انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 4 آذر1403 - 12:16am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 218 , 219 , 220 , 221 , 222 , 223 , 224 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

دوست من راحت ترين روش تست و كار با اين ردياب همين تست با حفره و جاهاي خالي هستش.عزيزم شما در مورد اين ردياب اين رو بدونيد كه به كوچك ترين فضاي خالي واكنش نشون ميده.حالا اگه اين فضاي خالي بزرگ باشه ردياب خودشو مي كشه!!!براي ديدن هم ردياب رو با كمترين ولوم و بيسيم رو يه حفره تست كنيد ببينيد چه واكنشي ميده.سخت ترين چيزي كه من باهاش روبرو شدم پيدا كردن دريچه يه چاه كه وسط يه تونل خالي هستش بود.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

پنج شنبه 21 شهریور1392 - 5:48pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

sodoko نوشته است:
hamze2000 نوشته است:
sodoko نوشته است:
سلام داداش حمزه
میخواستم بدونم شما از وولوم 100 کیلو استفاده میکنید؟@};-

بله.از سري و موازي كردن چند ولوم هم استفاده كردم و آخرش به اين نتيجه رسيدم كه ولوم 100از همشون بهتر جواب ميده

خیلی خیلی ممنون
شرمنده یه سوال دیگه.اگه وولومو عوض کنم ردیاب خیلی بهتر کار میکنه یا زیاد فرقی نمیکنه؟
تشکر از راهنمایی های بسیار ارزشمندت

نه در اون حد كه شما كامل درك كنيد.زياد فرقي نمي كنه.بنظر من تو حجم گيري بيشتر خودشو نشون ميده

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

پنج شنبه 21 شهریور1392 - 5:50pm
کاربر فعال
کاربر فعال

نقل قول:
نه در اون حد كه شما كامل درك كنيد.زياد فرقي نمي كنه.بنظر من تو حجم گيري بيشتر خودشو نشون ميده

خیلی خیلی ممنون ان شاءالله که همیشه موفق باشی

پنج شنبه 21 شهریور1392 - 5:58pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

راستي دوستان من هر وقت بخوام براي رديابي برم بيرون اول آنتن مخصوصا اون قسمت كه ميره تو دسته رو خوب با تينر تميز مي كنم.اين كار بهم ارامش ميده!!!!!!!؟

پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:17pm
کاربر فعال
کاربر فعال

sسلام و خسته نباشيد چون ميخوام براي حفاري اقدام كنم ميخوام اخزين سوالهامو بپرسم: دستگاه با ولوم نيم و بيسيم جفت انتن ها ميره سمت هدف اينجور عملكرد به چند درصد بودن بار تظميين ميكنه؟
اگه به انتن خوراك آهك داد ميشه فهميد محل ساروجي هست يا نه؟

پنج شنبه 21 شهریور1392 - 8:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ازدوستانه اهله دل نظيره پروشاجان كه قراربودرديابونزده استادان ببرندوببينندچندچنديااتابك جان خبري نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پنج شنبه 21 شهریور1392 - 10:05pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: tabriz
سلام مهندس حميد و مجتبي گرامي خسته نباشيد.سوالي داشتم درباره كار اصلي انتنهاي تلسكپي كه اينا رو بايد بكشيم بيرون يا نه برا ذراته يا برد شعاعي دستگاه؟ :-\

پنج شنبه 21 شهریور1392 - 11:11pm
مدیر سایت
مدیر سایت

sahand نوشته است:
سلام مهندس حميد و مجتبي گرامي خسته نباشيد.سوالي داشتم درباره كار اصلي انتنهاي تلسكپي كه اينا رو بايد بكشيم بيرون يا نه برا ذراته يا برد شعاعي دستگاه؟ :-\

وقتي بصورت بيسيم كار كنيد بايد آنتن تلسكوپي بيرون باشن و وقتي ميخوايد با سيم هاي متصل به مدار و آنتنها كار كنيد هيچ نيازي به بيرون بودن آنتنهاي تلسكوپي نيست و بايد داخل يا جمع باشن كه در حالت دوم برد شعاعي ردياب چند برابر بيشتر ميشه ؛ براي همين براي تستهاي حذف ذرات بايد از حالت اول يا بيسيم استفاده بشه @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 21 شهریور1392 - 11:20pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام به همه
ديشب با يه هزينه زياد و هزارتا اميد و آرزو رفتيم سر جا.ردياب رو كه زدم مسير رو مشخص كردم.
ردياب رو خاموش و رفتم سر جا همين كه ردياب رو روشن كردم متاسفانه صفحه ابي شد و 12تا شبكه نشون داد.
هزار بار روشن خاموشش كردم ولي متاسفانه درست نشد.
بي خيال شديم و من ساعت دو نيم شب رسيدم خونه.چند بار دوباره روشن خاموشش كردم كه يهو درست شد و اين من رو جسابي.....
عكس از اين حالت هم گرفتم كه متاسفانه هر كاري مي كنم نمي تونم بزارم تو سايت.حجمش رو حسابي كم كردم.بعدا عكس هم ميزارم

مي خوام از جناب حميد و ساير اساتيد كه بايد چيكار كنم تا دوباره اينطور نشه و ايراد از كجاست؟؟؟؟؟ :ymtongue:

جمعه 22 شهریور1392 - 3:39pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
اگه به انتن خوراك اهك بدم ميتونه ساروجو پيدا كنه؟
:-\

جمعه 22 شهریور1392 - 3:48pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 218 , 219 , 220 , 221 , 222 , 223 , 224 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 125 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure