احسان نوشته است:
آدمها همیشه میتونه راحت ظاهرسازی کنن. اونای که این حرفهارو زدن الان تو انجمن جدید گنج پژوهان عضو شدن و کارشناس شدن ، حرف های که هم اینجا زدن رو فراموش کردن .واقعا خنده داره نمیدونن پشت اون انجمن بازم عزیزیان و باقری هستن که به اسم باستانی انجمن زدن همونای که خون مردمو تو شیشه میکردن که جواب سوالهاشونو بدن الان کپ انجمن خودمونو زدن و دارن تمام مطالب انجمن خودمونو کپی پیس میکنن به اسم خودشون .چیزی که انجمن ما که کم نمیشه اما این اقا مجتبی و حمید بودن که واسه اولین بار همچین انجمن کامل و بدون نقص رو ساختن بدون هیج چشم داشتی ، که غیر از این میبایست هنوز هم که هنوزه پول توجیب امثال عزیزیان و باقری میریختیم .
اینجا جا داره به خاطر تمام زحمات آقا مجتبی و اقا حمید بازم تشکر کنم
اولا سلام دوما مگه هر کس هر جایی دیگه رفت جرمه دوما فکر نمیکنم انجمن مذکور فروشگاهی برای حفظ منافع زده باشه که بخواد از کسی کلاهبرداری کنه سوما منصوب به هر کس هست این یک انجمن ازاده هر کسی میخواد سوال میپرسه هرکس هم میخواد جواب میده چهارما مطالبی که بنده کپی کردم مطالب شخصی خود بنده بوده
اگر منظورتون بنده بوده بنده به شرط اینکه اون انجمن فروشگاهی نداشته باشه رفتم تو اون انجمن و دارم فعالیت میکنم اگر بخوان خلف وعده کنن عطاش رو به لقاش میبخشم دوست عزیز
در ضمن من روزی که رفتم اصلا نمیدونستم انجمن از عزیزیان هست باقری ای هم در کار نیست و به پیشنهاد یک دوست رفتم نه اشخاصی که شما ذکر کردید چون سروکاری با اینجور افراد نداشته و ندارم و نخواهم داشت و به شدت با کلاهبرداری مخالفم
پس زود ایمانتون رو نفروشید و گناه مردم رو نشورید خدایی هم بالای سر هست شما فکر کردید منفعتی برای بنده داره /نخیر دوست عزیز شارز ای دی اس ال مصرف کنم برای چی قصدم فقط کمک به همنوع بوده اونم اگر در توانم باشه وگرنه جز ضرر هیچ چیز خاصی در پی نداره
هر موقع دیدید بنده در فروش و کلاه مردم برداشتن با کسی شریک شدم اون موقع بدگویی کنید احسان جان
از خدا میخوام همه رو ببخشه و بیامرزه