نویسنده |
پیغام |
hamze2000
استاد
|
دوست من حفره فقط به منزله جاي خالي نيستش.اگه جاي خاك سست باشه و سفت نباشه ردياب اون رو حفره مي گيره.تو زمين هاي زراعي هم بخاطر وجود حيوانات زير زميني سوراخ زياد داريم و اگه اين ها تا حدي كنار هم باشن ردياب اون رو حفره بزرگ ميزنه كه بايد دقت بشه.اگه يه بار زمين رو بكنيد و دوباره پرش كنيد ردياب اون رو هم حفره ميزنه...
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
سه شنبه 19 شهریور1392 - 2:45pm |
|
|
saeed630
کاربر فعال
|
hamze2000 نوشته است: دوست من حفره فقط به منزله جاي خالي نيستش.اگه جاي خاك سست باشه و سفت نباشه ردياب اون رو حفره مي گيره.تو زمين هاي زراعي هم بخاطر وجود حيوانات زير زميني سوراخ زياد داريم و اگه اين ها تا حدي كنار هم باشن ردياب اون رو حفره بزرگ ميزنه كه بايد دقت بشه.اگه يه بار زمين رو بكنيد و دوباره پرش كنيد ردياب اون رو هم حفره ميزنه... حمزه جان اون منطقه خاكش اينطور نيست اين دقيقا اون 7 در 7 حفره ميزنه
|
سه شنبه 19 شهریور1392 - 2:50pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
سعيد جان دوتا حالت داره 1-يا بري و دوباره با دقت بيشتر و رعايت تمام اصولي كه گفته شده ردياب بزني و يا سوراخش كني و سركه بريزي و با صبر و تحمل روش كار كني 2-يا بري و دلتو بزني به دريا و حفاري كني كه اين حفاري هم درس هاي زيادي چه بار باشه و چه نباشه بهت ميده.
قبلا هم گفتم اوني كه اونجا ردياب زده بايد بگه هست يا نيست نه مني كه اينجا نشستم و هيچ خبري از نوع اپراتوري شما ندارم.بنده هر كاري از دستم بر بياد انجام ميدم تا شما با خيال اسوده تري ادامه بدي.حالا خودت بايد تصميم بگيري كه چيكار بايد بكني؟؟؟؟
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
سه شنبه 19 شهریور1392 - 3:05pm |
|
|
saeed630
کاربر فعال
|
hamze2000 نوشته است: سعيد جان دوتا حالت داره 1-يا بري و دوباره با دقت بيشتر و رعايت تمام اصولي كه گفته شده ردياب بزني و يا سوراخش كني و سركه بريزي و با صبر و تحمل روش كار كني 2-يا بري و دلتو بزني به دريا و حفاري كني كه اين حفاري هم درس هاي زيادي چه بار باشه و چه نباشه بهت ميده.
قبلا هم گفتم اوني كه اونجا ردياب زده بايد بگه هست يا نيست نه مني كه اينجا نشستم و هيچ خبري از نوع اپراتوري شما ندارم.بنده هر كاري از دستم بر بياد انجام ميدم تا شما با خيال اسوده تري ادامه بدي.حالا خودت بايد تصميم بگيري كه چيكار بايد بكني؟؟؟؟ ممنون از همكاريتو و راهنمايين حمزه گلم طرف گفت 100 % باز خبرشو ميدم اول بايد برم زمينو بخرم متشكر
|
سه شنبه 19 شهریور1392 - 3:08pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
saeed630 نوشته است: hamze2000 نوشته است: سعيد جان دوتا حالت داره 1-يا بري و دوباره با دقت بيشتر و رعايت تمام اصولي كه گفته شده ردياب بزني و يا سوراخش كني و سركه بريزي و با صبر و تحمل روش كار كني 2-يا بري و دلتو بزني به دريا و حفاري كني كه اين حفاري هم درس هاي زيادي چه بار باشه و چه نباشه بهت ميده.
قبلا هم گفتم اوني كه اونجا ردياب زده بايد بگه هست يا نيست نه مني كه اينجا نشستم و هيچ خبري از نوع اپراتوري شما ندارم.بنده هر كاري از دستم بر بياد انجام ميدم تا شما با خيال اسوده تري ادامه بدي.حالا خودت بايد تصميم بگيري كه چيكار بايد بكني؟؟؟؟ ممنون از همكاريتو و راهنمايين حمزه گلم طرف گفت 100 % باز خبرشو ميدم اول بايد برم زمينو بخرم متشكر برات آرزوي موفقيت مي كنم.
|
سه شنبه 19 شهریور1392 - 3:18pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
حميد جان چيزي كه من متوجه شدم تشابه يكسان در فركانس هاي استفاده شده در ردياب و نقطه زن گلدين كينگ هستش.دقيقا فركانس هر دو يكسان هستش!!!!!!!!! دقيقا ردياب آهن اكسيد شده رو طلا معرفي مي كنه و نقطه زن هم اون رو طلا ميزنه.خاك رس و سفال و استخوان با هم تو خاك رو ردياب طلا ميزنه و نقطه زن هم اين واكنش رو داره.در مورد حفره هم هر دو واكنش يكساني داره؟مي خواستم بدونم شما از فركانس هاي اين نقطه زن استفاده كرديد يا بصورت شانسي هر دو داراي يه فركانس هستن.نقطه زن گلدين كينگ داراي رادار براي اسكن هستش كه اشيا رو بصورت 3بعدي زير خاك نشون ميده.اينو گفتم جهت اطلاع دوستان شركت گلدين كينگ تو بغل درياي وان هستش و حسابي هم تبليغات كرده.راستش من با معاون اونجا كه حرف ميزدم مي گفت تو استفاده از مقدار فركانس ها دقيق كار نكردن و اين باعث شده اين نقطه زن به ذرات حساسيت زياد نشون بده و تشابه فركانسي هم از ديگه ايرادات اونه.البته موقع اسكن از بوبين استفاده ميشه و اصلا آنتن هم نداره.
|
سه شنبه 19 شهریور1392 - 5:35pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
نه حمزه جان ارتباطی میان فرکانسهایی که در فلزیابی استفاده میشه و ردیاب وجود نداره! پس طبیعتا از فرکانس دستگاه گلدن کینگ استفاده نشده.
|
سه شنبه 19 شهریور1392 - 6:10pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
سلام
حمزه جان برادرانه به شما توصیه میکنم که وقتت رو با اشغال یابهای نوکتا تلف نکنی ,من خودم تفریبا با همه مدلهاش کار کردم که بسیار افتضاح بودند . خودم هم مدتی تو وان بودم ,یکی از مسیولینش هم ایرانی هست اسمش خاطرم نمونده کلا دور گلدنها یه خط کلفت بکش واسه همیشه
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
سه شنبه 19 شهریور1392 - 6:23pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
hoshi نوشته است: سلام
حمزه جان برادرانه به شما توصیه میکنم که وقتت رو با اشغال یابهای نوکتا تلف نکنی ,من خودم تفریبا با همه مدلهاش کار کردم که بسیار افتضاح بودند . خودم هم مدتی تو وان بودم ,یکی از مسیولینش هم ایرانی هست اسمش خاطرم نمونده کلا دور گلدنها یه خط کلفت بکش واسه همیشه هوشي جان مرسي از اين توصيه ات.بله خيلي وقته خط قرمز كشيدم و در واقعه از اون به عنوان موش آزمايشگاهي دارم استفاده مي كنم و يه جور اسباب بازيه منه.اونجا ايراني نديدم و حسابي هم تبليغات كردن.خودم هم مستقيم بهش گفتم كه اين شاهكارشون بدرد نخوره.
|
سه شنبه 19 شهریور1392 - 6:28pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
دوستان من فردا نيستم. اين مدت حسابي خسته شدم و فردا ميرم براي استراحت. پس فردا هم ميرم سر يه جاي مهم و ميام همه نتايج رو بهتون ميگم.براي همه آرزوي موفقيت مي كنم
|
سه شنبه 19 شهریور1392 - 7:40pm |
|
|
|