نویسنده |
پیغام |
search
|
سلام استاد حمزه ی عزیز و گرانقدر در خصوص دو مورد زیر که در صفحات قبلی اشاره فرمودید میشه بطور کلی بفرمایید چگونه؟ 1- روش حجم گیری از طریق قفل شدن آنتن ها به چه صورتیه؟ و چقدر دقیقه؟ 2- چگونه از طریق عمق یابی میشه به وجود بار واقعی پی برد؟؟ مچکرم استاد
|
شنبه 23 شهریور1392 - 7:46am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
دوستان اگه چاهی مثلأ سی متر عمق داشته باشه و درپوش نیم متری داشته باشه از چه فاصله ای اونو میگیره و عمق چقدر میزنه
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
شنبه 23 شهریور1392 - 9:03am |
|
|
hamze2000
استاد
|
سلام به همه دوستان ما ديشب دوباره رفتيم سر جا. ردياب رو روشن كردم و دقيقا ما رو برد جاي كه قبلا با يه ردياب ديگه زده بودن و حفاري كرده بودن.ردياب دقيقا 3متر پايين تر از محل حفاري رو با يه قدرت خوب ميزد.گلد و برنز رو زد.حركت هر دو آنتن از سه جهت وجود داشت ولي از يه جهت حركتي نداشت.اين امر باعث شد تا تست هاي بيشتري انجام بدم.ردياب رو خاموش كردم دوباره كه روشن كنم بازم همون صفحه آبي با اون شبكه ها.هزار بار روشن خاموشش كردم بازم درست نشد كه نشد.اين بار گفتم ديگه حتما خرابه خراب شده.چاره جز حفاري نبود عمق هم يه بار كه زده بودم يك و بيست بود.دوستان حفاري كردن و دقيقا در اين عمق به سنگ هاي كه خالص درخشش داشتن رسيديم.با بررسي سنگها مخصوصا يه تيكه سنگ سياه كه انگار با شيشه درست شده كار رو تموم كرديم.سنگ رو زير نور چراغ قوه نگاه كردم و ديدم خاص از سيايس هستش.ساعت 1شب كه رسيدم خونه دو بار ردياب رو روشن خاموش كردم درست شد
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
شنبه 23 شهریور1392 - 9:41am |
|
|
hamze2000
استاد
|
رفتم انتهای غار این تستها رو انجام دادم
گولد 1 ، گولد 2 ، نقره ، مس ، از تمام جهات ممکن مسیر وسط درب ورودی رو نشانه میگرفتند. گولد 1 و 2 پرقدرت و با سرعت بیشتری نسبت به موقعی که تست سطح میگرفتیم. مس و نقره کند و خیلی دیر نسبت به دو تا گولد حرکت میکردند. ولی همون مسیر رو نشون میدادند. با مفرغ یا برنز هیچ جا رو نشون نداد.
گولد 1 و 2 اکثرا هر دو آنتن به سمت اون مسیر نشونه میرفتند چه از چپ چه از راست چه از پشت.روبرو هم که معلومه. ولی ابتدا آنتن مخالف با قدرت میرفت سپس آنتن موافق هم حرکتشو شروع میکرد.
ولی آنتن موافق مثل آنتن مخالف کامل نمیومد مسیر رو نشون بده فقط به سمت مسیر تا 30 درجه 40 درجه بطرف مسیر میرفت و بعضی وقتا کامل میومد.
حالا که مسیر رو معلوم میکردند اگه توجه کرده باشید گفتم انتهای غار سطحش بالاتر از سقف درب ورودی است اومدم تا رسیدم به زیر درب ورودی، آنتن ها یه ذره قیچی شدند ولی کامل نه. وقتی جلوتر رفتم و از غار خارج شدم آنتها کاملا باز شدند. و هیچ وقت در هیچ حالتی قیچی نشد و وقتی از غار خارج میشدم آنتها باز میشدند.
من خودم یه حدس هایی میزنم ولی دوس دارم اساتید نظر بدند که چرا این اتفاق افتاده.
شارژر ردیاب همرام بود و توکیف. با مس روی شارژر قیچی شد.
دوستان با عرض پوزش یه غار کوچیک دیگه بود که آغا خرسه در مدتی که اونجا ساکن بوده حسابی خودشو خیس کرده بودند.
ردیاب رو گذاشتم روی گولد 1 و 2 هردو از هر جهت که بخوای مدفوع خرس رو نشانه میگرفتند و درست روش قیچی میشدند. گفتم شاید اون زیر خبری باشه معذرت میخوام مدفوع رو جابجا کردم ولی باز روی اون قیچی میشد.
رفتم یه قبرستان قدیمی با برنز مس و نقره هیچ جارو نشون نداد ولی با گولد 1 و 2 میرفت روی قبرها و قیچی مشد ولی قیچی محکم و پر قدرت نبود و اصطلاحا گیج میزد و باز و بسته میشد.
خلاصه دستور حفاری ندادم.[/quote]
كاني عزيز خسته نباشي. در مورد مدفوع حيوانات قبلا هم عرض كردم كه تست كردم و متاسفانه چيزي رو ديدم كه شما ديدي. در مورد قبرستان هم تشابه فركانسي بوده كه آنتن ها گيج ميزدن.در مورد غار هم بنظر من نياز به بررسي بيشتر داده.بنده تو غار تجربه اي ندارم و شايد نتونم زياد بهتون كمك كنم
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
شنبه 23 شهریور1392 - 9:46am |
|
|
hamze2000
استاد
|
bahram نوشته است: حمزه جان داداش خسته نباشی. در مورد چار خونه. مانیتور من برای تست جایی رفتم رطوبت. بالا یی داشت "تون حمام "که مانیتور دستگاه. همون جوری شد اما بعد یکی دو ساعت خاموش بودن خودش درست شد.... درسته بهرام جان هر چي هست مربوط به رطوبت و گرما و سرما هستش.اولين بار كه اين اتفاق برام پيش اومد ردياب بغل يخ بود.بار دوم و سوم شبش خيلي سرد بود
|
شنبه 23 شهریور1392 - 9:48am |
|
|
hamze2000
استاد
|
search نوشته است: سلام استاد حمزه ی عزیز و گرانقدر در خصوص دو مورد زیر که در صفحات قبلی اشاره فرمودید میشه بطور کلی بفرمایید چگونه؟ 1- روش حجم گیری از طریق قفل شدن آنتن ها به چه صورتیه؟ و چقدر دقیقه؟ 2- چگونه از طریق عمق یابی میشه به وجود بار واقعی پی برد؟؟ مچکرم استاد سلام دوست من 1-حجم گيري از طريق قفل به اين صورت هستش كه ردياب رو با ولوم نيم گلد2 و بيسيم روشن مي كني و از محل بار خيلي آروم آروم عبور مي كني.هر جا كه قيچي كامل شد علامت ميزني و باز هم آروم بطرف جلو ميري.كوچك ترين حركت آنتن بطرف باز شدن يعني پايان حجم گيري و قفل شدن آنتن ها در حالت قيچي يعني ادامه ميدي.اين كار رو از دو جهت براي حجم گيري انجام ميدي. 2-دوست من اگه بار واقعي باشه رو يه فركانس مشخص بايد از 4جهت عمق يكسان و يا نزديك بهم رو بده.علت هم وجود هاله هستش و باعث ميشه عمل عمق يابي يكم سخت بدست بياد
|
شنبه 23 شهریور1392 - 9:55am |
|
|
hamze2000
استاد
|
jafar نوشته است: دوستان اگه چاهی مثلأ سی متر عمق داشته باشه و درپوش نیم متری داشته باشه از چه فاصله ای اونو میگیره و عمق چقدر میزنه دوست من اين امر بستگي به اپراتور و محل داره.بنظر من اگه محيط كه كوه يا دشت باشه از فاصله يك كيلومتري ميشه سرچش كرد.
|
شنبه 23 شهریور1392 - 9:57am |
|
|
sodoko
کاربر فعال
|
hamze2000 نوشته است: search نوشته است: سلام استاد حمزه ی عزیز و گرانقدر در خصوص دو مورد زیر که در صفحات قبلی اشاره فرمودید میشه بطور کلی بفرمایید چگونه؟ 1- روش حجم گیری از طریق قفل شدن آنتن ها به چه صورتیه؟ و چقدر دقیقه؟ 2- چگونه از طریق عمق یابی میشه به وجود بار واقعی پی برد؟؟ مچکرم استاد سلام دوست من 1-حجم گيري از طريق قفل به اين صورت هستش كه ردياب رو با ولوم نيم گلد2 و بيسيم روشن مي كني و از محل بار خيلي آروم آروم عبور مي كني.هر جا كه قيچي كامل شد علامت ميزني و باز هم آروم بطرف جلو ميري.كوچك ترين حركت آنتن بطرف باز شدن يعني پايان حجم گيري و قفل شدن آنتن ها در حالت قيچي يعني ادامه ميدي.اين كار رو از دو جهت براي حجم گيري انجام ميدي. 2-دوست من اگه بار واقعي باشه رو يه فركانس مشخص بايد از 4جهت عمق يكسان و يا نزديك بهم رو بده.علت هم وجود هاله هستش و باعث ميشه عمل عمق يابي يكم سخت بدست بيادسلام حمزه جان ممنون از راهنمایی های ارزشمندتون شما گفته بودین که وقتی از بار عبور کنیم آنتن ها به سمت شکممان می آیند ولی در این روش حجم گیری چگونه آنتنها تمایل به باز شدن می کنند؟ شرمنده می دونم این سوال خیلی تکراریه ولی ممنون میشم اگه یه توضیح کوچولو بدین که شما از زاویه 45 درجه هم استفاده میکنین؟
|
شنبه 23 شهریور1392 - 10:13am |
|
|
hamze2000
استاد
|
سلام حمزه جان ممنون از راهنمایی های ارزشمندتون شما گفته بودین که وقتی از بار عبور کنیم آنتن ها به سمت شکممان می آیند ولی در این روش حجم گیری چگونه آنتنها تمایل به باز شدن می کنند؟ شرمنده می دونم این سوال خیلی تکراریه ولی ممنون میشم اگه یه توضیح کوچولو بدین که شما از زاویه 45 درجه هم استفاده میکنین؟ [/quote] سلام دوست من وقتي با يه سرعت عادي و يا معمول از روي جنس رد بشيم آنتن ها به شكم برخورد مي مي كنند ولي وقتي سرعت رو آروم مي كنيم آنتن ها اگه باري باشه قفل ميشن و دقيقا بعد از خارج شدن از روي بار انتن ها تمايل به باز شدن رو دارن.در واقع فرق هر دو در سرعت عبور از روي جنس هستش. در مورد زاويه 45درجه بله استفاده مي كنم.ردياب رو خاموش و حركت آنتن ها رو هم تو حالت خاموش بررسي مي كنم
|
شنبه 23 شهریور1392 - 10:22am |
|
|
hamze2000
استاد
|
|
شنبه 23 شهریور1392 - 10:39am |
|
|
|