انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 11:06pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 219 , 220 , 221 , 222 , 223 , 224 , 225 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

حمزه جان بنظرم شما در خاموش و روشن کردن دستگاه عجله میکنین! :D دستگاه هر بار که خاموش میشه باید چند ثانیه مکث کنین تا دوباره بدرستی روشن بشه. اگر این مساله رو رعایت کردین و باز این اشکال رو داره یا میتونه از خالی بودن باطری باشه و یا اتصالی توی جعبه دستگاه بخصوص قسمت ولوم که تعویض کردین میتونه رخ داده باشه.

جمعه 22 شهریور1392 - 3:55pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
حمزه جان بنظرم شما در خاموش و روشن کردن دستگاه عجله میکنین! :D دستگاه هر بار که خاموش میشه باید چند ثانیه مکث کنین تا دوباره بدرستی روشن بشه. اگر این مساله رو رعایت کردین و باز این اشکال رو داره یا میتونه از خالی بودن باطری باشه و یا اتصالی توی جعبه دستگاه بخصوص قسمت ولوم که تعویض کردین میتونه رخ داده باشه.

حميد جان ردياب رو باز كردم.
باطريش در حالت روشن 86ميزد ولي وقتي باز كردم و تست كردم باطريش دشارژ شده بود.زدم به شارژ الان داره كار مي كنه و مشكل برطرف شده.اگه اين حالت پيش بياد باطري تخليه شده.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

جمعه 22 شهریور1392 - 4:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamze2000 نوشته است:
حمید نوشته است:

حميد جان ردياب رو باز كردم.
باطريش در حالت روشن 86ميزد ولي وقتي باز كردم و تست كردم باطريش دشارژ شده بود.زدم به شارژ الان داره كار مي كنه و مشكل برطرف شده.اگه اين حالت پيش بياد باطري تخليه شده.

آره برای منم این اتفاق افتاد...

جمعه 22 شهریور1392 - 4:46pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

saeed630 نوشته است:
سلام
اگه به انتن خوراك اهك بدم ميتونه ساروجو پيدا كنه؟
:-\

سلام
فكر نكنم دوست من!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

جمعه 22 شهریور1392 - 4:48pm
مدیر کل
مدیر کل

حمزه جان نمایشگر درصد شارژ باطری که اشتباه نشون نمیده! مگر اینکه از 3 سلول فقط یکیش دشارژ باشه ولی باز هم دیگه 86 درصد نشون نمیده! :D
شما محض احتیاط زمان طولانی تری دستگاه رو به شارژ وصل کنین. نگران نباشین خودش جریان شارژ رو قطع میکنه.
اینجور اشکالات معمولا در مواقعی پیش میاد که بارها و بارها شما از شارژ و دشارژ نصفه و نیمه استفاده کنین. همونطور که قبلا توضیح دادم اصولا در تمامی دستگاههایی که باطری شارژی از نوع مشابه دارن بهتره باطری تا حدود 20 درصد که تخلیه شد روی شارژ قرارش بدین و اجازه بدین بطور کامل شارژ بشه. این موضوع در مورد موبایل ؛ لپ تاپ ؛ دوربین و ... کلا صدق میکنه.

جمعه 22 شهریور1392 - 4:53pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

درسته آقا حميد.
بهتره از يه شارژ كن ديگه استفاده كنم :-B

جمعه 22 شهریور1392 - 5:25pm
مدیر کل
مدیر کل

ای بابا حمزه جان من کی گفتم از شارژر دیگه استفاده کنی! شارژر متفرقه رو من اصلا توصیه نمیکنم! اون چیزی که مدار داخلی شارژ براش طراحی شده آدابتور سوئیچینگ 1 امپر با ولتاژ 12 الی 13 ولت هست! هر چیز غیر این استفاده کنین یا باطری کامل شارژ نمیشه و یا آسیب میبینه!

جمعه 22 شهریور1392 - 5:31pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

]چشم :-B

جمعه 22 شهریور1392 - 5:39pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام بر دوستان دوست داشتنی سایت
با اینکه دوستان زیادی اومدند و تجربیات خود را با ردیاب 22 انجمن در اختیار قرار دادند و دیگه حرفی برای ما نگذاشتند

جا داره از زحمات تک تک بچه های فعال سایت تشکر کنم من یکی که خیلی استفاده کردم و خیلی زود راه افتادم
مخصوصا مهندسین طراح ردیاب، استاد آریا که مدتیه نیستند متاسفانه، اساتید ارزشمند تفسیر علایم جناب آریا ، دستان و پارسی
حمزه عزیز، جناب هوشی، ایلانجی، دی جی رمیکس، رضا ویر، شایان، ژنرال، کسری، قدیس آریا و سایر دوستانی که واقعا زحمت کشیدند.

بنده هم با اجازه این اساتید دیروز و امروز جمعه 22 شهریور تستهایی رو انجام دادم که نتایج رو میزارم امیدوارم نظراتتون رو در مورد این تستها اعلام کنید.

مکان مورد نظر یه غار بود که توش چند تا سکه ساسانی پیدا شده بود. جنس سکه نقره بود.

دوستان دقت کنید من چی میگم موردی که پیش اومده رو من در هیچ پستی ندیدم و خوشحال میشم نظر بدید
غار طوری بود که از درب ورودیش که 3 متر در 3متر بود تقریبا باید بقیه مسیر رو سربالایی میرفتید یعنی انتهای غار در سطح بالاتری نسبت به سقف درب ورودی قرار داشت

رفتم انتهای غار این تستها رو انجام دادم

گولد 1 ، گولد 2 ، نقره ، مس ، از تمام جهات ممکن مسیر وسط درب ورودی رو نشانه میگرفتند.
گولد 1 و 2 پرقدرت و با سرعت بیشتری نسبت به موقعی که تست سطح میگرفتیم.
مس و نقره کند و خیلی دیر نسبت به دو تا گولد حرکت میکردند. ولی همون مسیر رو نشون میدادند.
با مفرغ یا برنز هیچ جا رو نشون نداد.

گولد 1 و 2 اکثرا هر دو آنتن به سمت اون مسیر نشونه میرفتند چه از چپ چه از راست چه از پشت.روبرو هم که معلومه.
ولی ابتدا آنتن مخالف با قدرت میرفت سپس آنتن موافق هم حرکتشو شروع میکرد.

ولی آنتن موافق مثل آنتن مخالف کامل نمیومد مسیر رو نشون بده فقط به سمت مسیر تا 30 درجه 40 درجه بطرف مسیر میرفت و بعضی وقتا کامل میومد.

حالا که مسیر رو معلوم میکردند اگه توجه کرده باشید گفتم انتهای غار سطحش بالاتر از سقف درب ورودی است اومدم تا رسیدم به زیر درب ورودی،
آنتن ها یه ذره قیچی شدند ولی کامل نه.
وقتی جلوتر رفتم و از غار خارج شدم آنتها کاملا باز شدند. و هیچ وقت در هیچ حالتی قیچی نشد و وقتی از غار خارج میشدم آنتها باز میشدند.

من خودم یه حدس هایی میزنم ولی دوس دارم اساتید نظر بدند که چرا این اتفاق افتاده.

شارژر ردیاب همرام بود و توکیف. با مس روی شارژر قیچی شد.

دوستان با عرض پوزش یه غار کوچیک دیگه بود که آغا خرسه در مدتی که اونجا ساکن بوده حسابی خودشو خیس کرده بودند.

ردیاب رو گذاشتم روی گولد 1 و 2 هردو از هر جهت که بخوای مدفوع خرس رو نشانه میگرفتند و درست روش قیچی میشدند. گفتم شاید اون زیر خبری باشه معذرت میخوام مدفوع رو جابجا کردم ولی باز روی اون قیچی میشد.

رفتم یه قبرستان قدیمی با برنز مس و نقره هیچ جارو نشون نداد ولی با گولد 1 و 2 میرفت روی قبرها و قیچی مشد ولی قیچی محکم و پر قدرت نبود و اصطلاحا گیج میزد و باز و بسته میشد.

خلاصه دستور حفاری ندادم.

جمعه 22 شهریور1392 - 11:08pm

حمزه جان داداش خسته نباشی. در مورد چار خونه. مانیتور من برای تست جایی رفتم رطوبت. بالا یی داشت "تون حمام "که مانیتور دستگاه. همون جوری شد اما بعد یکی دو ساعت خاموش بودن خودش درست شد....

شنبه 22 شهریور1392 - 12:07am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 219 , 220 , 221 , 222 , 223 , 224 , 225 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 102 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure