انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 6:54am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 208 , 209 , 210 , 211 , 212 , 213 , 214 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام يه جواب سريع ميخوام حجمي حدود 8 متر در 8متر براي حفاري بايد كجارو حفاري رد دقيقا

یکشنبه 17 شهریور1392 - 7:32pm
مدیر کل
مدیر کل

سعید جان خسته نباشی. حجم 8 در 8 متر خیلی زیاد و تا حدودی غیر متعارف هست! اگر امکان تست سرکه رو ندارین سعی کنین حجم رو دقیق تر در بیارین. اگر هدف طلا باشه گلد2 بدلیل حساسیت کمی کمتر به ذرات برای حجم گیری و عمق گیری مناسب تر هست. ولوم رو هم سعی کنین زیر 1 قرار بدین. در نهایت حجم شما هر چقدر بود باید دقیقا مرکزش رو در نظر بگیرین. ضمن اینکه اگر حجم در این حد در بیاد ؛ عمق لازم برای حفاری هم میتونه حداقل تا 2 متر بیشتر از عمقی که اندازه میگیرین باشه!

یکشنبه 17 شهریور1392 - 7:43pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
سعید جان خسته نباشی. حجم 8 در 8 متر خیلی زیاد و تا حدودی غیر متعارف هست! اگر امکان تست سرکه رو ندارین سعی کنین حجم رو دقیق تر در بیارین. اگر هدف طلا باشه گلد2 بدلیل حساسیت کمی کمتر به ذرات برای حجم گیری و عمق گیری مناسب تر هست. ولوم رو هم سعی کنین زیر 1 قرار بدین. در نهایت حجم شما هر چقدر بود باید دقیقا مرکزش رو در نظر بگیرین. ضمن اینکه اگر حجم در این حد در بیاد ؛ عمق لازم برای حفاری هم میتونه حداقل تا 2 متر بیشتر از عمقی که اندازه میگیرین باشه!

یکشنبه 17 شهریور1392 - 7:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamze2000 نوشته است:
نقل قول:
دوست عزیز من هم به شما خسته نباشید میگم :-*
عزیز توصیه میکنم اگه قراره به عنوان یک استاد در این انجمن فعالیت کنید بهتره حداقل قبل از اینکه پاسخی به یک پست بدید اون رو بخونید که مبادا کسی از پاسخ شما رنجیده خاطر بشه و فکر کنه تمام مسائل این انجمن نیز همینجور سرسری و بدون درک مطلب مورد نظر بوده
سپاس

با سلام.
ilanji عزيز ميشه بپرسم كه من چطوري جواب دادم كه باعث ناراحتي شما شده؟اين مطالبي كه خدمت شما عرض كردم حاصل شب ها و روزاي سختي هستش كه من در اختيار شما قرار دادم.واقعا براي خودم متاسف هستم كه شما اين مطالب رو سرسري معرفي مي كنيد.دوستان خيلي چيزها رو نميشه اينجا گفت ولي اين چيزي كه شما سرسري ميگيد عامل موفقيت من بوده.متاسفانه نمي تونم خيلي چيزها رو مطرح كنم ولي بنده به صراحت ميگم من با اين نكاتي كه خدمت شما عرض كردم به موفقيت رسيدم.مي خوام بپرسم كدام يك از دوستان اومده و با ردياب روي مدفوع حيوانات تست كرده و يا كدوم يك از دوستان اين ردياب رو تو آب و يا فلزات مختلف تست كرده.بنده 10بار مطلبم رو خوندم و متوجه نشدم كه اين مطالب رو كه با هزار زحمت بدست آوردم رو سرسري گفتم.دوست من كسي كه بتونه يك ظرف كوچيك سفالي رو از ميان خاك رس پيدا كنه و بيرون بياره مطمئن باش خيلي چيزا ياد گرفته و مي تونه خيلي كارا انجام بده و متاسفانه نميشه اون ها رو هم بيان كرد.دوست من وقتي ميام و جسارت مي كنم و به سوالات دوستان جواب ميدم مطمئن باشيد قدرت جواب دادن كامل رو دارم كه ميام و جواب ميدم.بنده ديگه به تايپ ها و سوالات شما جواب نميدم تا راحت تر باشيد.بنده اين مطالب سرسري رو با روزي4ساعت تمرين بدست آوردم و لذتش رو هم ديدم.اگه شما دنبال به به و چهچه هستيد مطمئن باشيد بنده بهتون نميگم اونجا بار داره يا نداره فقط بهتون ميگم كار هاي رو انجام بديد كه خيال تون راحت تر باشه و حفاري بي خود انجام نديد.براي همه آرزوي موفقيت مي كنم

