نویسنده |
پیغام |
احسان
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 14 خرداد1392 - 11:29am پست: 312 محل اقامت: لرستان
|
درود بر شما مجتبی جان کارتون حرف نداره ،به شما افتخار میکنیم واز طرف همه بچه های انجمن به شما خسته نباشی و تشکر میکنم
|
جمعه 22 شهریور1392 - 8:44pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
مجتبی نوشته است: hamze2000 نوشته است: سلام به جناب مجتبي عزيز
مجتبي جان اي كاش از اين پاور چكشي استفاده نمي كردي تو اين ردياب جديد.تو ساك يا كيف با كوچك ترين تكان پاورش روشن ميشه. در كل جالب بود. بالاخره اين ردياب جديد رو هم ديدم درسته این جعبه که درست کردم اصلی نیست موقت هست براش جعبه بزرگتر گرفتم کلید پاور هم چکشی نمیباشد از اون گردهای راکرهست خیلی هم محکم به این راحتیها روشن نمیشه بزودی عکس دستگاه جدید رو میذارم تو انجمن . ممنون از اقا محتبی و اقا حمید به خاطر زحماتشون
|
جمعه 22 شهریور1392 - 10:55pm |
|
|
reza4200
کاربر فعال
|
سپاس آقا مجتبی ممنون از زحماتتون
|
جمعه 22 شهریور1392 - 11:43pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
مجتبی نوشته است: بزودی عکسی ازدستگاه تو انجمن قرار میدم دقیقا نمیشه گفت کی اماده میشه از نظر امنیتی تاریخ فرستادنش رو اعلام نمیکنم لطفا کسانیکه شماره قبلی بنده رو دارند با من تماس و اس ندهند هرکاری دارین بصورت پیام خصوصی اعلام کنید . امروز هم رفتم تست با این دستگاه سه متر کندیم سه نوع فلز تو خاک کردیم برنج 50 گرم رو باز , 100 گرم دربسته و 12.5 گرم ورق مس و 5 کیلو ذغال و یه ورق 80 در60 سانتیمتر اهن و یه حلب 18 کیلوئی روغن البته خالیش اول این برنجی ها رو در دو گوشه این گودال قرار دادیم یعنی یک گوش برنج 50 گرم روباز گذاشتیم و گوشه دیگه 100 گرم برنج دربسته داخل شیشه مربا درش رو محکم بستیم و وسط این گودال رو ورق مسی . و زیر همه اینها یه ورق اهن 60 در80 سانتیمتر که بعدا برای دستگاههای پالسی هم بشه استفاده کرد . و تو 2.5 متری یه لایه ذغال بصورت پخش کردیم تمام سطح گودال که دقیقا 5 کیلو ذغال شده بود روی این ذغال یه مقدار خاک ریختیم بعد وسط در وسط این حلب روغن 18 کیلی رو بصورت برعکس یعنی طرفی که درش بازه به سمت پایین قرار دادیم با این کار بصورت حفره دستگاه نشون بده و برای نقطه زنها هم بشه استفاده کرد . بعد تا بالای گودال خاک ریختیم . کار که تمام شد با این ردیاب 35 تست کردیم دقیقا روی همون هدف قیچی کرد و وزنها رو بهمون نشون داد . از این عمل هم کلی عکس گرفتم دوست ما یه دوربین دیجیتال داشت که خیلی باکیفیت هم میزد وقرار شد عکس ها رو برام سی دی بزنه و منم تو همین تاپیک بزودی قرار میدم . مجتبي جان حالا كه اين ردياب رو تا حدي ديديم و شما تست كرديد آيا وزن اين فلزات رو درست نشون داد.50گرم برنج رو نشون داد يا 100گرم و يا وزن 600گرم رو داد؟وزن مس رو هم درست زد؟ميشه يه توضيخ مختصر در مورد نتايج اين تست بديد.با تشكر
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
شنبه 23 شهریور1392 - 11:43am |
|
|
Kani
استادیار
|
با سلام تست بسیار خوبیست ممنون از اینکه این همه زحمت میکشید
فقط همونطور که جناب حمزه گفتند ریزه کاریهای تست رو اعلام کنید .
و این مشکلی که برای ردیاب بعضی از دوستان و از جمله حمزه افتاده بود که صفحه ال سی دی مشکل پیدا کرده بود رو هم روش کار کنید و برطرف بشه.
اگه بشه رو این مورد هم کار بشه خیلی عالی میشه که ردیاب بتونه در همه جا و هر آب وهوایی کارشو درست انجام بده.منظورم اینه که ردیاب در هموای گرم و یاخیلی سرد درست کار نمیکنه. اگه کاری بکنید که دما رو کار ردیاب تاثیر نزاره محصول بسیار کاملی میشه تولید کرد.
و اگر جای آنتن های تلسکوپی رو عوض کنید عالی میشه.جایی که الا قرار داره موقع باز کردن آنتن ها مشکل ایجاد میکنه.
|
شنبه 23 شهریور1392 - 1:58pm |
|
|
Kani
استادیار
|
مجتبی جان اگه براتون مقدور بود تو غار هم تست کنید
|
شنبه 23 شهریور1392 - 2:55pm |
|
|
delta
|
سلام تقریبا چند روز دیگه ردیاب اماده فروش میشه؟
|
شنبه 23 شهریور1392 - 3:53pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
آزمایشات تقریبا رو به اتمام هست و فکر میکنم تا پایان این هفته ساخت نسخه نهایی شده آغاز بشه! در مورد مساله وزن دوستان خیلی نباید دنبال دقت در اندازه گیری باشن! این مساله جدای از اینکه در ردیاب بسیار مشکل هست ؛ بلکه به اپراتور و نحوه آنتن زنیش هم خیلی بستگی داره. بنابراین خطای تخمین وزن هدف میتونه تا 50 درصد هم باشه. ولی خب طبیعتا زیاد مهم نیست. دوست عزیز جناب Kani صفحه ال سی دی که اصلا مشکلی نداشت که بخواد رفع بشه! دما هم مطلقا روی ردیاب قبلی هم اثری نداشت و این ردیاب هم به همون شکل هست. اون چیزی که در ردیابی گفته میشه از نظر آب و هوا تاثیرگذار هست ارتباطی به دستگاه نداره. ولی اگر بحث تغییر فرکانسها و دقت بیشتر باشه بله اینها در این ردیاب پیاده شدن. جای تلسکوپی ها هم عوض شدن.
|
شنبه 23 شهریور1392 - 4:06pm |
|
|
Kani
استادیار
|
حمید نوشته است: آزمایشات تقریبا رو به اتمام هست و فکر میکنم تا پایان این هفته ساخت نسخه نهایی شده آغاز بشه! در مورد مساله وزن دوستان خیلی نباید دنبال دقت در اندازه گیری باشن! این مساله جدای از اینکه در ردیاب بسیار مشکل هست ؛ بلکه به اپراتور و نحوه آنتن زنیش هم خیلی بستگی داره. بنابراین خطای تخمین وزن هدف میتونه تا 50 درصد هم باشه. ولی خب طبیعتا زیاد مهم نیست. دوست عزیز جناب Kani صفحه ال سی دی که اصلا مشکلی نداشت که بخواد رفع بشه! دما هم مطلقا روی ردیاب قبلی هم اثری نداشت و این ردیاب هم به همون شکل هست. اون چیزی که در ردیابی گفته میشه از نظر آب و هوا تاثیرگذار هست ارتباطی به دستگاه نداره. ولی اگر بحث تغییر فرکانسها و دقت بیشتر باشه بله اینها در این ردیاب پیاده شدن. جای تلسکوپی ها هم عوض شدن. ببخشید حمید جان شاید من درست مطلب رو نرسوندم
منظورم این بود که دما روی فلز تاثیر میزاره و ردیاب اونو نمیتونه بزنه که خود شما در یه پست اعلام کردید که انگشتری در آتیش بوده و ردیاب نتونسته بود پیداش کنه بخاطر گرمای زیاد بوده.
گفتم اگر امکانش هست یه کاری بکنید یا تقویتی صورت بگیره که این مورد رو هم تشخیص بده. اگه از لحاظ علمی نمیشه که دیگه هیچ . جای بحثی وجود نداره.
در مورد تشخیص دقیق وزن هدف که بنده اصلا نمیخوام و اصلا احتیاجی نیست.برای من این مهمه بگه این هدف واقعیه یا نه. فقط ذرات رو همونطوری که گفتید حذف کنه کافیه.
آخرین بار توسط Kani در شنبه 23 شهریور1392 - 4:16pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
شنبه 23 شهریور1392 - 4:13pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
حمید نوشته است: آزمایشات تقریبا رو به اتمام هست و فکر میکنم تا پایان این هفته ساخت نسخه نهایی شده آغاز بشه! در مورد مساله وزن دوستان خیلی نباید دنبال دقت در اندازه گیری باشن! این مساله جدای از اینکه در ردیاب بسیار مشکل هست ؛ بلکه به اپراتور و نحوه آنتن زنیش هم خیلی بستگی داره. بنابراین خطای تخمین وزن هدف میتونه تا 50 درصد هم باشه. ولی خب طبیعتا زیاد مهم نیست. دوست عزیز جناب Kani صفحه ال سی دی که اصلا مشکلی نداشت که بخواد رفع بشه! دما هم مطلقا روی ردیاب قبلی هم اثری نداشت و این ردیاب هم به همون شکل هست. اون چیزی که در ردیابی گفته میشه از نظر آب و هوا تاثیرگذار هست ارتباطی به دستگاه نداره. ولی اگر بحث تغییر فرکانسها و دقت بیشتر باشه بله اینها در این ردیاب پیاده شدن. جای تلسکوپی ها هم عوض شدن. يعني حميد جان اين موضوع وزن رو بي خيال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟يعني تا 50درصد ميتونه خطاي وزن داشته باشه؟؟؟؟؟؟[/b]
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
شنبه 23 شهریور1392 - 4:16pm |
|
|
|