انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 8:58am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 33 , 34 , 35 , 36 , 37 , 38 , 39 ... 88  بعدی
 سئوال در مورد ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: قلب دوستان
مجتبی نوشته است:
بزودی عکسی ازدستگاه تو انجمن قرار میدم دقیقا نمیشه گفت کی اماده میشه از نظر امنیتی تاریخ فرستادنش رو اعلام نمیکنم لطفا کسانیکه شماره قبلی بنده رو دارند با من تماس و اس ندهند هرکاری دارین بصورت پیام خصوصی اعلام کنید .
امروز هم رفتم تست با این دستگاه سه متر کندیم سه نوع فلز تو خاک کردیم برنج 50 گرم رو باز , 100 گرم دربسته و 12.5 گرم ورق مس و 5 کیلو ذغال و یه ورق 80 در60 سانتیمتر اهن و یه حلب 18 کیلوئی روغن البته خالیش
اول این برنجی ها رو در دو گوشه این گودال قرار دادیم یعنی یک گوش برنج 50 گرم روباز گذاشتیم و گوشه دیگه 100 گرم برنج دربسته داخل شیشه مربا درش رو محکم بستیم و وسط این گودال رو ورق مسی . و زیر همه اینها یه ورق اهن 60 در80 سانتیمتر که بعدا برای دستگاههای پالسی هم بشه استفاده کرد .
و تو 2.5 متری یه لایه ذغال بصورت پخش کردیم تمام سطح گودال که دقیقا 5 کیلو ذغال شده بود روی این ذغال یه مقدار خاک ریختیم بعد وسط در وسط این حلب روغن 18 کیلی رو بصورت برعکس یعنی طرفی که درش بازه به سمت پایین قرار دادیم با این کار بصورت حفره دستگاه نشون بده و برای نقطه زنها هم بشه استفاده کرد . بعد تا بالای گودال خاک ریختیم .
کار که تمام شد با این ردیاب 35 تست کردیم دقیقا روی همون هدف قیچی کرد و وزنها رو بهمون نشون داد .
از این عمل هم کلی عکس گرفتم دوست ما یه دوربین دیجیتال داشت که خیلی باکیفیت هم میزد وقرار شد عکس ها رو برام سی دی بزنه و منم تو همین تاپیک بزودی قرار میدم .

خیلی کارت درسته آقا مجتبی
دمت گرم. خیلی خوشحال و امیدوارم کردی. مطمئناً این ردیاب یک دستگاه بی نظیر در دنیا خواهد بود که افتخار ساخت آن تا ابد برای شما و مهندس حمید خواهد بود.
همیشه سرفراز و پیروز باشید.

چو بخت عرب بر عجم چیره گشت
همه روز ایرانیان تیره گشت
ز شیر شتر خوردن و سوسمار
عرب را بجائی رسیده است کار
که تاج کیانی کند آرزو
تُفو بر تو‌ای چرخ گردون تفو
دریغ است ایران که ویران شود
کنام پلنگان و شیران شود

سه شنبه 18 شهریور1392 - 1:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استاد مجتبی عزیز واقعا جای تبریک داره \:d/ :-BD اول از همه برای خودم چون از اولین افرادی هستیم که این ردیاب بینظیر رو (اون هم با قیمتی بسیار اندک که باز هم لطف بیشمار شمارو نسبت به اعضای انجمن میرسونه ) توی دست میگیریم وبا توجه به اینکه این مدت با ردیاب 22 تونستیم به تجربیات بسیار بزرگی هم برسیم و خودم یقین دارم که اگر باری موجود باشه الان با همین ردیاب 22 هم میتونم به یقین جاشو مشخص کنم و این یعنی اینکه دوستان دیگر هم که تجربیاتشون از بنده بسیار بیشتره قطعا بهتر میتونند عمل کنند و دلگرمی بیشتر ما نیز این ردیاب 35 است که با توضیحات شما دیگه جایی برای شک نمیمونه که بهترین عملکرد رو داره و قطعا دیگه حتی یک شخص بی تجربه نیز مانند بنده میتواند همان بار اول و با استفاده از تکنولوژی جدیدی که شما و استاد حمید بهش رسیدید از درست بودن نقطه مورد نظر مطمون بشه و دیگه از شر خطاهای ذرات و حجم گیری و گمانه زدن درباره حجم و وزن و عمق راحت میشیم و براحتی با استفاده از این ردیاب جدید میتونیم با خواست خداوند البته به هدفمون برسیم و از شما هم خواهش میکنم که بیشتر سعی کنید که ما رو منتظر نگذارید و انشاالله زودتر این دستگاه رو بدست ماها که کلی بهش امید بستیم برسونید و بگذارید ما هم لذت داشتنش رو تجربه کنیم
سپاس :x

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

سه شنبه 18 شهریور1392 - 2:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا مجتبی عزیز خسته نباشی از این که برای تست این دستگاه این همه زحمت می کشید جای تقدیر و تشکر فروان داره با ارزوی موفقیت برای شما و همه دوستان و اساتید این سایت محبوب :x @};-

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

سه شنبه 19 شهریور1392 - 8:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اگه اسمش اب یاب باشه و فقط فرکانس اب بیاد خیلی خوبه.فرض کنید یه جا ما رو گرفتن .خوب دستگاهرو واسشون تست میکنیم و اینجوری هیچ مدرکی ندارن .

سه شنبه 19 شهریور1392 - 8:50am
استاد
استاد
آواتار کاربر

مجتبي جان منم به نوبه خودم بهت خسته نباشي ميگم و تبريك به همه دوستان @};-

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

سه شنبه 19 شهریور1392 - 9:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
saeeed60h نوشته است:
اگه اسمش اب یاب باشه و فقط فرکانس اب بیاد خیلی خوبه.فرض کنید یه جا ما رو گرفتن .خوب دستگاهرو واسشون تست میکنیم و اینجوری هیچ مدرکی ندارن .

باسلام
من هم با این پیشنهاد موافقم.اگه موقع روشن شدن درحالت عادی فقط فرکانس آب را نشون بده خیلی عالیه.

سه شنبه 19 شهریور1392 - 10:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

pouya83 نوشته است:
saeeed60h نوشته است:

باسلام
من هم با این پیشنهاد موافقم.اگه موقع روشن شدن درحالت عادی فقط فرکانس آب را نشون بده خیلی عالیه.

به نظر من هم پیشناد منطقیه

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

سه شنبه 19 شهریور1392 - 11:37am
مدیر کل
مدیر کل

متاسفانه ترتیب نمایش فرکانسها رو دیگه نمیتونیم در 2 حالت متفاوت بذاریم! فقط اسامی میتونن متفاوت باشن. مگر اینکه فرکانس شماره 1 در هر صورت مال آب باشه! البته اگر قضیه آب یاب رو دوستان بالاخره تصویب کرده باشن! :D

سه شنبه 19 شهریور1392 - 12:10pm
کاربر فعال
کاربر فعال

باسلام خدمت مهندسین عزیز ودوستان درسایت.اقاحمید واقامجتبی ودوستان عزیز نظرتان درمورد صفحه ردیاب برایم محترمه هرطوری خودتان صلاح میدانید واز اقا مجتبی واقاحمید تشکر می کنم بخاطر زحمات زیادی که میکشند .به امید موفقیت برای تمامی دوستان.

سه شنبه 19 شهریور1392 - 1:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
متاسفانه ترتیب نمایش فرکانسها رو دیگه نمیتونیم در 2 حالت متفاوت بذاریم! فقط اسامی میتونن متفاوت باشن. مگر اینکه فرکانس شماره 1 در هر صورت مال آب باشه! البته اگر قضیه آب یاب رو دوستان بالاخره تصویب کرده باشن! :D

اقا حمید یعنی نمیشه تو حالت معمولی که روشن میکنی فقط فرکانس اب بیادو وقتی سلکتور رونگه داری و روشن کنی کامل بیاد؟؟؟

سه شنبه 19 شهریور1392 - 1:03pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 33 , 34 , 35 , 36 , 37 , 38 , 39 ... 88  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 2 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure