتوحركت وعمقم بگوتوتنورگرفتن كه چطوري زدي ؟هم مروري بشه هم رفعه اشكالات.ممنون

یکشنبه 17 شهریور1392 - 1:56pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

ali7777 نوشته است:
ايول داداش حمزه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه

ما اينيم :-w

یکشنبه 17 شهریور1392 - 1:57pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

ali7777 نوشته است:
حمزه جان واسه نقطه زدن ايستاده انتن ميزني ياتوحركت وعمقم بگوتوتنورگرفتن كه چطوري زدي ؟هم مروري بشه هم رفعه اشكالات.ممنون

علي جان اول با ذره ذره جلو و عقب رفتن نقطه رو پيدا مي كنم و براي عمق گيري هم از چهار جهت وسط هدف شروع مي كنم به عقب رفتن و عمق به دست اومده تو اين چهار جهت عقب رفتن رو باهم مقايسه مي كنم تا به واقعي بودن هدف پي ببرم.تو جلو و عقب رفتن هم ميلي متري و با دقت آنتن ها رو نگاه ميكنم و تا ببينم كجا انتن ها بيشترين قدرت و چسبندگي رو داره . :-*
تو تنور هم يه بار بصورت مستطيلي دور هدف چرخيدم كه ديدم تو اضلاع ردياب خيلي ضعيف هستش پس فهميدم مستطيلي نيست و وقتي دايره وار چرخيدم ديدم انتن ها قدرتش همه جا ثابته و فهميدم تنوره...

یکشنبه 17 شهریور1392 - 2:04pm

عرض سلام خدمت همه دوستان
این انجمن ازلحاظ مادی، انجمن فقیر و فقرا ولی از لحاظ علم و ادب و فضل و معنویت سرشار از گنجینه های گهرباریست؛ مدیریت و زحمات صادقانه و مهربانانه آقا مجتبای عزیز،پشتیبانی و راهنماییهای متین علمی و فنی آقا حمید بزرگوار،دلسوزیها و رو شنگریهای عزیزمان آقا مهدی،تجربیات بسیار ارزشمند استاد سفر کرده آقا آریای بزرگ،فداکاری و پشتکاری ستودنی و تجربیات گرانبهای آقا حمزه ی ارجمند،صبوری علی آقای گل، تجربیات و نقدهای ایلانچی دوست داشتنی، هوشیاری و استقامت آقا هوشی گرامی وسایر دوستان و سروران گرامی ،همراه با صفا و صمیمیت کم نظیر باعث شده که عضویت در این انجمن باعث افتخار و مایه مباهات بنده گردد.چنین انجمنی شایسته قدردانیست و با تمام وجود باید قدر چنین دوستانی را دانست دوستانیکه برای رسیدن به اهداف عالیه انسانی و خداپسندانه با صداقت و صمیمیت دست همدیگر را گرفته، معایب همدیگر را برطرف کرده و محاسن همدیگر را تقویت میکنند تا ضمن رسیدن به هدف و رفع موانع مادی خود، دست نیازمندان و مظلومین را هم بگیرند
.

یکشنبه 17 شهریور1392 - 4:41pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

mesbahعزيز ورود و عضويت شما رو به اين سايت تبريك ميگم و اميدوارم از اعضاي كوشاي اين سايت باشيد. (*) (*) (*)

یکشنبه 17 شهریور1392 - 5:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mesbah[جان خوش اومدي به منزل فقيرفقرا.ايشالابتونيم همياره يكديگه باشيم.بچه هاالان ازجايي ميام كه هدفه واقعي بودش ولي من 800متربالاترازاين هدف تويه يه دره 1درخت توت بودش وواسم مشكوك رفتم كه يه ردياب بكشم وبيام ولي روگلد1ولووم 5 ازاين همه فاصله ارام ارام ميرفت رواون هدفه واقعي كه همون قلعه ست كه قبلارفته بودم واستون گذاشتم.ايشالافرداشباون جاموكه پيداكرده بودم اتفاقي حفاري انجام ميدم وامشبم دوباره ميرم نكته هايي كه حمزه جان عرض كردسره نقطه زني بيشترروش كنم به اميده خدا

یکشنبه 17 شهریور1392 - 7:05pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

ali7777 نوشته است:
mesbah[جان خوش اومدي به منزل فقيرفقرا.ايشالابتونيم همياره يكديگه باشيم.بچه هاالان ازجايي ميام كه هدفه واقعي بودش ولي من 800متربالاترازاين هدف تويه يه دره 1درخت توت بودش وواسم مشكوك رفتم كه يه ردياب بكشم وبيام ولي روگلد1ولووم 5 ازاين همه فاصله ارام ارام ميرفت رواون هدفه واقعي كه همون قلعه ست كه قبلارفته بودم واستون گذاشتم.ايشالافرداشباون جاموكه پيداكرده بودم اتفاقي حفاري انجام ميدم وامشبم دوباره ميرم نكته هايي كه حمزه جان عرض كردسره نقطه زني بيشترروش كنم به اميده خدا

علي جان ايشالله موفق ميشي و شيره شير برمي گردي.راستش كليد الان تو دست خودته يعني جا.حالا با مهارتت بايد مشخص كني كه بار هستش يا نه كه من ميگم هستش ايشاالله....سعي كن تك تك حركت انتن رو درك كني و تمركزت به حركت انتن ها باشه و ببين آنتن ها قفل ميشن يا نه.همين كه ردياب رو روشن كردي شروع بكار كن و يادت باشه اين يه مسابقه بين تو و زمانه.هر چقدر ردياب بيشتر روشن باشه گردن اين ذرات گلفت تر ميشه و اين تو رو منحرف مي كنه.برات آرزوي موفقيت مي كنم.منم امشب ميرم براي تست هاي ديگه.مي خوام هفت جوش رو چال كنم و روي محل آب و نفت بريزم ببينم انتن ها چه واكنشي ميدن.حسابي براي پيدا كردن اين نفت به اين ور و اون ور زدم تا تونستم پيداش كنم.براي همه مخصوصا علي آرزوي موفقيت مي كنم.امشب هم مثل شباي ديگه نيستم تا فردا.... :D :D :D

یکشنبه 17 شهریور1392 - 7:22pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 207 , 208 , 209 , 210 , 211 , 212 , 213 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 154 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure