انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 9:03pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 222 , 223 , 224 , 225 , 226 , 227 , 228 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

hamze2000 نوشته است:
saeeed60h نوشته است:
جناب کانی به نظر من شما جایی نزدیک ورودی در سقف غار رو با ردیاب زدید

خيلي بهتر بود جناب كاني عزيز از فركانس حفره هم استفاده مي كرد تا واكنش اون تو غار رو هم ميديد. :D

راستش چون این ردیاب به سوراخها و حفره ها زیاد حساسه استفاده نکردم که نتایج گیج کننده بهم نده.
چون سوراخ و حفره رو باز بقدری زیاد بود چه از سقف چه دیوار و چه کف غار دیگه منصرف شدم از تست حفره.

و فکر کنم فرکانس طلا روی حفره هم قیچی میشه. آیا این حرف درسته؟

از روش بی سیم هم به این خاطر استفاده نکردم چون ردیاب بی سیم هم فکر کنم حفره رو میزنه که به نظرم قابل استفاده نبود.

آخرین بار توسط Kani در شنبه 23 شهریور1392 - 3:37pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 23 شهریور1392 - 3:35pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

sahand نوشته است:
با سلام منم ديشب جمعه جايي رو كه قبلا زده بودم اونم با فاصله بيش از 100 متري با طلاي حدود 80 گرم كه كه طلا ها رو رد ميكرد و به نقطه مورد نظر كه گورستان گبري بود ... دو متر كنديم ذرات دراورديم و ديگه دستگاه طلاهارو زد ... برگشتيم خونه. :(

سهند عزيز من هم يه جا رو از يه كيلومتري شايد يكم كمتر گرفتم و با طلاي 100گرمي هم تست كردم كه رد ميداد ولي در حالت قيچي كردن فهميدم ذراته و حفاري نكردم.اونم از 4جهت عمق يابي كردم كه عمق تو هر 4 جهت باهم متفاوت اومد فهميدم ذراته(البته اين تنها دليل وجود بار نيست چون اگه ذرات اطراف يه سنگ باشه عمق يكسان ميده).ديشب ولي بدليل خرابي ردياب نتونستم از 4جهت عمق گيري كنم و بعد از حفاري به سنگي رسيدم كه خالص پر بود از سيليس يا چيزي شبيه شيشه

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

شنبه 23 شهریور1392 - 3:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Kani نوشته است:
saeeed60h نوشته است:

تشکر از توجه شما

چیزی که بنده مطمئن نیستم اینه که ردیاب مکانهای بالاتر از آنتن رو میزنه یا نه؟

و اگر میزنه آیا دقیق میره زیر هدف یا خطا داره و دقیق نمیره زیر هدف؟

و اینکه عکس العمل ردیاب در این مورد خاص باید چگونه باشد؟

من تست کردم میزنه ولی ضعیف. شما خودتون تو خونه یه انگشتر یا حالا هرچی که میتونید بزارید روی لامپ و بعد تست کنید و نتیجه رو بگید

شنبه 23 شهریور1392 - 3:37pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

Kani نوشته است:
hamze2000 نوشته است:
saeeed60h نوشته است:

خيلي بهتر بود جناب كاني عزيز از فركانس حفره هم استفاده مي كرد تا واكنش اون تو غار رو هم ميديد. :D

راستش چون این ردیاب به سوراخها و حفره ها زیاد حساسه استفاده نکردم که نتایج گیج کننده بهم نده.
چون سوراخ و حفره رو باز بقدری زیاد بود چه از سقف چه دیوار و چه کف غار دیگه منصرف شدم از تست حفره.

و فکر کنم فرکانس طلا روی حفره هم قیچی میشه. آیا این حرف درسته؟

بايد از فركانس حفره استفاده مي كردي تا بزرگترين حفره موجود رو بهتون نشون ميداد.وجود حفره ها هم يكم باتجربه باشيد مي تونه بهتون كمك كنه و حكم فلز تست رو داره!من تست كردم كه اصلا قيچي نميشد.فكر نكنم درست باشه ولي بازم تست مي كنم

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

شنبه 23 شهریور1392 - 3:38pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

saeeed60h نوشته است:
Kani نوشته است:
saeeed60h نوشته است:

تشکر از توجه شما

چیزی که بنده مطمئن نیستم اینه که ردیاب مکانهای بالاتر از آنتن رو میزنه یا نه؟

و اگر میزنه آیا دقیق میره زیر هدف یا خطا داره و دقیق نمیره زیر هدف؟

و اینکه عکس العمل ردیاب در این مورد خاص باید چگونه باشد؟

من تست کردم میزنه ولی ضعیف. شما خودتون تو خونه یه انگشتر یا حالا هرچی که میتونید بزارید روی لامپ و بعد تست کنید و نتیجه رو بگید

كاني عزيز تو پيام خصوصي هم بهتون گفتم از نوع توضيحات شما هر چي هست مربوط به سقف هستش و هر چه تو اين غار بخاطر سربالاي بالاتر بريد آنتن ها قوي تر هم ميشه. :-B

شنبه 23 شهریور1392 - 3:41pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

[quote="hamze2000"]

بايد از فركانس حفره استفاده مي كردي تا بزرگترين حفره موجود رو بهتون نشون ميداد.وجود حفره ها هم يكم باتجربه باشيد مي تونه بهتون كمك كنه و حكم فلز تست رو داره!من تست كردم كه اصلا قيچي نميشد.فكر نكنم درست باشه ولي بازم تست مي كنم
--------------------------------------------------------------------------------------
نکته خوبی بود کاش زودتر اینو میدونستم و این رو تست میکردم.

شنبه 23 شهریور1392 - 3:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان هنوزوقت نشده برم سره كاره ايشالاامشب جمش ميكنم واستون ميذارم.فقط حمزه جان منظورازانتن مخالف دقيق چيه كه اول بايدحركت بكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنونم داداش

شنبه 23 شهریور1392 - 4:42pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

ali7777 نوشته است:
سلام دوستان هنوزوقت نشده برم سره كاره ايشالاامشب جمش ميكنم واستون ميذارم.فقط حمزه جان منظورازانتن مخالف دقيق چيه كه اول بايدحركت بكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنونم داداش

سلام علي جان
حاجي منظور از آنتن مخالف همون آنتني هست كه اول ميره طرف هدف.اگه بار طرف راست باشه اول آنتن چپ ميره.اين آنتن چپ همون انتن مخالف هستش.

شنبه 23 شهریور1392 - 4:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اوكي ي ي ي ي ي ي ممنون حمزه جان.تايه مدته ديگه ميرم رويه 3هدفه واقعي كه توملكه دوستمه وميشه راحت كاروبا22تمومه زيروبمشووقلقواپراتوريشو درميارم كه چندچنده واقعاوميذارم .

شنبه 23 شهریور1392 - 5:05pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

ali7777 نوشته است:
اوكي ي ي ي ي ي ي ممنون حمزه جان.تايه مدته ديگه ميرم رويه 3هدفه واقعي كه توملكه دوستمه وميشه راحت كاروبا22تمومه زيروبمشووقلقواپراتوريشو درميارم كه چندچنده واقعاوميذارم .

:) دمت گرم علي جان.من خودم بي صبرانه منتظرم

شنبه 23 شهریور1392 - 6:58pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 222 , 223 , 224 , 225 , 226 , 227 , 228 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 137 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure