نویسنده |
پیغام |
hamze2000
استاد
|
دوست من راحت ترين روش تست و كار با اين ردياب همين تست با حفره و جاهاي خالي هستش.عزيزم شما در مورد اين ردياب اين رو بدونيد كه به كوچك ترين فضاي خالي واكنش نشون ميده.حالا اگه اين فضاي خالي بزرگ باشه ردياب خودشو مي كشه!!!براي ديدن هم ردياب رو با كمترين ولوم و بيسيم رو يه حفره تست كنيد ببينيد چه واكنشي ميده.سخت ترين چيزي كه من باهاش روبرو شدم پيدا كردن دريچه يه چاه كه وسط يه تونل خالي هستش بود.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
پنج شنبه 21 شهریور1392 - 5:48pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
sodoko نوشته است: hamze2000 نوشته است: sodoko نوشته است: سلام داداش حمزه میخواستم بدونم شما از وولوم 100 کیلو استفاده میکنید؟@};- بله.از سري و موازي كردن چند ولوم هم استفاده كردم و آخرش به اين نتيجه رسيدم كه ولوم 100از همشون بهتر جواب ميدهخیلی خیلی ممنون شرمنده یه سوال دیگه.اگه وولومو عوض کنم ردیاب خیلی بهتر کار میکنه یا زیاد فرقی نمیکنه؟ تشکر از راهنمایی های بسیار ارزشمندت نه در اون حد كه شما كامل درك كنيد.زياد فرقي نمي كنه.بنظر من تو حجم گيري بيشتر خودشو نشون ميده
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
پنج شنبه 21 شهریور1392 - 5:50pm |
|
|
sodoko
کاربر فعال
|
نقل قول: نه در اون حد كه شما كامل درك كنيد.زياد فرقي نمي كنه.بنظر من تو حجم گيري بيشتر خودشو نشون ميده خیلی خیلی ممنون ان شاءالله که همیشه موفق باشی
|
پنج شنبه 21 شهریور1392 - 5:58pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
راستي دوستان من هر وقت بخوام براي رديابي برم بيرون اول آنتن مخصوصا اون قسمت كه ميره تو دسته رو خوب با تينر تميز مي كنم.اين كار بهم ارامش ميده!!!!!!!؟
|
پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:17pm |
|
|
saeed630
کاربر فعال
|
sسلام و خسته نباشيد چون ميخوام براي حفاري اقدام كنم ميخوام اخزين سوالهامو بپرسم: دستگاه با ولوم نيم و بيسيم جفت انتن ها ميره سمت هدف اينجور عملكرد به چند درصد بودن بار تظميين ميكنه؟ اگه به انتن خوراك آهك داد ميشه فهميد محل ساروجي هست يا نه؟
|
پنج شنبه 21 شهریور1392 - 8:35pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
ازدوستانه اهله دل نظيره پروشاجان كه قراربودرديابونزده استادان ببرندوببينندچندچنديااتابك جان خبري نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
پنج شنبه 21 شهریور1392 - 10:05pm |
|
|
sahand
کاربر فعال
تاریخ عضویت: پنج شنبه 5 اردیبهشت1392 - 4:51pm پست: 126 محل اقامت: tabriz
|
سلام مهندس حميد و مجتبي گرامي خسته نباشيد.سوالي داشتم درباره كار اصلي انتنهاي تلسكپي كه اينا رو بايد بكشيم بيرون يا نه برا ذراته يا برد شعاعي دستگاه؟
|
پنج شنبه 21 شهریور1392 - 11:11pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
sahand نوشته است: سلام مهندس حميد و مجتبي گرامي خسته نباشيد.سوالي داشتم درباره كار اصلي انتنهاي تلسكپي كه اينا رو بايد بكشيم بيرون يا نه برا ذراته يا برد شعاعي دستگاه؟ وقتي بصورت بيسيم كار كنيد بايد آنتن تلسكوپي بيرون باشن و وقتي ميخوايد با سيم هاي متصل به مدار و آنتنها كار كنيد هيچ نيازي به بيرون بودن آنتنهاي تلسكوپي نيست و بايد داخل يا جمع باشن كه در حالت دوم برد شعاعي ردياب چند برابر بيشتر ميشه ؛ براي همين براي تستهاي حذف ذرات بايد از حالت اول يا بيسيم استفاده بشه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 21 شهریور1392 - 11:20pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
سلام به همه ديشب با يه هزينه زياد و هزارتا اميد و آرزو رفتيم سر جا.ردياب رو كه زدم مسير رو مشخص كردم. ردياب رو خاموش و رفتم سر جا همين كه ردياب رو روشن كردم متاسفانه صفحه ابي شد و 12تا شبكه نشون داد. هزار بار روشن خاموشش كردم ولي متاسفانه درست نشد. بي خيال شديم و من ساعت دو نيم شب رسيدم خونه.چند بار دوباره روشن خاموشش كردم كه يهو درست شد و اين من رو جسابي..... عكس از اين حالت هم گرفتم كه متاسفانه هر كاري مي كنم نمي تونم بزارم تو سايت.حجمش رو حسابي كم كردم.بعدا عكس هم ميزارم
مي خوام از جناب حميد و ساير اساتيد كه بايد چيكار كنم تا دوباره اينطور نشه و ايراد از كجاست؟؟؟؟؟
|
جمعه 22 شهریور1392 - 3:39pm |
|
|
saeed630
کاربر فعال
|
سلام اگه به انتن خوراك اهك بدم ميتونه ساروجو پيدا كنه؟
|
جمعه 22 شهریور1392 - 3:48pm |
|
|
|