نویسنده |
پیغام |
hamze2000
استاد
|
سعيد جان در مورد حجم زياد در زمين هاي زراعي بايد يكم محتاط باشي و تو حجم گيري زياد دقت كني.در مورد ردياب خوراكي هم پورياي عزيز لطف كردن و جواب دادن فقط دوست من اون آقا خدا ميدونه چند ساله با اين ردياب ها كار كرده كه اينقدر مهارت داره و حالا شما اگه فقط 5يا 6 ماه با اين ردياب كار كنيد برابر ميشيد با تجربه چند ساله اون مرد.برات مثالي ميزنم اگه اون آقا رديابش رو به شما و شما هم رديابتون رو به اون بديد چي ميشه؟نه شما مي تونيد با اون ردياب كار كنيد و نه اون مي تونه با ردياب شما كار كنه.اصلا به فكر خوراك دادن به ردياب انجمن نباشيد چون هيچ تاثيري نداره.اين انتن هاي خالي تا دلت بخواد خطا ميزنن.به نظر من اين ردياب خوراكي رو از تو ذهنت خارج كن و تمركزتو بزار رو جا و سعي كن همه نكات رو انجام بدي.اگه رفتي به حركت هر دو انتن دقت كن و تمام نكات رو رعايت كن.موفق باشي
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
آخرین بار توسط hamze2000 در سه شنبه 19 شهریور1392 - 10:54am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 19 شهریور1392 - 10:12am |
|
|
hamze2000
استاد
|
پوریا نوشته است: بهترین روش در واقع اون روشی هست که توی فیلم نمایش داده شده پاها به اندازه عرض شانه باز میشه و دست ها حدود 30 تا 35 فاصله داره سر انتنها کمی پایین و بدن در حالت ریلکس و تفکر مثبت.
در ضمن یک فوت کوزه گری برای بهتر آنتن زدن مخصوصا برای اونهایی که آنتن تو دستشون ضعیف عمل میکنه این هست که پاهای اپراتور با زمین ارتباط مستقیم داشته باشه یعنی کفش و جوراب رو دربیارین و پاها رو روی خاک بگذارید. پوريا جان حاجي دلمون برات تنگ شده بود.خوشحالم كه دوباره به جمعمون برگشتي من وقتي رديابو مي خوام بدست بگيرم اول دستام رو زمين مي كشم و تو ذهنم همه افكارمو ميدم به خاك.در مورد اپراتوري اقا حميد هم بنظر من يكم آنتن ها رو بالا گرفته و ارتفاع انتن ها از زمين يكم زياد هستش.البته هر كس با روش خودش اپراتوري ميكنه. بنده حتما از اين فوت كوزه گري شما هم استفاده خواهم كرد.مرسي از اين نكته
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
سه شنبه 19 شهریور1392 - 10:30am |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
بچه هافقط باليدبافيلترشكن بيابم؟بسته شده به طوره كامل انجمن؟
|
سه شنبه 19 شهریور1392 - 11:38am |
|
|
saeed630
کاربر فعال
|
hamze2000 نوشته است: سعيد جان در مورد حجم زياد در زمين هاي زراعي بايد يكم محتاط باشي و تو حجم گيري زياد دقت كني.در مورد ردياب خوراكي هم پورياي عزيز لطف كردن و جواب دادن فقط دوست من اون آقا خدا ميدونه چند ساله با اين ردياب ها كار كرده كه اينقدر مهارت داره و حالا شما اگه فقط 5يا 6 ماه با اين ردياب كار كنيد برابر ميشيد با تجربه چند ساله اون مرد.برات مثالي ميزنم اگه اون آقا رديابش رو به شما و شما هم رديابتون رو به اون بديد چي ميشه؟نه شما مي تونيد با اون ردياب كار كنيد و نه اون مي تونه با ردياب شما كار كنه.اصلا به فكر خوراك دادن به ردياب انجمن نباشيد چون هيچ تاثيري نداره.اين انتن هاي خالي تا دلت بخواد خطا ميزنن.به نظر من اين ردياب خوراكي رو از تو ذهنت خارج كن و تمركزتو بزار رو جا و سعي كن همه نكات رو انجام بدي.اگه رفتي به حركت هر دو انتن دقت كن و تمام نكات رو رعايت كن.موفق باشي با سلام حمزه جان امروز رفتم دوباره حجم گرفتم تقريبا همون 7 در 7 ميزد و اينكه روي حفره ام زدم دقيقا 7در 7 يكمي كوچيكتر ميزنه و روي حفره 2 متر مياي عقب باز ميشن آنتن ها جريان چي ميتونه باشه ؟
|
سه شنبه 19 شهریور1392 - 1:32pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
saeed630 نوشته است: hamze2000 نوشته است: سعيد جان در مورد حجم زياد در زمين هاي زراعي بايد يكم محتاط باشي و تو حجم گيري زياد دقت كني.در مورد ردياب خوراكي هم پورياي عزيز لطف كردن و جواب دادن فقط دوست من اون آقا خدا ميدونه چند ساله با اين ردياب ها كار كرده كه اينقدر مهارت داره و حالا شما اگه فقط 5يا 6 ماه با اين ردياب كار كنيد برابر ميشيد با تجربه چند ساله اون مرد.برات مثالي ميزنم اگه اون آقا رديابش رو به شما و شما هم رديابتون رو به اون بديد چي ميشه؟نه شما مي تونيد با اون ردياب كار كنيد و نه اون مي تونه با ردياب شما كار كنه.اصلا به فكر خوراك دادن به ردياب انجمن نباشيد چون هيچ تاثيري نداره.اين انتن هاي خالي تا دلت بخواد خطا ميزنن.به نظر من اين ردياب خوراكي رو از تو ذهنت خارج كن و تمركزتو بزار رو جا و سعي كن همه نكات رو انجام بدي.اگه رفتي به حركت هر دو انتن دقت كن و تمام نكات رو رعايت كن.موفق باشي با سلام حمزه جان امروز رفتم دوباره حجم گرفتم تقريبا همون 7 در 7 ميزد و اينكه روي حفره ام زدم دقيقا 7در 7 يكمي كوچيكتر ميزنه و روي حفره 2 متر مياي عقب باز ميشن آنتن ها جريان چي ميتونه باشه ؟ سلام دوست من و خسته نباشيد.اشتباه نكنم قبلا گفتيد 8در 8 بوده و الان شده 7در 7.اين يعني اينكه دقت خود رو برديد بالا و يكم هم تجربه اتون بيشتر شده و اين خيلي خوبه.با توجه به توضيحات و منطقه زراعي بخاطر وجود مواد معدني تو ريشه ها و خاكش يكم بايد محتاط بود.فركانسي كه استفاده كرديد اگه طلا باشه و روي فركانس هاي ديگه جواب نده زياد اميدوار نباش.سعي كن جاي ميري و اين همه زحمت ميكشي و ميري همه تست ها رو انجام بدي.با تشكر
|
سه شنبه 19 شهریور1392 - 1:51pm |
|
|
saeed630
کاربر فعال
|
hamze2000 نوشته است: saeed630 نوشته است: hamze2000 نوشته است: سعيد جان در مورد حجم زياد در زمين هاي زراعي بايد يكم محتاط باشي و تو حجم گيري زياد دقت كني.در مورد ردياب خوراكي هم پورياي عزيز لطف كردن و جواب دادن فقط دوست من اون آقا خدا ميدونه چند ساله با اين ردياب ها كار كرده كه اينقدر مهارت داره و حالا شما اگه فقط 5يا 6 ماه با اين ردياب كار كنيد برابر ميشيد با تجربه چند ساله اون مرد.برات مثالي ميزنم اگه اون آقا رديابش رو به شما و شما هم رديابتون رو به اون بديد چي ميشه؟نه شما مي تونيد با اون ردياب كار كنيد و نه اون مي تونه با ردياب شما كار كنه.اصلا به فكر خوراك دادن به ردياب انجمن نباشيد چون هيچ تاثيري نداره.اين انتن هاي خالي تا دلت بخواد خطا ميزنن.به نظر من اين ردياب خوراكي رو از تو ذهنت خارج كن و تمركزتو بزار رو جا و سعي كن همه نكات رو انجام بدي.اگه رفتي به حركت هر دو انتن دقت كن و تمام نكات رو رعايت كن.موفق باشي با سلام حمزه جان امروز رفتم دوباره حجم گرفتم تقريبا همون 7 در 7 ميزد و اينكه روي حفره ام زدم دقيقا 7در 7 يكمي كوچيكتر ميزنه و روي حفره 2 متر مياي عقب باز ميشن آنتن ها جريان چي ميتونه باشه ؟ سلام دوست من و خسته نباشيد.اشتباه نكنم قبلا گفتيد 8در 8 بوده و الان شده 7در 7.اين يعني اينكه دقت خود رو برديد بالا و يكم هم تجربه اتون بيشتر شده و اين خيلي خوبه.با توجه به توضيحات و منطقه زراعي بخاطر وجود مواد معدني تو ريشه ها و خاكش يكم بايد محتاط بود.فركانسي كه استفاده كرديد اگه طلا باشه و روي فركانس هاي ديگه جواب نده زياد اميدوار نباش.سعي كن جاي ميري و اين همه زحمت ميكشي و ميري همه تست ها رو انجام بدي.با تشكرحمزه عزيز ااا تو نزديكياي اين مكان چند وقت پيشا يه اتاق پيدا كردن زير زمين يكي از دوستان كه بارشو برد ميگم احتمال داره اين اتاق باشه؟
|
سه شنبه 19 شهریور1392 - 1:53pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
سعيد جان راستش زياد به حرف ديگران توجه نكن و ببين رديابت چي ميگه.اگه ميشه يه اطلاعاتي در مورد فركانس هاي بكار برده و نوع حركت انتن ها بهم بده تا بتونم بهتر كمكت كنم
|
سه شنبه 19 شهریور1392 - 2:03pm |
|
|
saeed630
کاربر فعال
|
hamze2000 نوشته است: سعيد جان راستش زياد به حرف ديگران توجه نكن و ببين رديابت چي ميگه.اگه ميشه يه اطلاعاتي در مورد فركانس هاي بكار برده و نوع حركت انتن ها بهم بده تا بتونم بهتر كمكت كنم فركانس گلد1و 2 هردوتاش بيسيم از 200-300 متري ميره سمتش با ولوم زيره 5 و اينكه يكي از آشناهاي با تجربه با ردياب خودش كه خوراكيه تاييد كرده و سرعت رديابشم خيلي بالا بود به محض بالا اوردن جفت انتناش ميرفت اون سمت كه محدوده ام مشخص كرد . حفره رو ميزد و مسم وسط كار كمي مايل به جنوب ميزد و كربن هم زد همين
|
سه شنبه 19 شهریور1392 - 2:10pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
saeed630 نوشته است: hamze2000 نوشته است: سعيد جان راستش زياد به حرف ديگران توجه نكن و ببين رديابت چي ميگه.اگه ميشه يه اطلاعاتي در مورد فركانس هاي بكار برده و نوع حركت انتن ها بهم بده تا بتونم بهتر كمكت كنم فركانس گلد1و 2 هردوتاش بيسيم از 200-300 متري ميره سمتش با ولوم زيره 5 و اينكه يكي از آشناهاي با تجربه با ردياب خودش كه خوراكيه تاييد كرده و سرعت رديابشم خيلي بالا بود به محض بالا اوردن جفت انتناش ميرفت اون سمت كه محدوده ام مشخص كرد . حفره رو ميزد و مسم وسط كار كمي مايل به جنوب ميزد و كربن هم زد همين راستش همه چيز برميگرده به اپراتوري شما.دو تا ردياب اونجا رو تاييد كردن.راستش نه مي تونم بگم حفاري كنيد و نه مي تونم بگم نكنيد.ريسك نبودن جنس رو اگه قبول كني يا علي رو بگو و شروع كن به حفاري.
|
سه شنبه 19 شهریور1392 - 2:17pm |
|
|
saeed630
کاربر فعال
|
hamze2000 نوشته است: saeed630 نوشته است: hamze2000 نوشته است: سعيد جان راستش زياد به حرف ديگران توجه نكن و ببين رديابت چي ميگه.اگه ميشه يه اطلاعاتي در مورد فركانس هاي بكار برده و نوع حركت انتن ها بهم بده تا بتونم بهتر كمكت كنم فركانس گلد1و 2 هردوتاش بيسيم از 200-300 متري ميره سمتش با ولوم زيره 5 و اينكه يكي از آشناهاي با تجربه با ردياب خودش كه خوراكيه تاييد كرده و سرعت رديابشم خيلي بالا بود به محض بالا اوردن جفت انتناش ميرفت اون سمت كه محدوده ام مشخص كرد . حفره رو ميزد و مسم وسط كار كمي مايل به جنوب ميزد و كربن هم زد همين راستش همه چيز برميگرده به اپراتوري شما.دو تا ردياب اونجا رو تاييد كردن.راستش نه مي تونم بگم حفاري كنيد و نه مي تونم بگم نكنيد.ريسك نبودن جنس رو اگه قبول كني يا علي رو بگو و شروع كن به حفاري.يه سوال ديگه حمزه جان جريان حفره چيه كه ميزنه الان؟
|
سه شنبه 19 شهریور1392 - 2:20pm |
|
|
|