انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 5:10am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 210 , 211 , 212 , 213 , 214 , 215 , 216 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام و عرض ادب خدمت دوستان و اساتید محترم
تو یه منطقه مسکونی که در فاصله 25 متری تپه باستانی قرار داره به پیشنهاد یه دوستم که منزل مسکونیشون هست رفتم و ردیاب زدم و طبق کروکی که کشیدم و شرمنده که بد از آب در اومده در نقطه هایی که ضربدر زدمآنتن قیچی کرد و تمامی تستها رو انجام دادم بی سیم و ولوم پایین و از فاصله 10 متری ولوم نیم و بی سیم آنتن سمت مخالف اول حرکت میکنه و در جهات مختلف هم اوضاع اینطوریه و بعد تست سرکه که از6لیتر استفاده کردم و بعد 72 ساعت حجم تغییر زیادی نکرده است و عمق 170سانت دراومده و روی طلا و مقرق جواب داده و مشکلی که دارم اینه که بخاطر دیوارها آنتن زدن یه مقدار سخته و اصلا نمیتونم از ضلع شمالی ردیاب بزنم و لازم به توضیح است که روی هدف به زور میخوام آنتنها رو باز کنم ولی باز نمیشه و طبق فرمایشات جناب حمزه وقتی بطرف مرکز هدف میرم قیچی آنتنها بیشتر میشه .
لطفا راهنمایی بفرمایید.
با تشکر فراوان
@};- @};- @};-

دوشنبه 18 شهریور1392 - 7:02pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

ram1324 نوشته است:
سلام و عرض ادب خدمت دوستان و اساتید محترم
تو یه منطقه مسکونی که در فاصله 25 متری تپه باستانی قرار داره به پیشنهاد یه دوستم که منزل مسکونیشون هست رفتم و ردیاب زدم و طبق کروکی که کشیدم و شرمنده که بد از آب در اومده در نقطه هایی که ضربدر زدمآنتن قیچی کرد و تمامی تستها رو انجام دادم بی سیم و ولوم پایین و از فاصله 10 متری ولوم نیم و بی سیم آنتن سمت مخالف اول حرکت میکنه و در جهات مختلف هم اوضاع اینطوریه و بعد تست سرکه که از6لیتر استفاده کردم و بعد 72 ساعت حجم تغییر زیادی نکرده است و عمق 170سانت دراومده و روی طلا و مقرق جواب داده و مشکلی که دارم اینه که بخاطر دیوارها آنتن زدن یه مقدار سخته و اصلا نمیتونم از ضلع شمالی ردیاب بزنم و لازم به توضیح است که روی هدف به زور میخوام آنتنها رو باز کنم ولی باز نمیشه و طبق فرمایشات جناب حمزه وقتی بطرف مرکز هدف میرم قیچی آنتنها بیشتر میشه .
لطفا راهنمایی بفرمایید.
با تشکر فراوان
@};- @};- @};-

سلام.رام عزيز شما هم خسته نباشي.
دوست من تمام چيزي هاي كه گفتيد نشان از وجود بار داره مخصوصا اين موضوع كم نشدن حجم بر اثر سركه؟؟؟؟؟؟من جز كساي هستم كه اگه جاي مفرغ يا برنز بزنه ول كن اونجا نيستم.رام عزيز آيا حجم گيري كرديد.در مورد عمق هم ايا فقط يك بار و از يه جهت انجام داديد.اگه تونستي بري حتما يه بار هم ردياب رو روشن كن و با ولوم نيم و بيسيم و صد البته با فركانس برنز حجم گيري كن.اگه حجم بدست اومده طلا كمتر از حجم برنز بياد شك نكن كه بارشو پيدا كردي.حتما از فركانس حفره هم بعد از 10 دقيقه خاموشي ردياب استفاده كن.برات آرزوي موفقيت مي كنم.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 18 شهریور1392 - 7:14pm
کاربر فعال
کاربر فعال

hamze2000 نوشته است:
saeed630 نوشته است:
حمید نوشته است:
سعید جان خسته نباشی. حجم 8 در 8 متر خیلی زیاد و تا حدودی غیر متعارف هست! اگر امکان تست سرکه رو ندارین سعی کنین حجم رو دقیق تر در بیارین. اگر هدف طلا باشه گلد2 بدلیل حساسیت کمی کمتر به ذرات برای حجم گیری و عمق گیری مناسب تر هست. ولوم رو هم سعی کنین زیر 1 قرار بدین. در نهایت حجم شما هر چقدر بود باید دقیقا مرکزش رو در نظر بگیرین. ضمن اینکه اگر حجم در این حد در بیاد ؛ عمق لازم برای حفاری هم میتونه حداقل تا 2 متر بیشتر از عمقی که اندازه میگیرین باشه!

سعيد جان خسته نباشي.
دوست من سعي كن تو حجم گيري از نكاتي كه من گفتم استفاده كني.در ضمن آيا اين حجمي كه ميگيد در چه جاي قرار گرفته.محيط باغ و يا زمين زراعي هستش يا يه جاي بكر.امكانش باشه در مورد محيطش يكم بهم اطلاعات بده تا كمكت كنم.زمان حجم گيري هم آيا ردياب رو خاموش كرديد يا همه كارها اعم از رديابي و حجم گيري رو بصورت مداوم انجام داديد.با توجه به حركت هر دو انتن اين جاي شما ارزششو داره تا بيشتر روش كار بشه...موفق باشي

با تشكر از حمزه عزيزم
براي حجم فردا خبر قطعيشو ميدم و اينكه زمين زراعي بوده سالها پيش و اينكه منطقه به شدت بارخيزه و تا 5000 سال قبل از ميلاد مسيح قدمتشه منطقه اينم بگم اين قسمت بين 2 قلعه كه الان زير خاك دفن شده ميباشد و در 200 متريشم تونلي وجود داره كه فك ميكنم حدود 1 كيلومتر شايدم بيشتر طول داره سرتونو بدرد نيارم فقط حمزه جان عملكرد دستگاه خوراكي يه استاد قديمي كه دست سازم هست خيلي سريعتر بودو بهتر بطوري كه از 300 متري به سرعت جفت انتن ها ميرفت روشون اينم بگم يه خواهش ديگه اقا حمزه چطور ميتونم به دستگاه انجمن خوراك بدم كه عملكردشو تو اين محيط ببينم ممنون از شما وا باقي عزيزان

دوشنبه 18 شهریور1392 - 8:53pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمزه جان بدلیل مسکونی بودن نقطه فقط از 3 جهت ردیاب زدم.جنوب.شرق و غرب و از ضلع شمالی امکانش نیست و در مورد عمق از 3جهت تونستم عمق گیری کنم و عمق هم بعد از ریختن سرکه تغییری نکرده و از فرکانس مفرق هم با ولوم نیم و بی سیم استفاده کردم و حجم طلا یه مقدار کمتر از مفرق درمیاد.تست جفره هم زدم و یه مقدار کمتر از حجمهای طلا و برنز دراومده وتست زغال با5کیلو زغال هم انجام دادم و زغال تست رو تحویل نگرفت و هدفو زد.و طبق گفته قدیمیا بغل اونجایی که نقطه کردم چاله گندم بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
@};- @};- @};-

دوشنبه 18 شهریور1392 - 9:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان ببخشید که چند روزی نبودم .

خوب راجع به خوراک بله میشه خوراک داد ولی فقط به آنتن خالی . میتونید یک زنجیر طلا رو دور میله بپیچید. یا یک انگشتر رو از اون رد کنید.یا اینکه خوراک رو به دسته بچسبونید که باید به سیم برنجی بچسبه منتها در این حالت قدرت بسیار پایین میاد و خطا هم زیاده چون به حفره هم گیر میده و کار هر کسی نیست .

در واقع با ردیاب انجمن فکر خوراک دادن رو نکنید چون برای این کار نیست.میتونید از ردیاب های خوراکی که تو قسمت مربوطه هست استفاده کنید گرچه در صد خطای اونها از این ردیاب بسیار بالاتره و کار کردن با اون فقط کار استاد خبره هست. البته بسیاری از آموزش های که در این انجمن هست میتونه کار ساز باشه ولی توصیه میکنم تمرکز رو فقط روی ورژن دو بگذارید.

دوشنبه 18 شهریور1392 - 10:08pm
کاربر فعال
کاربر فعال

پوریا نوشته است:
سلام دوستان ببخشید که چند روزی نبودم .

خوب راجع به خوراک بله میشه خوراک داد ولی فقط به آنتن خالی . میتونید یک زنجیر طلا رو دور میله بپیچید. یا یک انگشتر رو از اون رد کنید.یا اینکه خوراک رو به دسته بچسبونید که باید به سیم برنجی بچسبه منتها در این حالت قدرت بسیار پایین میاد و خطا هم زیاده چون به حفره هم گیر میده و کار هر کسی نیست .

در واقع با ردیاب انجمن فکر خوراک دادن رو نکنید چون برای این کار نیست.میتونید از ردیاب های خوراکی که تو قسمت مربوطه هست استفاده کنید گرچه در صد خطای اونها از این ردیاب بسیار بالاتره و کار کردن با اون فقط کار استاد خبره هست. البته بسیاری از آموزش های که در این انجمن هست میتونه کار ساز باشه ولی توصیه میکنم تمرکز رو فقط روی ورژن دو بگذارید.

ممنون من تا چند روزه ديگه نتيجشو ميگم حالا فردا صبحم ميرم تست ميكنم ببينم چي ميشه جواب چي ميده اقا پوريا بهترين روش انتن گرفتن چه جوريه؟

دوشنبه 18 شهریور1392 - 10:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بهترین روش در واقع اون روشی هست که توی فیلم نمایش داده شده
پاها به اندازه عرض شانه باز میشه و دست ها حدود 30 تا 35 فاصله داره سر انتنها کمی پایین و بدن در حالت ریلکس و تفکر مثبت.

در ضمن یک فوت کوزه گری برای بهتر آنتن زدن مخصوصا برای اونهایی که آنتن تو دستشون ضعیف عمل میکنه این هست که پاهای اپراتور با زمین ارتباط مستقیم داشته باشه یعنی کفش و جوراب رو دربیارین و پاها رو روی خاک بگذارید.

سه شنبه 18 شهریور1392 - 1:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان سلام و همگی خسته نباشید
عزیزان باید یه چیزی رو خدمتتون بگم که بسیار میتونه در کاوش راهگشای هممون باشه
دوستان به یکتایی خدا اگه باری در زیر خاک وجود داشته باشه این ردیاب حتما اونو میگیره و کوچکترین شکی نداشته باشید و بهش اعتماد کنید
تنها مساله ای که هست اینه که بیشتر دوستان از خطای ذرات شاکی هستند و ترس دارند که مبادا مکانی رو که مشخص میکنند ذرات باشه و دست به حفاری بیمورد بزنند که این هم راه حل داره و اونم اینکه عکس العمل آنتنها در نقاطیکه واقعا چیزی موجوده بسیار قویست و هردو آنتن با هم حرکت میکنند و در حالتی که ذرات باشه حرکت آنتنها به کندی و ضعیف هست که براحتی با چندتا تست میشه متوجهش شد
دوستان عزیز عوض اینکه چندین حفاری بیمورد انجام بدید سعی کنید از روشهای زیر استفاده کنید که خودم استفاده کردمو جواب هم گرفتم
1- یا ردیاب رو به یک مکان که دارای هدف واقعی هست و البته اثبات شده باشد( توسط میراث و ...) و عکس العمل آنتنها رو با هم مقایسه کنید و با زمانی که خود یک فلز تست کموزن را در سطح ردیابی میکنید آنگاه متوجه خواهید شد که چقدر عملکرد آنتنها با هم متفاوت است
2- خودتان اهداف واقعی را در عمقهای متفاوت 1 متر و 2 متر و 3متر ویا حتی بالاتر اگر امکانش بود حفر کنید و از وزنهای بالا برای فلزات استفاده کنید خواهید دید که چقدر عملکرد فلزی که در خاک حفر شده و مستقیما با خاک در تماس است با یک فلز کوچک که در سطح است متفاوت است و سعی کنید از نتایج تستها یادداشت بردارید و بیاد داشته باشید شما این کار را فقط یکبار انجام میدهید و میتوانید مدتهای مدیدی از این فلزات پنهان شده استفاده کنید
دوستان عزیز کلا اینو میخوام بگم که انتظار نداشته باشید در همه جا دفینه ریخته باشد و با اولین قیچی آنتن باید به دفینه برسیم
دوستان بنده خوشبختانه تونستم به جاهای خوبی برسم و انشاالله تا پایان این هفته یا اوایل هفته آینده نتیجه رو بهتون اطلاع میدم و امیدوارم همه با کمک هم موفق بشیم
سپاس

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

سه شنبه 18 شهریور1392 - 1:38am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

ilanji نوشته است:
دوستان سلام و همگی خسته نباشید
عزیزان باید یه چیزی رو خدمتتون بگم که بسیار میتونه در کاوش راهگشای هممون باشه
دوستان به یکتایی خدا اگه باری در زیر خاک وجود داشته باشه این ردیاب حتما اونو میگیره و کوچکترین شکی نداشته باشید و بهش اعتماد کنید
تنها مساله ای که هست اینه که بیشتر دوستان از خطای ذرات شاکی هستند و ترس دارند که مبادا مکانی رو که مشخص میکنند ذرات باشه و دست به حفاری بیمورد بزنند که این هم راه حل داره و اونم اینکه عکس العمل آنتنها در نقاطیکه واقعا چیزی موجوده بسیار قویست و هردو آنتن با هم حرکت میکنند و در حالتی که ذرات باشه حرکت آنتنها به کندی و ضعیف هست که براحتی با چندتا تست میشه متوجهش شد
دوستان عزیز عوض اینکه چندین حفاری بیمورد انجام بدید سعی کنید از روشهای زیر استفاده کنید که خودم استفاده کردمو جواب هم گرفتم
1- یا ردیاب رو به یک مکان که دارای هدف واقعی هست و البته اثبات شده باشد( توسط میراث و ...) و عکس العمل آنتنها رو با هم مقایسه کنید و با زمانی که خود یک فلز تست کموزن را در سطح ردیابی میکنید آنگاه متوجه خواهید شد که چقدر عملکرد آنتنها با هم متفاوت است
2- خودتان اهداف واقعی را در عمقهای متفاوت 1 متر و 2 متر و 3متر ویا حتی بالاتر اگر امکانش بود حفر کنید و از وزنهای بالا برای فلزات استفاده کنید خواهید دید که چقدر عملکرد فلزی که در خاک حفر شده و مستقیما با خاک در تماس است با یک فلز کوچک که در سطح است متفاوت است و سعی کنید از نتایج تستها یادداشت بردارید و بیاد داشته باشید شما این کار را فقط یکبار انجام میدهید و میتوانید مدتهای مدیدی از این فلزات پنهان شده استفاده کنید
دوستان عزیز کلا اینو میخوام بگم که انتظار نداشته باشید در همه جا دفینه ریخته باشد و با اولین قیچی آنتن باید به دفینه برسیم
دوستان بنده خوشبختانه تونستم به جاهای خوبی برسم و انشاالله تا پایان این هفته یا اوایل هفته آینده نتیجه رو بهتون اطلاع میدم و امیدوارم همه با کمک هم موفق بشیم
سپاس

دوست عزیز شما فرمودید که عکس العمل آنتنها متفاوته.
بعد در هدف واقعی عکس العمل قویست و آنتنها با هم حرکت میکنند.
میشه اینارو بیشتر توضیح بدی؟

در تستی که بنده انجام دادم روی سطح و زیر خاک نیم متر حرکت آنتنها مثل هم بودند. به این صورت که آنتن مخالف حرکت میکرد.اول مثلا میگم 3 سانت بطرف هدف میرفت میایستاد بعد 3 سانت دیگه میرفت میایستاد تا اینکه مسیر رو کامل نشون میداد. وقتی هم قیچی میشد از روش رد میشدم آنتنها به بدنم برخورد میکرد میومدم عقب دوباره به حالت قیچی میرفت. روی نقطه هدف دستهامو رو بشدت تکون میدادم تا آنتنها باز بشند ولی خیلی سریع دوباره قیچی میشد.

حالا شما میگید حرکت آنتنها سرعتش فرق میکنه در هدف واقعی یا بهمین صورته؟

فرض کنیم هدف واقعی در سمت چپ ماست. حالا هر دو آنتن به سمت چب میرند؟
فرض کنیم هدف واقعی در سمت راست ماست. حالا هر دو آنتن به سمت راست میرند؟
یا حرکت هردو فقط واسه وقتی است که هدف روبرو قرار داره؟

سه شنبه 19 شهریور1392 - 8:34am
استاد
استاد
آواتار کاربر

ram1324 نوشته است:
حمزه جان بدلیل مسکونی بودن نقطه فقط از 3 جهت ردیاب زدم.جنوب.شرق و غرب و از ضلع شمالی امکانش نیست و در مورد عمق از 3جهت تونستم عمق گیری کنم و عمق هم بعد از ریختن سرکه تغییری نکرده و از فرکانس مفرق هم با ولوم نیم و بی سیم استفاده کردم و حجم طلا یه مقدار کمتر از مفرق درمیاد.تست جفره هم زدم و یه مقدار کمتر از حجمهای طلا و برنز دراومده وتست زغال با5کیلو زغال هم انجام دادم و زغال تست رو تحویل نگرفت و هدفو زد.و طبق گفته قدیمیا بغل اونجایی که نقطه کردم چاله گندم بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
@};- @};- @};-

سلام به همه.
رام عزيز سعي كن بعد از ريختن سركه ببيني حجم چه فرقي كرده نه عمق.از نوع گفته هاي شما هدف داخل يه محوظه كاملا بسته هستش و بخاطر همين حجم حفره كمتر از فركانس ها ديگه مياد و اين بار هم بدون پوشش در داخل اين محيط خالي قرار گرفته.در مورد استفاده از ذغال هم بهتر بود از يه طلا استفاده مي كرديد.سعي كن يه بار ديگه اگه امكانش باشه ردياب بزني و حركت و قدرت آنتن ها رو ببيني و آيا هر دو انتن بطرف بار ميره يا نه.باز هم اگه زدي در مورد مقدار حجم و عمق با بار اول مقايسه كن و نتايج رو بهم بگو تا ايشاالله كمكت كنم

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

سه شنبه 19 شهریور1392 - 9:45am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 210 , 211 , 212 , 213 , 214 , 215 , 216 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 91 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure