نویسنده |
پیغام |
patriot
کاربر فعال
|
zixelll نوشته است: :ymhug: سلام دوستان گلم ببخشید من چند وقته یکمی مشگل داشتم و نتونستم به انجمن و دوستان گلم سر بزنم اگه دوستانم سوال دارند تا انجا که بتونم من در خدمتشون هستم به به جناب زیکسل خوش آمدی شما از اولین عزیزانی بودید که این مدارو ساختین، قطعا تا الان باید نتایج بهتری به دست آورده باشین،شما حداکثر به چه بردی دست پیدا کردی؟من همین الان داشتم تست می کردم: بشقاب مسی 18.5 سانتی رو در هوا به راحتی تا 160 سانتی متر سنس میکنه ولی همین بشقابو زیر خاک از 100 سانتی هم نمیگیره!!!شما تست زیر خاک انجام دادین؟
راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
|
پنج شنبه 21 شهریور1392 - 1:41pm |
|
|
zixelll
کاربر فعال
|
nader76 نوشته است: zixelll نوشته است: :ymhug: سلام دوستان گلم ببخشید من چند وقته یکمی مشگل داشتم و نتونستم به انجمن و دوستان گلم سر بزنم اگه دوستانم سوال دارند تا انجا که بتونم من در خدمتشون هستم چطوری زیکسل خوبی ؟ سلام دوست من ممنونم شما خوبی انشالاه؟
|
پنج شنبه 21 شهریور1392 - 1:52pm |
|
|
zixelll
کاربر فعال
|
patriot نوشته است: zixelll نوشته است: :ymhug: سلام دوستان گلم ببخشید من چند وقته یکمی مشگل داشتم و نتونستم به انجمن و دوستان گلم سر بزنم اگه دوستانم سوال دارند تا انجا که بتونم من در خدمتشون هستم به به جناب زیکسل خوش آمدی شما از اولین عزیزانی بودید که این مدارو ساختین، قطعا تا الان باید نتایج بهتری به دست آورده باشین،شما حداکثر به چه بردی دست پیدا کردی؟من همین الان داشتم تست می کردم: بشقاب مسی 18.5 سانتی رو در هوا به راحتی تا 160 سانتی متر سنس میکنه ولی همین بشقابو زیر خاک از 100 سانتی هم نمیگیره!!!شما تست زیر خاک انجام دادین؟[/quo سللام دوست خوبم به به به سلامتی خیلی عالیه خوب شما باید برای خاک حتما لوپ فرستنده رو خوب تنظیم کنید که صفر بشه یا حد اقل نزدیک صفر بشه من در زیر خاک با 10 سانت متراژ کمتر زد
|
پنج شنبه 21 شهریور1392 - 2:27pm |
|
|
patriot
کاربر فعال
|
zixelll نوشته است: patriot نوشته است: zixelll نوشته است: :ymhug: سلام دوستان گلم ببخشید من چند وقته یکمی مشگل داشتم و نتونستم به انجمن و دوستان گلم سر بزنم اگه دوستانم سوال دارند تا انجا که بتونم من در خدمتشون هستم به به جناب زیکسل خوش آمدی شما از اولین عزیزانی بودید که این مدارو ساختین، قطعا تا الان باید نتایج بهتری به دست آورده باشین،شما حداکثر به چه بردی دست پیدا کردی؟من همین الان داشتم تست می کردم: بشقاب مسی 18.5 سانتی رو در هوا به راحتی تا 160 سانتی متر سنس میکنه ولی همین بشقابو زیر خاک از 100 سانتی هم نمیگیره!!!شما تست زیر خاک انجام دادین؟[/quo سللام دوست خوبم به به به سلامتی خیلی عالیه خوب شما باید برای خاک حتما لوپ فرستنده رو خوب تنظیم کنید که صفر بشه یا حد اقل نزدیک صفر بشه من در زیر خاک با 10 سانت متراژ کمتر زد فکر کنم مشکل از اپراتوری من باشه! اگه امکان داره در قسمت اپراتوری توباکس در مورد تنظیم و کارکردن با تویاکس توضیحاتی بفرمایید. تشکر
راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
|
پنج شنبه 21 شهریور1392 - 2:38pm |
|
|
zixelll
کاربر فعال
|
دوست خوبم برو به این آدرس در اینجا توضیح کامل دادم viewtopic.php?f=22&t=904
|
پنج شنبه 21 شهریور1392 - 3:00pm |
|
|
mrmr16
کاربر حرفه ای
|
سلام زیکسل عزیز برای مشکل من نظری نداری
|
پنج شنبه 21 شهریور1392 - 5:01pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
mrmr16 نوشته است: mrmr16 نوشته است: kavoshgar نوشته است: دوست عزیز پایه 16 آیسی 4046 شما باید 8ولت رونشون بده خازن 18 شما هم باید 1نانو باشه اشکال مدار شما در همین محدوده باید باشه اطراف تی1وتی 2 رو دوباره چک کن دقت کن ببین قطعی نداشته باشی مقدار قطعات رو دوباره چک کن کاوشکر عزیز پایه 16 آی سی 4046 8 ولت داره سی18 هم 1 نانو هستش (102) مدار رو به دقت چک کردم قطعی نداره فقط یه نکته اینکه وقتی سی 5 رو از 270 نانو بالاتر بردم ولتاژ هم اضافه میشه . 470 نانو گذاشتم شد 26 ولت . چکار کنم 470 رو بازم ببرم بالا تا ولتاژ ای سی درست بشه و یا اینکه ایراد از جای دیگه هستش شما 470 رو بازم ببر بالاتر ببين ولتاژ درست ميشه ، اگر درست شد و مدارت درست كار كرد خوب چه بهتر و كارش نداشته باش ، بعد برو سراغ تنظيم خازنهاي 6 و 7 و ببين دستگاهت برد خوبي داره يا نه و اصلا فلز رو سنس ميكنه يا نه ؟
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 21 شهریور1392 - 11:12pm |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
سلام به اقای زیکسل عزیز امیدوارم حالت خوب باشه و بچه ها رو سور پرایز کنی که خیلی مشتاق تجربیاتت هستند و همچنین اسکلت جدید که قولش رو داده بودی
|
پنج شنبه 21 شهریور1392 - 11:12pm |
|
|
mrmr16
کاربر حرفه ای
|
آقا مهدی دستگاه من فلز رو سنس می کنه . قبل از تنظیم ولتاژ و خازن های 6 و 7 اول باید مشکل صدای دستگاه حل بشه . چون بدون صدا واقعا نمی دونم دستگاه در چه فاصله ای داره سنس می کنه به نظرم میتر هم ملاک خوبی برای تست برد دستگاه نیست . شاید حساسیت میتر کم باشه . نکته جالبی که دیروز فهمیدم و بهش دقت نمی کردم صدای خرخری که از بلند گو پخش میشه . وقتی که فلزی رو به دستگاه نزدیک می کنم یه لحظه صدای خرخر قطع میشه و دوباره شروع میشه .یعنی دقیقا برعکس یه دستگاه سالم که صدا وجود نداره و وقتی فلزی نزدیک میشه صدا میده ،عمل می کنه . در دستگاه من در هر دو حالت تنظیم کویل و سرچ این صدا وجود داره . که به گفته دوستان در حالت تنظیم کویل اصلاصدایی وجود نداره . آی سی ها روهم همشون رو عوض کردم ولی توفیری نکرد . دوستان یاری کنید .
|
جمعه 22 شهریور1392 - 10:32am |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
جهت سنس لوپ ها رو دوباره چک کن
یکی از مواردی که باعث این اتفاق میشه جهت سنس دستگاه هست که باید زیر دستگاه رو سنس کنه حالا دستگاه رو بر عکس تست کن یعنی دستگاه یا آهن سقف رو میزنه یا لوپ ها نال نیست که یه سره بوق و خرخر داره.
|
جمعه 22 شهریور1392 - 1:22pm |
|
|
|