نویسنده |
پیغام |
hamze2000
استاد
|
مهندس جان منم ازتون مي خوام از آب ياب استفاده بشه.چيزي نياد كه اصلا خوب نيستش اونم براي اين ردياب
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
دوشنبه 18 شهریور1392 - 11:31am |
|
|
بهرنگ
کاربر حرفه ای
|
نقل قول: اینقدر بچه ها رو نترسون.از من قبلا دستگاه گرفتن.فقط صورت جلسه کردن و فرستادن دادسرا.بعد دو ماه فقط دستگاه ظبط شد کجا گرفتن ؟ جای تاریخی یا ..
|
دوشنبه 18 شهریور1392 - 12:19pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
سلام
مهندس حمید اگه امکان داشته باشه ولوم قدرت جریان رو هم دیجیتالی کنید اینطوری بنظرم خیلی خوب میشه ,مثل ولوم فاین که با حرکت دادن اون عدد روی صفحه نمایش داده میشه,اگه ولوم قدرت رو هم اینطوری کنید میتونیم تا شعاع مشخصی رو ردیابی نماییم اونم نه بصورت تقریبی
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
دوشنبه 18 شهریور1392 - 12:42pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
هوشی جان متاسفانه اون رو اصلا نمیشه دیجیتالی در نظر گرفت! اگر هم با سیستم های مبدل دیجیتال به آنالوگ بخواد پیاده بشه به شدت دقت امواج پایین میاد. بهرحال در ردیاب جدید ولوم قدرت اهمیت زیادی نداره و در مواقع عادی بهتره که روی آخرین درجه گذاشته بشه. ضمن اینکه چون میزان شعاع زنی به عوامل بسیار زیاد از جمله وزن و عمق هدف و جنس خاک و شرایط آب و هوایی و حتی بدن اپراتور بستگی داره اصلا نمیشه گفت درجه ولوم قدرت دقیقا به معنی چه مقدار شعاعی هست.
|
دوشنبه 18 شهریور1392 - 1:39pm |
|
|
behn@@m
|
nader76 نوشته است: این طور که من رفتم اگه شما رو یک جایی بگیرن با دوتا لگد شناسنامه حمید رو از حلقتون در میارن !! به خدا شوخی نیست بزار بگیرنتون معلوم میشه !!!!!!!!!!؟؟!!!!!!!!!! اگه شما رو با آبنبات هم بگیرن اول یک شکم میزننت بعد میپرسن این چیه حالا از همه گذشته شما حاضرین یک شب جایی بخوابین که توا.. جای خوابش پیش همه؟؟؟؟ چند ساعت بازداشت بودم اینقدر بو میداد که حاضر نبودم یک دیقیقه دیگه بمونم چه برسه به ... اونایی که سابقه دارن میدونن منظور؟؟؟؟؟؟
|
دوشنبه 18 شهریور1392 - 4:18pm |
|
|
behn@@m
|
saeeed60h نوشته است: اگه بشه وقتی که معمولی روشن بشه بنویسه اب یاب و فقط فرکانس اب بیاد که خیلی خوبه سعید جان راست میگه اینجوری عالی میشه
|
دوشنبه 18 شهریور1392 - 4:19pm |
|
|
behn@@m
|
ali2000 نوشته است: با سلام وعرض ادب.دوستان ترا بخدا کم سنگ جلو پای اقا مجتبی واقا حمید بیندازین بگذارین کارشان بکنن درضمن کسی هم بی دقتی بکند وگیر بیفتد باان نفر کار دارند نه با سازنده دستگاه من چند سال پیش گیر افتادم دستگاه راخرد کردم وفقط جریمه نا چیزی دادم در ضمن هنوز مردانگی در بین ما ایرانیها نمرده وهست .باتشکر فراوان . دمت گرم علی اقا راست میگه الکی نترسونید بچه ها رو .................... البته منظور بعضی از افراد باید ریشه یابی بشه
|
دوشنبه 18 شهریور1392 - 4:22pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
سلام به همه. مهندس جان كي از اين ردياب عكسي ميزاريد.اگه ميشه بگيد تو چه مرحله اي از ساخت هستيد و الان ميشه دقيق گفت كي مي فرستيد؟
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
دوشنبه 18 شهریور1392 - 5:28pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
بزودی عکسی ازدستگاه تو انجمن قرار میدم دقیقا نمیشه گفت کی اماده میشه از نظر امنیتی تاریخ فرستادنش رو اعلام نمیکنم لطفا کسانیکه شماره قبلی بنده رو دارند با من تماس و اس ندهند هرکاری دارین بصورت پیام خصوصی اعلام کنید . امروز هم رفتم تست با این دستگاه سه متر کندیم سه نوع فلز تو خاک کردیم برنج 50 گرم رو باز , 100 گرم دربسته و 12.5 گرم ورق مس و 5 کیلو ذغال و یه ورق 80 در60 سانتیمتر اهن و یه حلب 18 کیلوئی روغن البته خالیش اول این برنجی ها رو در دو گوشه این گودال قرار دادیم یعنی یک گوش برنج 50 گرم روباز گذاشتیم و گوشه دیگه 100 گرم برنج دربسته داخل شیشه مربا درش رو محکم بستیم و وسط این گودال رو ورق مسی . و زیر همه اینها یه ورق اهن 60 در80 سانتیمتر که بعدا برای دستگاههای پالسی هم بشه استفاده کرد . و تو 2.5 متری یه لایه ذغال بصورت پخش کردیم تمام سطح گودال که دقیقا 5 کیلو ذغال شده بود روی این ذغال یه مقدار خاک ریختیم بعد وسط در وسط این حلب روغن 18 کیلی رو بصورت برعکس یعنی طرفی که درش بازه به سمت پایین قرار دادیم با این کار بصورت حفره دستگاه نشون بده و برای نقطه زنها هم بشه استفاده کرد . بعد تا بالای گودال خاک ریختیم . کار که تمام شد با این ردیاب 35 تست کردیم دقیقا روی همون هدف قیچی کرد و وزنها رو بهمون نشون داد . از این عمل هم کلی عکس گرفتم دوست ما یه دوربین دیجیتال داشت که خیلی باکیفیت هم میزد وقرار شد عکس ها رو برام سی دی بزنه و منم تو همین تاپیک بزودی قرار میدم .
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
دوشنبه 18 شهریور1392 - 8:57pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان مجتبي جان واقعا خسته نباشي داداش اميدوارم هميشه موفق باشي. راستي يه پيشنهاد در مورد آنتهاي برنجي دارم. اگه بشه قطعه برنجي ته دسته رو نيم سانت بلندتر كنين و تهش رو 1.5 سانت سوراخ كنين با استفاده از فيش موزي براحتي ميشه به دستگاه متصلش كرد . در اينصورت ديگه مشكل كنده شدن مكرر سيمهاي داخل دسته هم رفع ميشه. ياعلي مدد
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 18 شهریور1392 - 10:12pm |
|
|
|