نویسنده |
پیغام |
ali7777
کاربر حرفه ای
|
من اومدم .فقط نقطه زني كردم انتن نيم درنيموقفل ميشه حتي با وجوده باده شديدوتكوم نميخوره وعمقم از4جهت كمي اختلاف داره وجفت انتنم خوب حركت دارندباهم .ايشالافرداشب كارشوميكنم واگه خبري بودتك به تكه نكته هايه جامعي ميذارم واستون .
|
یکشنبه 17 شهریور1392 - 10:29pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
ايشالامنم برم واسه كاره وميام تا2روزديگه ببينيم چي ميشه ديگه هرچي خدااااااااااااااااااااااابخادهمونه ه ه .فعلا
|
یکشنبه 17 شهریور1392 - 10:49pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
دوستان يه نكته جالب اينكه خاك رس داراي بار منفي هستش و اگه اونجا باري باشه بخاطر قدرت بسيار زياد هاله كه حتي من شنيدم بار الكتريكي هم داره و ميشه بعنوان يه باطري هم ازش استفاده كرد در صورت استفاده از آب بخاطر بار منفي خاك رس قدرت رهگيري بار 5الي6برابر بيشتر ميشه.اين رو ميگم تا توفصل پاييز كه بارندگي داريم از اين نكته هم استفاده كنيم
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
دوشنبه 18 شهریور1392 - 9:52am |
|
|
hamze2000
استاد
|
ali7777 نوشته است: من اومدم .فقط نقطه زني كردم انتن نيم درنيموقفل ميشه حتي با وجوده باده شديدوتكوم نميخوره وعمقم از4جهت كمي اختلاف داره وجفت انتنم خوب حركت دارندباهم .ايشالافرداشب كارشوميكنم واگه خبري بودتك به تكه نكته هايه جامعي ميذارم واستون . علي جان حاجي موفق باشي.خوب پس اين حجم نيم در نيمت حجم تا حدي واقعي تو هستش.فكر مي كنم ولوم رو تغيير ندادي و داري از ولوم خودش يعني 10كيلو استفاده مي كني؟اين اختلاف تو عمق متاسفانه خبر خوبي نيستش ولي حركت هر دو انتن خيلي خوب هستش.ايشاالله دست پر برمي گردي
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
دوشنبه 18 شهریور1392 - 9:59am |
|
|
hamze2000
استاد
|
ali7777 نوشته است: امشب رفتم سره كارم وبعده سركه حجم شد1در1وبه سختي تونستم عمق بگيرم كه شد2ونيم .رونقره قوي وطلاهم ميزدش.ميخام اينم كاركنم بدونه نقطه زن چون بايدهيچي درنياديه كاسه دربيادش ازاونجا.كه بايددربيادش علي جان شما آخرين باري كه حجم گيري كرده بوديد حجم اومده بود 1در1.بعد از اينكه ازتون خواستم از طريق قفل شدن آنتن حجم گيري كنيد حجم شده نيم در نيم. حالا اگه دقت كنيد مي بينيد بدون استفاده از سركه هم مي تونيد تا حدي حجم رو دقيق در بياريد.ازت مي خوام اگه داري از ولوم 10استفاده مي كني اون رو با 100عوضش كن تا بيشتر كمكت كنه
|
دوشنبه 18 شهریور1392 - 11:28am |
|
|
hamze2000
استاد
|
دوست عزیز بنده نه به دنبال به به و چه چه هستم و نه دنبال تعریف و تمجید و اگر پست بنده رو هم 10 بار به قول خودتون خونده باشبد همون اولش گفتم که در بعضی نکات راهنمایی میخوام چیزی که منو ناراحت کرده اینه که شما بدون اینکه مطلب رو خونده باشید دارید میگید بینم منطقه شیب داره یا نه یا عنوان کردید که بنده در مورد حجم و عمق چیزی نگفتم حالا دو حالت داره یا واقعا پست بنده رو نخوندید و یا جوابتون مال کسی دیگه بوده و اشتباهی برای بنده فرستادید حالا هم بهتره عوض اینکه بیاید با فونت قرمز شاخ و شونه بکشید یکم دقت خودتون رو ببرید بالا که به قول معروف اگه ما از شرق میپرسیم شما از غرب جواب ندید بنده هم از تمام دوستان عذرخواهی میکنم که موجب رنجش خاطرتون شدم و همینجا هم این بحث رو مختومه اعلام میکنم سپاس[/quote]
[color=#000000][color=#FF0000]دوستان ازتون خواهش مي كنم بخاطر صفحات زياد سوالات رو يه بار بپرسيد چون همه زمان ورود به اين قسمت صفحه اخر رو باز مي كنند و من هم اون روز تو صفحه اخر بودم و به سوال اين آقا جواب دادم و مقصر هم نبودم چون از كجا بايد مي فهميدم كه دو بار يه مطلب ذكر شده. بنده كسي نيستم كه بخوام براي كسي شاخ و شونه بكشم و از شما هم مي خوام يكم با ادب بهتري مطالبتون رو ذكر كنيد.نگران نباشيد قبلا هم گفتم ديگه با مطالب و پست هاي شما كاري ندارم.[/color][/color]
|
دوشنبه 18 شهریور1392 - 11:41am |
|
|
hamze2000
استاد
|
sahand نوشته است: سلام و خسته نباشيد خدمت تلاشگران اين انجمن مخصوصا جناب حمزه .سوالي داشتم اينكه ايا شما با آهنربا هم تست كردين كه ايا ميشه با آهنربا حذف ذرات كرد يا نه؟تشكر سهند عزيز سلام.زنده باشي راستش يكم بايد در مورد آهن ربا و تاثيراتش رو خاك مطالعه كنم اگه به نتيجه اي رسيدم حتما تست ها رو انجام و بهتون اعلام مي كنم.فعلا دارم رو تاثير مايعات رو جاي بار كار مي كنم و به اين نتيجه رسيدم اگه جاي بار باشه آب مي تونه قدرت رديابي رو تا حدي بالا ببره.البته استفاده كردن از مقدار اب بايد كم باشه و يه چيزي در حد رطوبت ايجاد كنه تا دقت نقطه زني ردياب رو كم نكنه.
|
دوشنبه 18 شهریور1392 - 12:16pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
در مورد فلز هفت جوش هم خدمت دوستان عرض كنم كه بايد خيلي دقت كنند.وقتي ردياب رو خيلي از فلزات قيچي كرد تنها به مفهمو خطا نيستش.رو فلز هفت جوش كه من تست كردم و اين هفت جوش هم از زير خاك اومده بيرون روي فركانس طلا مس سرب برنز و آهن خيلي پرقدرت قيچي ميشه.پس تا مي تونيد دقت كنيد.هاله ي اين نوع فلز هم بسيار پر قدرت هستش و تو عمق گيري هم از جهات مختلف عمق يكسان مياد بيرون ولي خيلي سخت.فلز هفت جوش نسبت به حجمش وزن زيادي داره و پيدا كردنش هم خيلي راحت هستش فقط نياز به تمرين و مهارت زياد داره براي تشخيص....
|
دوشنبه 18 شهریور1392 - 2:06pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
يه آزمايش ديگه هم كه انجام دادم تو شب وقتي ماه كامل هستش و هوا روشن هستش عمق يابي دقيق و حجم گيري زياد بدست مياد.در مورد حجم هاي زياد هم تنها روش تشخيص بودن بار استفاده از حجم گيري با روش قفل آنتن ها هستش.اول حجم رو مشخص مي كنيد بعد ردياب تا 10دقيقه خاموش و بلافاصله بعد از روشن شدن ردياب با ولوم نيم و حالت بيسم اروم آروم شروع به حجم گيري مي كنيم.در اين حالت آنتن ها هر وقت تكاني نداشتن حجم گيري رو شروع مي كنيم و طي حركت انتن ها كوچك ترين حركتي انجام دادن عمل حجم گيري همون جا تموم ميشه و جهت رو عوض مي كنيم.راستش اين تجربيات شايد در بيان خيلي راحت باشه ولي باور كنيد نياز به تمرين خيلي زيادي داره.چيزي كه خيلي مهمه حجم گيري رو دقيقا زماني شروع كنيد كه ردياب تازه روشن شده.
|
دوشنبه 18 شهریور1392 - 2:15pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
saeed630 نوشته است: حمید نوشته است: سعید جان خسته نباشی. حجم 8 در 8 متر خیلی زیاد و تا حدودی غیر متعارف هست! اگر امکان تست سرکه رو ندارین سعی کنین حجم رو دقیق تر در بیارین. اگر هدف طلا باشه گلد2 بدلیل حساسیت کمی کمتر به ذرات برای حجم گیری و عمق گیری مناسب تر هست. ولوم رو هم سعی کنین زیر 1 قرار بدین. در نهایت حجم شما هر چقدر بود باید دقیقا مرکزش رو در نظر بگیرین. ضمن اینکه اگر حجم در این حد در بیاد ؛ عمق لازم برای حفاری هم میتونه حداقل تا 2 متر بیشتر از عمقی که اندازه میگیرین باشه! _____________________ مهندس جان با دستگاه خوراكي توسط يه فرد با 28 سال تجربه ام كه ميگه 100 درصده بعدش با دستگاه انجمن از 300-200 متري با نيم ميره 2 تا انتن اون سمت؟؟؟ سعيد جان خسته نباشي. دوست من سعي كن تو حجم گيري از نكاتي كه من گفتم استفاده كني.در ضمن آيا اين حجمي كه ميگيد در چه جاي قرار گرفته.محيط باغ و يا زمين زراعي هستش يا يه جاي بكر.امكانش باشه در مورد محيطش يكم بهم اطلاعات بده تا كمكت كنم.زمان حجم گيري هم آيا ردياب رو خاموش كرديد يا همه كارها اعم از رديابي و حجم گيري رو بصورت مداوم انجام داديد.با توجه به حركت هر دو انتن اين جاي شما ارزششو داره تا بيشتر روش كار بشه...موفق باشي
|
دوشنبه 18 شهریور1392 - 5:39pm |
|
|
|