دوست عزیز بنده نه به دنبال به به و چه چه هستم و نه دنبال تعریف و تمجید و اگر پست بنده رو هم 10 بار به قول خودتون خونده باشبد همون اولش گفتم که در بعضی نکات راهنمایی میخوام
چیزی که منو ناراحت کرده اینه که شما بدون اینکه مطلب رو خونده باشید دارید میگید بینم منطقه شیب داره یا نه یا عنوان کردید که بنده در مورد حجم و عمق چیزی نگفتم حالا دو حالت داره یا واقعا پست بنده رو نخوندید و یا جوابتون مال کسی دیگه بوده و اشتباهی برای بنده فرستادید
حالا هم بهتره عوض اینکه بیاید با فونت قرمز شاخ و شونه بکشید یکم دقت خودتون رو ببرید بالا که به قول معروف اگه ما از شرق میپرسیم شما از غرب جواب ندید
بنده هم از تمام دوستان عذرخواهی میکنم که موجب رنجش خاطرتون شدم و همینجا هم این بحث رو مختومه اعلام میکنم
سپاس

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

یکشنبه 17 شهریور1392 - 9:04pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: tabriz
سلام و خسته نباشيد خدمت تلاشگران اين انجمن مخصوصا جناب حمزه .سوالي داشتم اينكه ايا شما با آهنربا هم تست كردين كه ايا ميشه با آهنربا حذف ذرات كرد يا نه؟تشكر

یکشنبه 17 شهریور1392 - 9:10pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ايلانجي عزيز شما اون موقع احتمال زياد خسته بوديد و خرده گرفتيد كه چرا پست شما با دقت خونده نشده .پيشنهاد بنده اينه كه اين انجمن عالي و دوستان زحمت كش رو قدر بدانيم و به خودمون مسلط باشيم و بيشتر توضيح بديم شايد اصلا يكي پستي رو ميخونه و كامل متوجه نميشه پس سعي كنيم اولا پست هامون كوتاه ومختصر باشه و دوم و حوصله داشته باشيم و به هم خرده نگيريم و برادرانه از تجارب هم استفاده كنيم. سوم هم يادم رفت :D قربون همگي :ymhug:

یکشنبه 17 شهریور1392 - 9:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

sahand نوشته است:
ايلانجي عزيز شما اون موقع احتمال زياد خسته بوديد و خرده گرفتيد كه چرا پست شما با دقت خونده نشده .پيشنهاد بنده اينه كه اين انجمن عالي و دوستان زحمت كش رو قدر بدانيم و به خودمون مسلط باشيم و بيشتر توضيح بديم شايد اصلا يكي پستي رو ميخونه و كامل متوجه نميشه پس سعي كنيم اولا پست هامون كوتاه ومختصر باشه و دوم و حوصله داشته باشيم و به هم خرده نگيريم و برادرانه از تجارب هم استفاده كنيم. سوم هم يادم رفت :D قربون همگي :ymhug:

دوست عزیز بنده هم به نوبه خودم از تمام دوستان و اساتیدی که بی منت و شبانه روز دارن توی انجمن زحمت میکشند قدردانی میکنم و باز هم تاکید میکنم که اگر هم بحثی اینجا عنوان میشه از روی کینه و دشمنی نیست و نباید از روی غرض پاسخی داده بشه و امیدوارم همه با هم و با کمک هم بتونیم موفق باشیم
سپاس

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

یکشنبه 17 شهریور1392 - 10:04pm
کاربر فعال
کاربر فعال

قربان داش ايلانجي و حمزه پرتلاش.

یکشنبه 17 شهریور1392 - 10:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان عزیز
با دعای خیر شما دوستم تماس گرفت و گفت انشاالله پنجشنبه شب میریم برای حفاری و از همتون خواهش میکنم که دعا کنید و اگر مطلب مهمی هم به ذهنتون میرسه تذکر بدید که انشالله با توجه به اینکه بسیار به این منطقه امیدوارم و میخوام از تمام مراحل حتی لحظه عبور و نحوه حفاری و حتی اگر چیزی هم در بیاد با اجازه اساتید و مسوولین توی سایت قرار بدم و ثابت کنم که با امید و تلاش به مطلوب خواهیم رسید
با سپاس

یکشنبه 17 شهریور1392 - 10:19pm
مدیر کل
مدیر کل

ilanji نوشته است:
sahand نوشته است:

دوست عزیز بنده هم به نوبه خودم از تمام دوستان و اساتیدی که بی منت و شبانه روز دارن توی انجمن زحمت میکشند قدردانی میکنم و باز هم تاکید میکنم که اگر هم بحثی اینجا عنوان میشه از روی کینه و دشمنی نیست و نباید از روی غرض پاسخی داده بشه و امیدوارم همه با هم و با کمک هم بتونیم موفق باشیم
سپاس

:-w :-? #-o
ایلانجی عزیز اینجا کسی مجبور نیست جواب کسی رو بده میبینین این اقای حمزه بنده خدا داره بی منت جواب میده و وقت و انرژی میذاره و تجربیاتی که قبلا انجام داده که نمیشه براش قیمت گذاشت رو دراختیار همه قرارمیده پس ما باید قدردان باشیم و تشکر کنیم. حالا شاید متنی رو فراموش کرده یا گیرم اشتباه هم جواب بده این نشد جواب زحمات ایشون پس لطفا ملاحظه کنید

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

یکشنبه 17 شهریور1392 - 10:24pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 208 , 209 , 210 , 211 , 212 , 213 , 214 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 57 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure