با سلام خدوت آقا ساسان و دوستان عزیز.
اولا من به شما تبریک میگم بابت ساخت دستگاهBRN .
دوم اینکه رشتۀ تخصصی من الکترونیک نیست.
من تعجب میکنم چرا ما یه پیشنهادی ویا اظهار نظری میکنیم بعضی از دوستان برداشت متفاوتی میکنن ! آقا جان درسته همه همدیگه رو نمیبینن ویا اینکه رابطۀ دوستی قبلی ندارن ولی با عضویت در این انجمن و مجمومه، یعنی اینکه همه با هم دوست و همراه شدن برای اهداف مشترک. ناسلامتی مثلا ما تحصیلکرده های تاپ مملکتیم. تایه حرفی و پیشنهاد و اظهار نظری میشه، بعضی از دوستان فکر میکنن تو کارشون دخالت شده ویا اینکه شخصیت طرف رو زیر سوال برده و یا اینکه تعیین تکلیف میکنه!!! برادر جان اصولا این انجمن اساسا برای دخالت تو کار همدیگه است برای پیشبرد اهداف تعیین شده . البته دخالت سازنده و ترقی خواهانه. چرا همش برداشتهای متفاوت کنیم! چرا فقط برداشت مثبت و سازنده و خیرخواهانه نکنیم! من در یه پست دیگه اومدم از دوستان در مورد تواناییهای دستگاه انمن سوال کردم، بعضی از دوستان برداشت متفاوت کردن ! دوست عزیز برادر جان، بیاییم و از اظهار نظرهای همدیگربرداشت مثبت و خیرخواهانه کنیم و اگه نقد ، انتقاد و پیشنهادی شد، دلسوزانه و کاملا دوستانه و در جهت اصلاح و افزایش اطلاعاتمون تلقی کتیم. فضای انجمن را کاملا دوستانه و سالم و پاک بدونیم و قرارش بدیم همچنانکه الحمدلله حز در معدود جاها، در کل همینوری بوده. منظورم اینه که اون بعضی جاها هم نباشن.
من که خدای ناکرده توانمندی کسی را زیر سوال نبردم، اتفاقا من در مسیر هدف و توانمندی اساتید حرکت کرده و اظهار نظر میکنم. چون میدونم که توانایی اساتید بالاست، پیشنهاد دادم اگه فکرها و زمان و انرژی همدیگه رو جمع کننین ، خداییش یه دستگاه بهتر از لورنز و یا غیره با برد بیشتر میسازین . بعدش هم با نام مثلا "شرکت فلزجو " بدین بیرون و حتی صادرات.
چون دستگاههای با برد کم ، زیادن، مثلا یکیش همونیه که شما ساختین. من میگم حالا که قابلیت و توانایی تون رو به اثبات رسوندین و تجربۀ علمی و عملی دارین،از این سطح خارج شده و در سطوح بالاتر پرواز کنید.
این پیشنهاد مگه بده؟ شاید شما بگید مثلا سرمایه کافی نیست. درسته . ولی با همۀ اساتید انجمن میشه به هدف مورد انتظاررسید.
خیلی عذر میخوام که طولانی صحبت کردم ولی چون خواست مسایل را روشن توضیح بدو و دیگه این افکار و رفتار تکرار نش که جو انجمن را زیر سوال ببره.
وضع مالی مساعدی ندارم ولی خودم هم علاقه سرمایه گذاری دارم.
در ضمن خیلی ممنون بایت اون شبکه.البته نگاش نکردم.بعد از تماشا،اعلام نظر میکنم.
با آرزوی بهترینها برای شما و دوستان.خدا یار و نگهدارتون.
مدد یا خلاق العظیم.