نویسنده |
پیغام |
aziz_1388
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 فروردین1392 - 11:05pm پست: 120 محل اقامت: تبریز
|
bina نوشته است: سلام به همه راستش من با بعضی سیستمها کارکردم اما یه فلزیاب از یه شرکت گرفته بودیم که پالسی بود و فرکانس پایین. این دستگاه هیچ بوق بیخودی نمیزنه و در صورتیکه بوق زد حتما چیزی اون پایین هست. فقط ایرادش نداشتن تفکیکه % دوست من فلزیابهایی که با فرکانس پایین کار میکنند اکثرا خوب هستند و خطای خیلی کمی دارند در ضمن در مورد تفکیک هم زیاد فکر نکن چون بهترین فلزیابهای پالسی هم تا 2متر میتوانند درست تفکیک کنند در مورد فرکانس فلزیابها به نظر من فلزیاب باید تنظیم فرکانس داشته باشد و اپراتور بتونه اونو در فرکانس بالا و پایین تنظیم کنه جایی که زمین نرم است میتونه فرکانس را بالا ببره تا عمق افزایش یابد و در جایی که زمین سفت است میتونه با فرکانس پایین کار کنه چون فرکانس بالا در زمین سفت یعنی احتمال خطا بیشتر میشه
|
دوشنبه 12 فروردین1392 - 7:59pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان عزیز جان درسته البته این دستگاه یک ولوم داره که برحسب نوع زمین قابل تنظیم با خاک منطقه هستش. فقط اگه امکان تفکیک و تخمین دقیق عمق داشت عالی میشد% یاعلی مدد
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 12 فروردین1392 - 9:08pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
سلام بینا جان پالسی ها که تفکیک ندارن ,عمق کاوشش چطوره ؟اگه خوبه بگو ما هم بگیریم
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
دوشنبه 12 فروردین1392 - 9:22pm |
|
|
bantama
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 20 اسفند1391 - 1:44am پست: 433 محل اقامت: اصفهان
|
سلام من با یه نمونه فلزیاب کار کردم که نه تو نت و نه کسی در موردش می دونه یه فلزیاب KG38 USA هست نه تفکیک داره و نه عمق رو نشون می ده اما خیلی دقیقه از دوستان اگه کسی در بارش چیزی می دونه یا مطلبی داره برای من بفرسته
زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...
|
پنج شنبه 15 فروردین1392 - 8:49pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
hoshi نوشته است: سلام بینا جان پالسی ها که تفکیک ندارن و عمق کاوشش چطوره ؟اگه خوبه بگو ما هم بگیریم سلام هوشی جان راستش سیستمهای پالسی تنوع زیادی دارن و من با خیلی هاشون کارکردم . در کل توی بحث پالسی هرچقدر فرکانس پایین باشن قدرت نفوذ اونا توی خاک زیاد میشه و دقت زیادی دارن. ضمنا خیلی خوب میزنن و هر جا بوقش در بیاد حتما چیزی داره و البته هرچند عمق نشون نمیده اما بصورت تجربی میشه فهمید چطوریه. موفق باشین
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
پنج شنبه 15 فروردین1392 - 11:30pm |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am پست: 990 محل اقامت: آيران
|
سلام... عزیزان و اساتید محترم کسی جزه یا فایل آموزش کامل کار با فلزیاب های پالسی رو داره که واسه دانلود بزاره
ممنونم...
تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!
|
پنج شنبه 29 فروردین1392 - 11:12pm |
|
|
aziz_1388
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 فروردین1392 - 11:05pm پست: 120 محل اقامت: تبریز
|
you_me_love_2013 نوشته است: سلام... عزیزان و اساتید محترم کسی جزه یا فایل آموزش کامل کار با فلزیاب های پالسی رو داره که واسه دانلود بزاره
ممنونم... دوست عزیز فعلا چنین چیزی من ندیده ام فقط میتونی از نظرات دوستان استفاده کنی در مورد هر یک از مباحث پالسی ها هر سوال داشتی میتونی در این قسمت بپرسی من و سایر دوستان در حد توانمان پاسخگو خواهیم بود
|
جمعه 29 فروردین1392 - 12:01am |
|
|
bantama
کاربر حرفه ای
|
you_me_love_2013 نوشته است: سلام... عزیزان و اساتید محترم کسی جزه یا فایل آموزش کامل کار با فلزیاب های پالسی رو داره که واسه دانلود بزاره
ممنونم... سلام عزیز فلزیابها یه گستردگی زیادی دارند شما آموزش کدام فلزیاب رو می خواستی اپراتوری هر فلزیاب با فلزیاب دیگه فرق داره با تشکر
|
جمعه 29 فروردین1392 - 12:17am |
|
|
alonejax
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 30 فروردین1392 - 3:54am پست: 70 محل اقامت: وطنم ایران
|
با سلام خدمت مدیر محترم سایت و سایردوستان من دانشجوی برق قدرت هستم و تازه عضو شدم امیدوارم بتونم از استادان گرامی استفاده کنم و اگه کمکی ازدستم بر بیاد دریغ نمیکنم خودم تجربه ساخت دلتا پالس 2 رو دارم ولی توی سایت ایران پالس یه راداری دیدم که عمق 12 متر و شعاع 200 متر داشت فکر میکنم واقعی باشه
عظمت را در چشم کسانی دیدم که بی توقع مهربانند.
|
جمعه 30 فروردین1392 - 4:11am |
|
|
bantama
کاربر حرفه ای
|
سلام مطمئن هستید که رادار بوده یا شاید ردیاب بوده باشه با تشکر
|
جمعه 30 فروردین1392 - 4:59am |
|
|
|